Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyükcekmecede veya yakınında yasayan rc araba kullanan biri warmı ?
merhaba
ben b.cekmecede oturuorum benımle yarısacaak oynayacak eğlenecek biri warmı b.cekmece veya yakınlarından ? olan warsa lütfeen yorum yapsın :ahhahyt::ahhahyt::ahhahyt::ahhahyt::ahhahyt::ahha hyt::ahhahyt::ahhahyt:
Rammstein
27-03-2011, 00:43
Beylikdüzünde oturuyorum bulusabiliriz :)
olabilir batuhan hatta iyi olur hele pist açılsın ozmn spr olacak bu pazar ztn bulusma olacak menekse parkında
Rammstein
27-03-2011, 01:08
olabilir batuhan hatta iyi olur hele pist açılsın ozmn spr olacak bu pazar ztn bulusma olacak menekse parkında
Geliyomusun bulusmaya bugun?
DeLoReaN
08-05-2011, 23:11
Ben Sinanobada oturuyorum aracımı toplama aşamasındayım yurtdışından sipariş geçtim pil vs parçalar tamamlansın bulusuruz. Msn: DeLoReaN.34@hotmail.com face de eklıye bılırsınız Tel:539 690 65 94
alosel44
25-06-2011, 23:13
531-545-50-51 beylikdüzündeyim görkem adım yeniyim bu arada
merhaba adım ozan bende schumacher fusıon var avcılar ambarlıdayım burda kullanılacak alan da var tanışmak isterim
cihanfsm
17-01-2012, 21:05
Bende 50 tllik bmw x6 var üstünde rc yazıyor ama bildiğin uzaktan kumandalı araba bimden aldım bugün hiç yüksek değil karda sürüyom biraz kaygan yerde ama 5-10 cm kara giremiyor araç neler yapabilirim bu araçtan hayır gelirmi isterseniz resim atarım :) bu arada ben 14 yaşındayım büyükçekmecede oturuyorum
cihanfsm
17-01-2012, 21:20
Bide benimki oyuncak araba gibi bişey onroad jeep x6 ama yüksek değil onroad sayılır elektrikli bir araç resim ekliyim modifiye yapılırmı buna
cihan son kez söylüyorum burdan iyiliğin için banlanmaman için. aynı soruyu her yere sormana gerek yok.ve birkez mesaj at ekleyeceksen altta düzenle butonuna basarsın.
Bende 50 tllik bmw x6 var üstünde rc yazıyor ama bildiğin uzaktan kumandalı araba bimden aldım bugün hiç yüksek değil karda sürüyom biraz kaygan yerde ama 5-10 cm kara giremiyor araç neler yapabilirim bu araçtan hayır gelirmi isterseniz resim atarım :) bu arada ben 14 yaşındayım büyükçekmecede oturuyorum
daha başlangıçtasın ama hep böyle başlanır zaten hobby ye hasan akgün i.ö.o biliyosan bi öylen yemeginde buluuşur konuşuruz
Ben Beylikdüzündeyim ortak bir noktada buluşma planlarsanız katılabilirim.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.