Orijinalini görmek için tıklayınız : imuk üyeliği
erhanzeynel
05-12-2005, 02:11
hocalarım abilerim bu imuk üyeliği biraz pahalı gibi geldi bana sizce de öyle değil mi? Ben ki yazdıklarımı takip edenler bilirler, 2 aydır 180 ytl'yi bir araya getirmeye çalışıyorum, bi de bu ücretleri nasıl ödeyebilirim ki???
=======ALINTIDIR==========
İlk giriş ücreti YTL 400, yıllık aidat ise YTL 250, pist kullanım ücreti YTL 200 dır.
http://www.imuk.org/Page893.htm
:dıdııtt: :dıdııtt: :dıdııtt: :dıdııtt: :dıdııtt: :dıdııtt: :dıdııtt: :dıdııtt: :dıdııtt: :dıdııtt:
erhanzeynel
05-12-2005, 02:46
Hezarfanda şu anda uçuş ücretleri ne kadar? bilgisi olan abimiz var mı?
erhanzeynel
08-12-2005, 11:42
:confused: :confused: :confused: burda kimse yokmu???? :confused: :confused: :confused:
slm hazerfanda on-road pisti 20 ytl günlük uçak pistide 20 ytl yi geçmez sanırımhatta daha bile az olabilir
amuk senelik 75 ti en son .. hatta uye olanlara şey derler imuk bilmem kaç para alıyor bizimki çok cüzzi..
erhanzeynel
12-12-2005, 04:55
çok teşekkür ederim abilerim hocalarım... da bende uçurcak irşey kalmadı şimdilik burhanfelek spor salonunun koşu pisti benim uçağa mezar oldu :fifufifu:
ee Rüzgarlı havada başka ne olucaktı ki?
ufak bir düşüşte pervane yerinden fırladı, koşu pistine düştü, biri de görmeden (ya da gördüğünü çaktırmadan ) gözümün önünde Çatırrrtt... pervaneye bastı.
Zaten düşerken (iniş tarzı birşeydi) sağ iniş takımım gür çim ve yumuşak toprak karışımı yeşilliğe saplandığı için kırıldı.
Motor çapı küçük olduğu için uygun pervane bulamıyorum, motoru değiştircem ama motor yuvası da kendi motoru anca sığıyor, kendim benzer,biraz daha büyük, balsa bir uçak tasarlıyacam.
Bakalım n olucak...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.