PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fpv sistemimi kurmaya başladım

tekingaspak
18-02-2011, 23:54
dün gecenin ilerleyen saatlerinde dayanamadım ve fpv için gereken tesisatı kurmaya başladım biraz acele ile oldu ama siparişlerim bunlar :

tekingaspak
19-02-2011, 00:01
biraz acele ile oldu ama aldığım kamera alıcı verici 900MHZ 200mW Tx/Rx & 1/3-inch CCD Camera NTSC
çok anladığım bir şey değil ama bu sistem 2,4 değil 5,8 almak istedim ama maalesef stoklarda yok açıklama yapabilirseniz sevinirim doğru birşey mi almışım
sırada headtracker ve osd var kumandam futaba 2,4 6 kanal sanırım melih beyin headtracker i bu kumandaya uygun flytrondan iletişim bilgisi ne ulaşamadım

emo23
19-02-2011, 10:14
tekin malzemeler güzel. bir başla bunlar ile. eksiklerini görür zamanla tamamlar, değiştirirsin.

DT-3K Head Tracker çok basit kullanımlı ve bir o kadar iyi neticeler verir.

DT-3K Head Tracker İnceleme
http://www.hobbyrc.com/forum/threads/54512-DT-3K-Head-Tracker-%C4%B0nceleme

redbaron38
22-02-2011, 04:52
fpv ısınde basarılar dılerım....resımlerın en sonuncusu otomatık pılotmu....

emo23
22-02-2011, 10:11
evet baron abi
http://www.hobbyrc.com/forum/forums/222-Stabilizasyon-Sistemleri başlığı altında yukarıdaki CPD4 ve diğer stabilizasyon sistemleri hakkında detaylar var.

fpv ısınde basarılar dılerım....resımlerın en sonuncusu otomatık pılotmu....

redbaron38
22-02-2011, 16:27
emrah bey benım aldıgım otopılot rengevideo..dan satın almıştım..rvosd gen 3....e hobbyrc stesınde onun hakkında bılgı varmı kullanan vs....

tekingaspak
24-02-2011, 03:27
evet autopilot ben uçuşun zevkini çıkarırken bir kazaya kurban gitmeyeyim istedim
kargom hala gelmedi durumu hala gönderilmemiş gözüküyor umarım ay başına kadar gelir.
ben kamera alıcısı verisinin sinyalini bir türlü anlamadım 1,2 mi yoksa tamamen farklı bir durummu bilen arkadaşların yardımını bekliyorum .

Osd olarak remzi abinin osd sinde karar kıldım gibi head tracker ise flytron dt 3 fakat melih beye ulaşamıyorum bilen varsa mail veya telefon konusunda yardım bekliyorum .

uçuşta fazla ekipmanı toplamak ve sinyal arttırımı kayıt vs için bir çanta yapmayı planlıyorum ama öncelikle sistemi kurayım ve biraz tecrübe kazanıyım diye beklemek en doğrusu galiba ...

emo23
24-02-2011, 09:45
baron abi

rvosd gen 3 i yeni başlıkla bizlere sen tanıtacaksın galiba ;)

emrah bey benım aldıgım otopılot rengevideo..dan satın almıştım..rvosd gen 3....e hobbyrc stesınde onun hakkında bılgı varmı kullanan vs....

tekin
FMS in ürünleri stabilizasyon sistemi diye geçer. yani sen stikleri bırakınca model düz konuma geçer. autopilot sistemlerinde ise verilen koordinatlara göre uçuşu yapar yada kumanda sinyal dışına çıkması durumunda return to home özelliği ile kalkış pozisyonuna geri döner.
remzibi osd ve dt3 güzel seçim. bana özelden ulaşırsan sana melih in irtibat detaylarını geçerim.
fpv verici ve alıcının anten soketlerine bakılırsa 1.2 - 1.3 yada 900 mhz. Satın alırken siparişinde dikkat edebilirsin.

evet autopilot ben uçuşun zevkini çıkarırken bir kazaya kurban gitmeyeyim istedim
kargom hala gelmedi durumu hala gönderilmemiş gözüküyor umarım ay başına kadar gelir.
ben kamera alıcısı verisinin sinyalini bir türlü anlamadım 1,2 mi yoksa tamamen farklı bir durummu bilen arkadaşların yardımını bekliyorum .

Osd olarak remzi abinin osd sinde karar kıldım gibi head tracker ise flytron dt 3 fakat melih beye ulaşamıyorum bilen varsa mail veya telefon konusunda yardım bekliyorum .

uçuşta fazla ekipmanı toplamak ve sinyal arttırımı kayıt vs için bir çanta yapmayı planlıyorum ama öncelikle sistemi kurayım ve biraz tecrübe kazanıyım diye beklemek en doğrusu galiba ...