Orijinalini görmek için tıklayınız : tower hobbies ve rcmart tan sipariş
ENGINEER_IST
03-12-2005, 09:35
merhaba arkadaşlar. son zamanlarda rcmart veya towerhobbies ten hpi savage veya tmaxx sipariş edeniniz oldu mu? oldu ise tr maliyetini bana bildirir misiniz lütfen?
HPI 1/8 Savage 25 RTR w/3-Channel Radio 420 dolar towerdaki satış fiyatı aracın türkiyeye gelmesi için 3 tane kargo secenegi var..
1) International Surface 2 TO 6 WEEKS $55.24
2) International Air 10 TO 30 DAYS $82.49
3) UPS $142.53 (3 günde gelir)
araba büyük oldugu için en güvenlisi UPS... digerleri ile büyük ihtimalle takılır gümrüge...
UPS ile gelenler gümrüğe takılmıyor mu?
valla tam bilemicem ben öle büyük parca hiç getirmedim sizlere yanlış bilgi vermek istemem.. ama büyük ihtimalle UPS ile takılmıyor forumda bi arama yap istersen bu konu çok konusuldu çünki getiren arkadaslar daha iyi bilir.....
serkanyildiz
03-12-2005, 14:12
savageyi tam takırmı bu fiyata yolluyolar arkadaşlar bilen varmı
evet tam takir bu fiyat al kardesim bak..
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXFLP2&P=ML
RTR arac iste...
yanliz bu araci kullanabilmek için benzin..buji isiticisi ve sarj aleti....kumandaya 8 adet pil...4 adette receiver e pil
mania_rc
03-12-2005, 15:20
Siz bu forumu hiç araştırmıyosunuz anlaşılan herkes bas bas bağırıyo yurtdışından rtr ve kit almayın diye. UPS le de takılıyo hem de çok masraflı savage için 700ytl gümrük parası ödemek istiyosan hiç durma ver siparişi. Hem bilginiz yok hem millete tavsiye veriyosunuz hayret bi olay akıllı olun biraz...
merhaba arkadaşlar. son zamanlarda rcmart veya towerhobbies ten hpi savage veya tmaxx sipariş edeniniz oldu mu? oldu ise tr maliyetini bana bildirir misiniz lütfen?
http://www.hobbyrc.com/forum/forumdisplay.php?f=9
burada gerekli bilgiler var. burayı okuduktan sonra aklınıza takılan bir soru kalacağını sanmıyorum. yine de olursa cevaplarız.
Siz bu forumu hiç araştırmıyosunuz anlaşılan herkes bas bas bağırıyo yurtdışından rtr ve kit almayın diye. UPS le de takılıyo hem de çok masraflı savage için 700ytl gümrük parası ödemek istiyosan hiç durma ver siparişi. Hem bilginiz yok hem millete tavsiye veriyosunuz hayret bi olay akıllı olun biraz...
kardessss ayıp oluo ama bnm yazdıgımı bi oku öle davran istersen.... ben oraya ben tam bilmiorm yazdım forumu arastır yazdım okusaydın anlardın;)
HPI 1/8 Savage 25 RTR w/3-Channel Radio 420 dolar towerdaki satış fiyatı aracın türkiyeye gelmesi için 3 tane kargo secenegi var..
1) International Surface 2 TO 6 WEEKS $55.24
2) International Air 10 TO 30 DAYS $82.49
3) UPS $142.53 (3 günde gelir)
araba büyük oldugu için en güvenlisi UPS... digerleri ile büyük ihtimalle takılır gümrüge...
büyük ihtimal bu mesajın için öyle söylenmiştir. Gerginliğe gerek yok arkadaşlar...
ben towerdan savage 4.6ss getirttim. ama ben amerikaya akrabamızın evine söylettim. akrabamız gelirken bavulunda getirdi.gümrüğe takılma olayını bilmiyorum.hemde kargo
9$ dı galiba.tabi amerika fiyatı.
mania_rc
04-12-2005, 00:03
kardessss ayıp oluo ama bnm yazdıgımı bi oku öle davran istersen.... ben oraya ben tam bilmiorm yazdım forumu arastır yazdım okusaydın anlardın;)
Bu foruma girip mesaj atıyosan hitap şekline de dikkat ediceksin demektir kendinden büyüklere kardess diye mi hitap ediyosun? UPS ile büyük ihtimal takılmıo demişsin UPS güvenli demişsin bunları yazan sensin.. tamam mı?? Tam emin olmadıgın bişey için böyle yazmana gerek yok.
torlak_t
04-12-2005, 01:55
fatura olduktan sonra içinde her şekilde takılıyor ups imiş falan takılmaz diye bir şey yok. traxxas (murat)'ın başına gelenleri ben biliyorum...ne kadara mal ettiğini söylemeyeyim..
tamam kusura bakmayın...
sendende özür diliyorum mania rc hatamı anladım...
Arkadaslar fark ettınızmı konu yanlıs yerde acılmıs
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.