Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir İzmir Buluşması yapsak!
Bir Buluşma Yapsak İzmirli hangi arkadaşlar gelir? :)
Galiba buluşma olursa ben kendi kendime katılıcam:) Tek İzmirli arkadaş benim galiba:)
Bende varım fakat bende Rc yok :( Ama bulusma filan olursa katılırım tabi!
aytugcaglar
02-05-2004, 14:58
valla ıs ıcın ızmıre sıksık gelıp gıdıyorum bulusma tarıhıne denk getırebılırsem bende gelırım valla :))
rcnin olup olmaması önemli değil nasılolsa bir gün oda olacak:)
İnsallah!Ama oldukca pahalılar anca bir sene sonra alırım!Zor dostum,zor...
OrienXenophan
16-06-2004, 14:06
Bende varim izmirde!
ancak bendede henuz hali hazirda bi araba yok:)
yaktin beni nismo:)
Tamam olur araban olsa da olur olmasa da. Nasolsa bir gün alacaksın:) Yanlız tek sorun bu buluşma nerede olabilir?????????
OrienXenophan sen nerede oturuyorsun?
vybeeeee demek rc acısı çeken başkalarıda varmış tek ben değilmişim yalnız olmadığıma sevindim
sabredin birgün hepimizin olacak allahın izniynen
Barcocum canim kardeşim. Bu konu çok eski. Eski olan konulara gereksiz mesaj atma.
Benim de arabam yok ve 9 una kadar burdayım ondan sonra üniversiteye istanbula gidiyorum ama burda olursam bende gelmek isterim. Daha yeni katıldım herkese slm bu arada...
Walla bende gelirim arabam yok ama kışa doğru inşallah bitane edincem arabam olmasada tanışmak için gelirim..
Arkadaslar ben de izmirliyım ama baya yogunum.Arkadaslar gibi ben de de RC araba yok henuz karar asamsındayım.Yaza muhakkak cekecem bi tane elime ama dediğim gibi cok dusunup isteğe uygun bişey ıstıyom.Neyse...
Haber verın ben de Vaktım olursa toplantılarınıza gelirim.Sorun deil.
Merhaba Arkadaşlar 2 Haftaya kadar bende aranıza katılıyorum. Ve tabiki kankamda 1+1 =2 yani :ıggcck:
100kmh2sn
26-10-2004, 17:29
izmirdeki arkadaşların sayısı artıyor, en yakın zamanda izmir buluşması organize edelim ve izmirli RC'ciler bir araya gelsin
büyük bi organizasyon yaparsan şöle kalmalı fln şükrü abi atlarıs otobüse gideris valla :D
bende warımç bende nikko wear aranıza kabul ederseniz yanınızdayım
aramıza kabu etmek dıye bı laf yok bıkere buraya uye olan herkez forum kuralları ve sartlarına uydugu surece ARAMIZDADIR zaten hayırlı olsun kendini tanışma bolumumuze tanıtırsan ıyı olur
VAy be konu git gide genişliyor. Arkadaşlar izmirliler buluşalım güzelleşelim. Ben size rc alma konusun da da yardımcı olurum tower muhabbeti falan. Hem burada daha koskoca forum var. Abilerimiz yardım ederler. Konu açmaya üsenmeyin. Bu arada şu buluşma işini tarihini falan belirliyelim. İzmirli Arkadaşlar konusuna lütfen adınızı ve nerede oturduğunuzu yazın. Ki buluşma yeri tarihi belirlerken rahat edelim.
100kmh2sn
27-10-2004, 09:42
İzmirdeki RC'ciler lütfen buraya isimlerini yazsınlar, buluşmayı organize edelim. Liste çıktıkdan sonra tarih belirleriz. Bu arada RC arabanızın olması şart değil, meraklıysanız araba almayı düşünüyorsanız bu buluşmaya katılın derim faydası olacaktır
01 - cguckan
02 - ?
Arkadaşlar nerede oturacağınızı da yazın. Yer belirlerken rahat olur.
01 - cguckan(NArlıdere)(T-Maxx Şu an Arızalı)
02 - BaRCo (kesin gelicek)(Hatay)
100kmh2sn
27-10-2004, 10:13
Arkadaşlar liste çıkarırken arabanız varsa marka modelde yazın, ayrıca izmirin neresinden gelecekseniz onuda yazarsanız faydası olacaktır
izmir/karşiyaka bende gelirim işden izin alırım izmir içi sorun deil arabam yok önce bilgilencem para kasıyoz daha kışın sonları elimde olur taş gibi araba toplacam :D
100kmh2sn
27-10-2004, 19:55
03 - cemal
04 - ?
05 - ?
Yokmu daha izmirli hadi beyler ? ? ?
oooo ben tabiki varım cguckan arkadaşım beni direk yazmış beni bilir rc yok ama kafayı rc ile bozmuş bir şahısım hayatımın çoğu piyano çalışıp rc ler ile ilgili şeyler izleyip okumakla geçiyo ama parayı denkleştirir denkleştirmez bende çekecem otoparka bi dene ( KARDEŞİM BU NE YAAA SANKİ BAŞLIK PARASI BİRİKTİRİYORM ) :D :D :D
Maximus ----> Güzelyalı (Nitro tc3 almayı düşünüyorum)
ee tabi birde kankam var o da Güzelyalıdan ondada 1//10 Kyosho var.yakında üye yapacagım buraya. Bu arada arkadaşlar Nitro tc 3 almamı önerirmisiniz. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
100kmh2sn
29-10-2004, 12:25
03 - cemal
04 - Maximus (güzelyalı)
05 - ?
03 - cemal (karşıyaka)
04 - Maximus (güzelyalı)
05 - ?
Yaz Tkey(Güzelyalı) (ama kesin deil)
SAygılar bizden
03 - cemal (karşıyaka)
04 - Maximus (güzelyalı)
05 - Tkey(Güzelbahçe)
Tkey kesin olmayan hangisi senin gelip gelemiyeceğin mi? Yoksa güzelyalıda olup olmadığın mı?
Yaw Güzelbahce de deiim ben Guzelyalıdayım. :)))
Gelecegım kesin deil.Yoksa kesin guzelyalı da oturuyom lo :ahhahyt:
100kmh2sn
30-10-2004, 10:16
cguckan,
İzmirde buluşma tarihini-yerini ve saatini belirlerseniz arkadaşlara net bilgiyi duyuralımki herkes kendini o tarihe ayarlasın
Haklısın şükrü abi, ben başka insanlar da adını yazabilir diye biraz beklemeyi düşündüm.
Arkadaşlar herkesin boş vakit durumunu falan bilemiyorum. Şimdi ben kendi boş günümü söyleyeyim mesela 13 kasım cumartesi benim için boş bir gün. Herkez söylesin boş günlerini ona göre bir tarih belirliyelim.
Bu arada benim şu küçük hatayı düzelteyim.
03 - cemal (karşıyaka)
04 - Maximus (güzelyalı)
05 - Tkey(Güzelyalı)
13 kasım bana da iyi ben belki gelirim bi de nerde olcağıyla ilgili tabe.. :eyweyw: sizinle görüşmek isterim..
Bu arada benim şu küçük hatayı düzelteyim.
03 - cemal (karşıyaka)
04 - Maximus (güzelyalı)
05 - Tkey(Güzelyalı)
06 - ooo (Oğuzhan en küçük ben olacaım galiba:yuppiyuv: - Güzelbahçe)
bana uyar 13 KASIM PAZAR ii olur
arkadaşlar gelecek olanlar lütfen adını yazsın ve nereden geleceklerini rc nizin olup olmaması hiç önemli diiill !!!
izmirde bir toplantı iyi olur şuan kendimize ait 8adet nikko var egspark senna racing olarak biz geliriz.
1.bora (subaru ımpreza nikko )
2.erdal oral (206 wrc nikko )
3.engin (xsara wrc nikko)
4. deniz (tamiya focus wrc )
5.taner (96 ımrezza wrc )
ben bi düzeltme yapmak istiyorum..
03 - cemal (karşıyaka)
04 - Maximus (güzelyalı)
05 - Tkey(Güzelyalı)
06 - ooo (Oğuzhan en küçük ben olacaım galiba:yuppiyuv: - Güzelbahçe)
07 - bora (subaru ımpreza nikko)
ben 13 kasım da ailemle bayrama gidiyorum.. ama 18 kasım olursa olabilir.. herhalde gelirim 18 kasım da..
bir de bora cım sen bu siteye üyesin ama galiba arkadaşların değil.. onlarda gelebilirler tabi ama bu siteye üye olmaları şartıyla.. biz bu siteye üye olanlara daha çok güven duyarız (en azından ben böyle düşünüyorum ve hobbyrc ailesi de böyle düşünüyordur bence).. arkadaşların üye değillerse olsunlar.. çünkü bu bir "hobbyrc.com - İzmir buluşması"..:aaaoovv: .. yanlış düşünmüyorumdur herhalde.. böyle düşündüğüm içinde arkadaşlarını listeye henüz eklemedim.. birde eğer listeyi bizimkiler gibi devam ettirirsen sevinirim..
izmirde bir toplantı iyi olur şuan kendimize ait 8adet nikko var egspark senna racing olarak biz geliriz.
1.bora (subaru ımpreza nikko )
2.erdal oral (206 wrc nikko )
3.engin (xsara wrc nikko)
4. deniz (tamiya focus wrc )
5.taner (96 ımrezza wrc )
bora; sanırım kendi aranızda 8 arkadaş takılıyorsunuzdur. belli bir buluşma yeri ve saatiniz varmı, gelip bir ara izlemek isterim..
OLur herkez gelsin! Bora arkadaşlarını da getirirsin. Bu sayede nikkodan daha iyi bir araca geçme konusunda yardımcı oluruz. Gelebilen herkez gelsin ama gelip gelmeyeği kesin olan kişiler adını yazsın. Ne biliyim yapalım işte bir buluşma. 13 Kasım demiştim ben ama bilmiyorum size uyuyormu sizde boş gününüzü söyleyin arkadaşlar. Aktif olun acık! :D:D
dabi gelin herkes gelsin ama çok alaaakasız kişileri getirmeyelim bu hobiye ilgi duyan tüm arkadaşları bekleriz 13 kasım olacak büyük bir ihtimalle
arkadaşlar bu buluşmayı yapmak için yer belirleyelim arabaları kullanabileceğimiz alanlar olsun herkes bir yer önersin uygun olanı seçelim ben NARLIDEREYE GELMEDEN İNCİRALTI (TURKUAZ) VAR ORAYI ÖNERİYORUM AÇIK DÜZ BİR ALAN VAR ORADA bilmeyen herkezin bildiği bir yerde buluşup oradan gideriz !!!
100kmh2sn
01-11-2004, 10:28
13 Kasım izmir buluşması için kesin tarihmi ? Ona göre duyuru yapıcam, ayrıca saat ve yeride söylerseniz iyi olur
03 - cemal (karşıyaka)
04 - Maximus (güzelyalı)
05 - Tkey(Güzelyalı)
06 - ooo (Oğuzhan en küçük ben olacaım galiba - Güzelbahçe)
07 - bora (subaru ımpreza nikko)
08 - erdal oral (206 wrc nikko )
09 - engin (xsara wrc nikko)
10 - deniz (tamiya focus wrc )
11 - taner (96 ımrezza wrc )
benim bilmediğim daha güzel bir alan varsa bilen söylesin ama gelecek olanların gidebileceği yerler olsun :D :D :D
arkadaşlar kesin orası yani İNCİRALTI (TURKUAZ) GİDECEĞİMİZ YER eğer orayı bilmeyen varsa konakda buluşup oradan gidiyoruz saat 11:00 da konak YKM nin önünde buluşuyoruz ...
rc olan varsa getirsin yoksa önemli değil
Arkadaşlar BaRCo söylediği yer ile tarih uygun mu Herkeze? lütfen yazın çünkü son anda ben gelemem tarzı bir şey olsun istemiyoruz. lütfen yazın. Şürkü abi kesin tarihle yeri istiyor. Çünkü duyurulara yazıcak.
BULUŞMA YERİ:KONAK YKM ÖNÜ(ORADAN İNCİRALTINA GİDİLİCEK)
TARİHİ :13 KASIM SAAT 11.00
Arkadaşlar herkeze bu tarih ve yer uygun mu lütfen yazın.
100kmh2sn
01-11-2004, 10:57
Buluşma için yeni konu açtım, lütfen oradan devam edelim
http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?p=23192#post23192
tarik_fb
19-03-2007, 18:20
izmirdeki rc model araba sahıplerı tanısmak ve fıkır alısverısı ıcın bulusmak ve yarısmak ıcın sızlerden haber beklıyorum ısmım tarık amerıkadan geldım ızmırde yenıyım 11 yıldır modelcılıkle ugrasmaktayım ve bır traxxas 2006 dünya şampıyonu arabam var.izmirdekı rc modelcı arkadaslarla tanısmak ıstıyorum.ben üçkuyularda oturuyorum.ara sıra bostanlıda sahılde kullanıyorum arabamı bazende balcova mıgros....
2004ten kalma bir konuya cevap yazıyorsunuz...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.