Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuttugunuz takım? Kimler cogunlukta?..
tanerf82
18-06-2004, 14:28
Arkadaşlar merak ettim..
Forumda kimler çogunlukta acaba?
Ben her yerde oldugu gibi burda da FENER'liler çoğunluktadır diyorum ama :)
engine02
18-06-2004, 14:30
bn besiktaslıyım arkadaslar :D
YoL_GezeR
18-06-2004, 14:32
GALATASARAY YANİ TEK BÜYÜK TAKIM
Beşiktaşa oy versene engine cım o zaman :)
Ben fenerliyim valla.
Takımlarımızı yazarken arada tartışmalar olmasın lütfen. Genelde hep olurda söliyim dedim.
tanerf82
18-06-2004, 14:36
Beşiktaşa oy versene engine cım o zaman :)
Ben fenerliyim valla.
Takımlarımızı yazarken arada tartışmalar olmasın lütfen. Genelde hep olurda söliyim dedim.
kesinlikle.. seviye düsmeden bakalım durum nedir :)
Bende GALATASARAY (off böle yazmak zormuş :hııııııı: ) :)
Takım kardeşliğine :eyweyw: :ıggcck:
yigit1905
18-06-2004, 14:40
e tabiki adımda olduğu gibi .since 1905 GALATASARAY
aytugcaglar
18-06-2004, 14:40
UltrAslan UltrAslan UltrAslan UltrAslan
SpEEd_dRiVeR
18-06-2004, 14:41
:eeeeyoo: Trabzonspor :eeeeyoo:
TRABZONSPOR'U SEVİYORUM TRABZONSPORU TERKETMİYORUM ;oleeea: ;oleeea: :eyweyw:
YoL_GezeR
18-06-2004, 14:42
Bende GALATASARAY (off böle yazmak zormuş :hııııııı: ) :)
Takım kardeşliğine :eyweyw: :ıggcck:
bende yazdım ama gelde bana sor :)
Neyseki Çaykur rizespor veya Ankara BüyükşehirBelediyespor u tumuyoruz onları böyle yazmak adamı öldürür. :D
acaba hangisi....
;oleeea:
KA-RA-KAR-TAL rakip yok... :dıkşın:
Fatoş abla sağolsun :D :eyweyw:
http://www.alfam.org/6-0.jpg
Dr. Mini-Z
18-06-2004, 15:47
Cimbom tabiki
O kadar da zor değilmiş be
solumda uefa şampiyonu sağımda süper kupa şampiyonu ortasında başka hangi şampiyon olabilirki arkadaşlar?
engine02
18-06-2004, 16:05
hasan yane besiktas mı oluo bea yazsaydın hangi takım oldugunu :D
freeman1209
18-06-2004, 16:17
En BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!en BÜyÜk Trabzon!
YoL_GezeR
18-06-2004, 16:53
freman kopyala yağıştır kopyala yapıştır başka...
YoL_GezeR
18-06-2004, 16:55
GALATASARAYGALATASARAY
Yol gezer galatasaray galatasaray başka...
freeman1209
19-06-2004, 12:53
ancak o kadar geliyor elimden.so0nuç olarak gs'den bu sene daha iyiydik.bu bi gerçek :):):):)
SirWilliam
19-06-2004, 15:23
En BÜyÜk Galatasaray BaŞka BÜyÜk Yok
YoL_GezeR
19-06-2004, 16:11
ancak o kadar geliyor elimden.so0nuç olarak gs'den bu sene daha iyiydik.bu bi gerçek :):):):)
ee sizde haklısınız 2. lik sizin için her zaman yakalanamayacak bir şey. şaka şaka benim ikinici takımlarım sakarya- trabzonspor dur tabiki önce sakarya gelir.
besıktas besıktass besıktasss
besıktasss
besıktasta buyuyen bırıındende fenerlı cıkmaz herhaldee :D
YoL_GezeR
19-06-2004, 16:28
besıktas besıktass besıktasss
besıktasta buyuyen bırıındende fenerlı cıkmaz herhaldee :D
haklısın fenerkli çıkmaz ama galatasaraylı çıkabilir. Tabi ki gerçeği görünce gelecekler .... :D :D
......:::F:::E:::N:::E:::R:::B:::A:::H:::Ç:::E:::. ......
Go canarians go go go
OrienXenophan
20-06-2004, 14:48
Cimbom
Galatasaray
Adi yeter...
YoL_GezeR
20-06-2004, 19:53
bastır cimbom
yigit1905
20-06-2004, 19:56
bunu sildim. ersin
SirWilliam
20-06-2004, 21:01
bunu da sildim. ersin
4 sene üst üste şampiyon olduk..... tabikide sapına kadar GALATASARAY!!!
FENERBAHÇE SEN ÇOK YAŞA!!!!
SirWilliam
21-06-2004, 01:12
FENERBAHÇE SEN ÇOK YAŞA!!!!Bunun argo bir devamı var ama neyse.......
Car_Maniak
21-06-2004, 12:51
FENERBAHCE tabii ki... unutmayalaım 6-0 ı
engine tabiki galatasaray hiç beşiktaş ömrü hayatı boyunca uefa kupası yada süper kupayı alabilmişmiki? :) (yada herhangi bir türk takımı )
hassank hersey uefa kupası almak vs degıldır :)
gormemısın bır uefa kupası olmus :P :D:D:D
tanerf82
21-06-2004, 15:06
hassank hersey uefa kupası almak vs degıldır :)
gormemısın bır uefa kupası olmus :P :D:D:D
+1
oy da veriyoruz dimi arkadaslar??
bence Car_Maniak ın gonderdigi kısa ama öz postta degindigi konudan (6-0) sonra galatasaraylılar atık yorum yapmadan sadece oy versin :)
durumunuz ortada komik olmayın. :)
arkadaşlar isterseniz 10-0 yenin ama avrupada başarı elde etmek çok güzel bir şey pozitif olalım lütfen siz sadece galatasarayı yenmek olarak düşünmeyin olayı olay futbol dünya avrupa bu kavramları göz öönünde bulundurun herşey türkiye ligi demek değildir önemli olan şey yurtdışında elde edilen başarılardır ki bu başarıları tüm dünya takdir eder ama dünyadaki bir adama gidip söyleseniz nasıl yendik ama galatasarayı 10-0 adam banane der.Ama adama ya dünki uefa kupası finalini izledinmi atıyorum 1-0 yada 2-1 nasıldı ama galatasaray ya sonra muhteşem oynadılar helal olsun kupa adamlara der haksızmıyım fenerlilere göre haksızım tabi maa bir daha söylüyorum pozitif olun arkadaşlar.
Şunu unutmayın galatasara uefa kupası ve süper kupa döneminde türkiyeye ne çoşkular yaşattı o kupa final maçlarını unutabiliyormusunuz ne zevkliydi ne heeycanlıydı tüm türkiye birlik olmuştu fenerli değil galatasaray tarabzon veya beşiktaş değil orda oynayan takım artık galatasaray değil adeta türkiye milli takımı gibi olmuştu herkes sevinmişti süper bir futbol şöleni izliyorduk.Bunu kimse inkar etmesin lütfen.
Nasıl benim kadıköyde şükrü saraçoğlunun önünden geçerken :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:ler hakikatten çok güzel stad yaptılar helal olsun diyorsam sizde bazı şeyleri bu denli objektiften bakarak görmeye çalışın...
Yine tartışma oldu gibi ama bu son mesajım olsun bu konuya son sözümde bu olsun:
''Sen armut seversin Ben armut sevmem,Ben Elma severim Sen elma sevmezsin''
fenerbahçe, beşiktaş, galatasaray, trabzonspor
bu takımları hepsi aslında birbirinin sayesinde var, o yüzden burada takım yarıştırmaya gerek yok. tarihte her takım birbirini sayısız kere yendi ve yenildi, o yüzden kim biz böyle yaptık derse diğeri de biz de böyle yaptık diyebilir, muhabbet sonsuz yani :)
ama yine de Fenerbahçenin yeri ayrı :)
tanerf82
21-06-2004, 18:06
hassan iyi hoş demişsin de..
basarının kalıcı olanı makbuldür. bilmem anlatabiliyo muyum? :)
uefa kupası hakkaten başarıdır. ama, o gunluk bir başarıdır. arkası gelmemiştir. super kupa dersen en sacma kupadır. tek macta kupa vermek ne kadar akıl karıdır tartısılır. sadece uefa ya ekstra reklam geliri amaclıdır aslında.
sana bi kac sey hatırlatmak istedim bi anda, polemige girmiycem. tekrar ediyorum yazdıklarımı tartısmak maksadıyla degil hatırlatmak maksadıyla yazıyorum. :)
uefa kupası, sampiyonlar liginde oynadıgın bir macın 90+3. dakikasında kazandıgın penaltıyla (milan macı), hic hesapta yokken, oynadıgın macla alakası olmayan baska bir kupaya katılıp, eleme usulu oynadıgın macları o gunun sartlarında hem AŞIRI agresif+çirkef (hagi, bülent, emre, hasan, fatoş...), belki de uyarıcı maddeler sayesinde AŞIRI dinamik (hasan şaş, doping :)), (tabi rakiplerinizin haftada 3 mac sizin haftada 1 mac oynadıgınıza değinmiyorum. federasyon da kayırdı, dinlendirdi sizi bi donem.) ve aşırı kısmetli (arsenal sadece finalde, penaltı gibi en az 8 tane korner kullandı biri kaleye girmedi. taffarel hayatının toplarını çıkardı, henry hayatının golerini kacırdı.) bi şekilde aldığın kupadır.
ama almışsındır, helal olsun.
ama bu kupayı hasbel kader bir kere almak buyuk bir takım olmak demek degildir. sadece aldıgın o donemde basarılı olmaktır. o yuzden biz uefa kupası aldık biz buyuguz demek abesle istigaldir. "bizim bir donem basarılı bir futbol takımımız vardı" demeniz gerekir. kurmanız gereken cumle tam olarak budur. ac milan, real madrid, man utd, bayern munih, juventus gibi buyuk takımların herbiri zaman zaman futbol acısından basarısız donemler gecirmişlerdir. ama bu takımları buyuk yapan aldıkları puanlar, attıkları goller olmadıgından takımları buyuk yapan degerler takımın en kısa vadede eski durumuna kavusmasını saglamıslardır.
burdan nereye gelicegimi anladın o konuya da deginip bitiriyorum.
galatasarayınız bu gun o kadar vahim bir durumdaki, 100 milyonlarca dolar KREDİ borcu vardır ve reklam ve tv gelirinden baska geliri yoktur. tribun geliriniz bile yok denecek kadar azdır. kombine biletleriniz gecen sene 50 milyondu 3 tane de ben aldım :) kredi almak icin calmadıgınız kapı kalmadı, transfer yapamıyosunuz ama hersey duzelicek diyosunuz. yuzuncu yılınızı sarı lacivert bayraklar altında kutlıycaksınız haberiniz yok. bunları gorseniz gercekten buyuk olurdunuz. :)
elma seven olur, armut seven olur ama elmayla armudu karıstırmak olmaz, olmamalı. :aaaoovv:
peki sence daim olan başarı daha bu sene 15.yıl şampiyonluğunu dolduran fenerbahçemidir? eğer öyleyse galatasaray zaten bu şampiyonluğunu önceden yaşayıp yıldızını almıştı siz peşimiden geliyorsunuz demekki ki yıldızı daha yeni alabildiniz...
galatasaraydan dahamı uzun süreli bir başarınız var eğer öyleyse en büyük fenerbahçe olsun ne diyiyim...
Herşey aşağıda kendini belli ediyor :ımmm: ;oleeea:
http://members.lycos.co.uk/hakangunay/Dosyalar/resimler/Besiktas/bjk02.jpg
http://members.lycos.co.uk/hakangunay/Dosyalar/resimler/Besiktas/bjk01.jpg
http://members.lycos.co.uk/hakangunay/Dosyalar/resimler/Besiktas/bjk04.jpg
http://members.lycos.co.uk/hakangunay/Dosyalar/resimler/Besiktas/bjk05.jpg
http://members.lycos.co.uk/hakangunay/Dosyalar/resimler/Besiktas/bjk06.jpg
http://members.lycos.co.uk/hakangunay/Dosyalar/resimler/Besiktas/bjk03.jpg
Her zaman her yerde en büyük fener tabiki
Konuşmaya gerek yok herşey ortada 6-0
beyler bu kadar uzun yazarken nası yorulmuyorsunuz anlamıyorum :D :D
Neyse ankete bak fener gene önde :)
:eyweyw: FENERBAHÇE :eyweyw:
:ımmm: :ımmm: :ımmm:
tanerf82
22-06-2004, 10:32
hassan Fener niye buyuk takım biliyo musun. en basit 2 ornek veriyim.
Fener sampiyon oldugunda borsa cıkar, Turkiye'de ekonomi duzelir.
sampiyonluk 40 gun 40 gece kutlanır. kutlanmalıdır. cunku kutlamalar showdur ve futbol bir "show-biz"dir. uefa kupası aldıgınız donemde aklında kalan bi kutlama tarzı soyliye bilirmisin? taksimde Turk bayraklarıyla Fenerlisiyle besiktaslısıyla yaptıgınız kutlamalar dısında?
bu ornek1.
gs lilerin selameti acısından yazık olur ama olurda bir gun Fenerbahce avrupa'da bir kupa alırsa, işte o gun gercek gs liyle eh-işte gs lilerin farkı ortaya cıkıcak. cunku Fener o kupayı aldıgı gunden itibaren gazeteler sarı-lacivert cıkacak, trafik ısıkları, kaldırım tasları sarı-lacivert olacak. ve bunu hasta bi galatasaraylının yureginin kaldırmayacagına yurekten inanıyorum. bu kanılara nerden vardım, istanbulun cogu semtinde kaldırım tasları bu sene bile sarı laciverte boyanmıstı. resimleri var aksama gonderirim. o kadar. bu da ornek2.
bu ornekler cogaltılabilir :)
beyler bu kadar uzun yazarken nası yorulmuyorsunuz anlamıyorum :D :D
Neyse ankete bak fener gene önde :)
platy eger yazdıkların egitici + ogreticiyse yorulmuyosun aksine keyif bile alıyosun :)
6 > 0
Bence fenerin bunları yapabşlmesi için daha bir fırın ekmek yemesi gerek :)
hadi size iyi sohbetler...
(ben galatasarıyın yani tuttuğum takımın bunları yapabildiğini gördüm çok mutluyum gurur verici bişey gerisini fenerliler kendi takımları adına düşünsün ne diyiyiyim.)
Dr. Mini-Z
22-06-2004, 12:38
Enteresan futbol gibi lüzumsuz bir konuda bu kadar uzun yazacağınıza gidin iki rc sitesine girin biraz forumu okuyun bilgilenin ondan sonra gelip herşeyi bilenler sormaz bir bilen olursunuz belki. Saygı ve Sevgilerimle. He unutmadan en büyük Sevgi ve KArdeşliktir. Fener, Gassaray, BeJeKe hikayedir asla aklınızdan çıkarmayın iki tane *** kırık takım içinse birbirinizi asla kırmayın.
FORUMDA SOKAK AĞZIYLA KELİMELER KULLANMAMAYA DİKKAT EDELİM LÜTFEN.... ...::: Barracuda :::...
SirWilliam
22-06-2004, 13:09
arkadaşlar isterseniz 10-0 yenin ama avrupada başarı elde etmek çok güzel bir şey pozitif olalım lütfen siz sadece galatasarayı yenmek olarak düşünmeyin olayı olay futbol dünya avrupa bu kavramları göz öönünde bulundurun herşey türkiye ligi demek değildir önemli olan şey yurtdışında elde edilen başarılardır ki bu başarıları tüm dünya takdir eder ama dünyadaki bir adama gidip söyleseniz nasıl yendik ama galatasarayı 10-0 adam banane der.Ama adama ya dünki uefa kupası finalini izledinmi atıyorum 1-0 yada 2-1 nasıldı ama galatasaray ya sonra muhteşem oynadılar helal olsun kupa adamlara der haksızmıyım fenerlilere göre haksızım tabi maa bir daha söylüyorum pozitif olun arkadaşlar.
Şunu unutmayın galatasara uefa kupası ve süper kupa döneminde türkiyeye ne çoşkular yaşattı o kupa final maçlarını unutabiliyormusunuz ne zevkliydi ne heeycanlıydı tüm türkiye birlik olmuştu fenerli değil galatasaray tarabzon veya beşiktaş değil orda oynayan takım artık galatasaray değil adeta türkiye milli takımı gibi olmuştu herkes sevinmişti süper bir futbol şöleni izliyorduk.Bunu kimse inkar etmesin lütfen.
Nasıl benim kadıköyde şükrü saraçoğlunun önünden geçerken :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:ler hakikatten çok güzel stad yaptılar helal olsun diyorsam sizde bazı şeyleri bu denli objektiften bakarak görmeye çalışın...
Yine tartışma oldu gibi ama bu son mesajım olsun bu konuya son sözümde bu olsun:
''Sen armut seversin Ben armut sevmem,Ben Elma severim Sen elma sevmezsin''+ Q iste cvp budur ya kesinlikle katılıyorum...
racerB18
30-06-2004, 12:49
G_A_L_A_T_A_S_A_R_A_Y;oleeea:
GaLaTaSaRaY tbiki:) :) :)
Valla onu bilmem de ankette fenerbahçe şampiyon şu an :p
tanerf82
05-07-2004, 22:07
Valla onu bilmem de ankette fenerbahçe şampiyon şu an :p
millet oy verin de belli olsun ak la kara :)
yaa arkadaslar bosa konusuyorsunuz yanıı besıktas alamın kralı sız hala ıkıncı lıg takımlarından bahsedıyorsunuzz yok galata yok fenerr
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :):D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.