Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaslar rc shop içn yardım edebılrmısıns 3 gundur bulamadm
arkadaslar noolr bana ıstanbulda rc market acık adresı verebılrmısınz lutfeeennn :discoo:
torlak_t
02-12-2005, 03:16
erenköy Atatürk Caddesi'nden aşağı inerken minibüs yoluna geldiğin yere gel orada Kaburgacı Selim Amca idi sanırım restorant var oraya gel mustanghobbies i sor herkes bilir.
bağdat caddesi üzerinde , kadıköy'e doğru giderken , kızıltoprak'ta bp ye gelmeden hemen solda hobby market var.
bu arada www.rcteamgo.com'dan da bakabilirsin online alışveriş için. yerleşik mağzada var.
arkadaslar cok tesekur ederm bılgılerınıs ıcın aranısa yenı bır rc cı daha gelıor tek sorn arac bulmak bakalım ıı bılgı toplamada sıra=)
rcmanyağa
03-12-2005, 01:11
4.levent mövenpik otelin arkasinda 2.sagdn gir mavi kapili yer mmy hobby
bağdat caddesinde kadıköye giderken kızıltoprakta hobby market var onun arkasında wrc hobby var alt caddede kalıyo bide fulya da kalyon model var benim bildiğim
arkdaslar yardımlarınız ıcın gercekten cok tesekur ederm kısmetse yaknda kapısmak dleıyle:D :D
kosu yolunda kalp hastanesine gelmeden sağ tarafta pro model var
bakırköy incirli cad. tauncentır'la migrosun karşı sokağında best model hobby var
bakırkoydekını orendıım ıı oldu saoln bana yakın bayya tesekurler arkadaslar
savagegarden
06-12-2005, 22:26
vay be istanbulda ne kadar çok dükkan varmış böle
bende yenı orendım valla cok fasla deıl aslında daha cok olması lasm bras daha ınsanlar su hobby e deer verse sewnıcem aslında ama ıste ....
viaconme
07-12-2005, 23:43
arkadaşlar google.com diye bir arama motoru var oradan model araba yada R\c diee bi aratın bakalım neler çıkacak karşınıza...
bizim sayfada bile satış mağazalarının yerleri var... oralara bi bakın...
ve yine sayfada arama yaptığınız bununla ilgili konu başlıkları ve ayrıntılarıda göreceksiniz... !!!
yeni 2 tane daha keşfettim ben :D biri RC1 heralde çok kişi biliyodur bide bi sokak arasında akvaryumcu var sadece hpi satıyo
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.