PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gws Kumanda Benzİnlİ Modelde Kullanilr Mi?

punisher441
03-12-2005, 23:11
:ahhahyt: ARKADAŞLAR MODEL UÇAKTAN ELEKTİRİKLİ BİR MODEL ALMIŞTIM ONUN YANINDADA BANA GWS(FM) KUMANDA VERMİŞTİ ŞİMDİ TOWER DAN YENİ BİR BENZİNLİ UÇAK SİPARİŞİDE VERDİM FAKAT KUMANDA ALMAYA KIYAMADIM ACABA BU KUMANDA BENZİNLİ BİR MODELİ UÇURUR MU? YOKSA ÇAKAR MI?kumandayı burdan görebilirsiniz
http://www.modelucak.com/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=3165

bozcan
03-12-2005, 23:26
aslında ucurur ama mesafe sorunu cıkartabilir. ucakda kumanda cok ciddi bir konu, arabadaki gibi, kumandadan cıkarsa fail safe fren yapar araba da yarı hızı ile pistin duvarına carpar 5-10 dolarlık bi hasarla kurtarırsın, değil. ucağı indirirken filan cakarsan kanat kırılıyor, gövde yırtılıyor, pervanenin ucu kopuyor filan. Ama kumandadan cıkıp ucak cakarsa öyle bir dağılıyor ki aklın hayalin durur. Ankara hipodromda böyle dusen rc ucaklara şahit oldum. Hatta enkazların bazılarını ben taşıdım.

bence kaliteli bir kumanda al.ben de cok araştırdım. hitec optic 6 da karar kıldım sonunda. fiyat/performans olarak super bi kumanda.

trajikomik bişi daha aktarıyım. Rc ucuşa giderken yanına alınması gerekenler listesinin sonunda büyük bir cöp torbası yazıyor. sizce neden acaba? :):):):)

erhanzeynel
05-12-2005, 01:21
trajikomik bişi daha aktarıyım. Rc ucuşa giderken yanına alınması gerekenler listesinin sonunda büyük bir cöp torbası yazıyor. sizce neden acaba? :):):):)

Her model birgün kırımı tadacaktır.
(biraz zincirlikuyu alıntısı oldu ama :fifufifu:

erhanzeynel
05-12-2005, 01:25
Hocam gp ler ep lere göre daha hızlı uçuyor sanırım. Bu yüzden kapsama alanından çıkmak senin için daha kolay bir hale dönüyor.

Gws için okuduklarımdan aklımda kalan (ne öldürür ne güldürür.)

Sen önceki uçağınla ne kadar uzağa gittiğine bir bak. Eğer gp içinde "bana bu mesafe yeter" diyebiliyorsan rahat rahat kullanabilirsin.

Kırımsız uçuşlar.