Orijinalini görmek için tıklayınız : Deprondan (foam) da model yapılırmış
Umarım bu tarz link vermenin sakıncası yoktur.
İşçilik muhteşem.
Yapımı devam ediyor. (henüz uçmamış)
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1344306
Bunları görünce, köpükten model yapmanın keyfi kaçıyor.:(
Höh be abicim diyorum, başka birşey diyemiyorum, tıkandım kaldım çünkü....
Valla aynen bende. 2 saattir linki inceliyorum. Direk Depron modelden soğudum. Nolcek şimdik :(
Atınç, Amerika'ya uçak bileti 400 dolar filan, ikimiz birden gitsek 800 tutar. Bence atlayalım gidelim, bir araba kiralayalım oradan. Yol üstündeki ilk K-mart'tan da kendimize birer kürek sapı edinelim. Elemanın atölyesi mi, evi mi artık neresi ise basalım. Verelim sopayı beline beline. :hmmm:
Türk usulü bir çözüm olacak ama başka türlüsü gelmedi aklıma. :kütküt: :kütküt:
Biz de deprondan model yapıyoruz diye geziniyorduk ortalıkta şimdiye kadar. :dıdııtt:
Adam o kadar titiz ki...
Atölye filan basılamaz. Tedbirini almıştır baskıncılara karşı.:)
Şaka bir yana; umursamazdım maket bıçağı biraz kör kapron yada depron kenarında (hoş depronda olmuyor da) kıymık yada oyuk kalmış. Elemanın yaptıklarını görünce, elimde yaptığım model de yarım kaldı. İçimden devam etmek gelmiyor.
Motor yuvasını aluminyum kap içine yerleştirilmiş depronu 200 F kadar ısıtarak elde ediyormuş. 3 aydır süren bir çalışma ve devam da edecek. Bizde bu sabır nerede?
Sanırım ''imalatcı modelcilik'' hayatımız böylecene bitiyor... RTF, yada ARF takılalım bundan böyle.
Aman bizim Doktor görmesin bu modelleri. Valla şoktan çıkması yıllar alır :(
Herifin inşaatının yanında bizimkiler kağıt uçak kalmış. Bi daha ben depron mepron uğraşmam ağa. Balsadan tel kontrole devam. En azından o branşı fazla yapan yok, bu kadar mübalağa eden çıkmaz da "elimizden inşaat geliyor" diye dolanmaya devam edebiliriz ortalıkta. :D
recepcyln
02-03-2011, 19:46
Adamın mola niyetine arada yaptığı deltayı gördünüz mü:eek:
Gördüm ama görmemiş olmayı tercih ederdim doğrusu. :mad:
Herkese iyi akşamlar,
linki verilen siteyi sonuna kadar inceledim, hatta resimleri tekrar tekrar inceledim. Modeli yapan zat tam bir Heykel Traş uslubu ile çalışmış, yok artık diyorum. Ama çok güzelde fikirler veriyor insana. Gerçekten güzel bir çalışma yapmış ve sabrınıda unutmamak gerek.
Ben dün akşam eve gidince depronlarımın arasına fasulye koyup ısladım. Artık Fasulye yetiştirmek için depron kullanacağım :)
Ben de parkelerin altına sereceğim. Ne de olsa asıl kullanım amacı parke altı şiltesi di mi...
Biletleri 3 yapın. Biri malatya istanbul aktarmalı olsun.
boyle adamlar insani modelcilikten sogutur :) hic gormemis gibi yapmak lazim . ne o elinde bir pirinc boru var sihirli degnekmiki acep ? :D deprona dokundururken fotosunu cekmis habire ,isin sirri degnektemi yoksa?
dovmeye gideceksek bende burdan atlayip ucaga gelirim orda bulusuruz :) arada karambole getirip degnegi ic ederim belki heheheh
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.