Orijinalini görmek için tıklayınız : ***Kurtlar Vadisi***
YoL_GezeR
18-06-2004, 17:13
Beyler izliyormusunuz bilmiyorum ama bu dizi çok hoşuma gidiyor. Sizce bu dizinin türkiyedeki gerçeklerle ilgisi var mı? siyasi bir soru değildir. sadece merak ettim...
Nasıl siyasi soru değil ya... :mad: Filmin konusuyla türkiyeden herhangi bir şeyi bağdaştırdığın anda siyasi oluyor zaten..
Böyle bir konuda herzaman kontrol etmemizi gerektirecek ve bizi gerektiğinde zora sokacak arkadaşlar... Unutmayın ki forum kurallarının dışında bu ülkede birde yasalar var.. Ve içimizde tanımadığımız birsürü üye var.. Dünyada sadece forum ve toplulukların olduğu konuşma kanallarında birsürü ajan'ın-polisin is yaptığını biliyormusunuz..
"Bu dizi hoşuma gidiyor.. Sizinde hoşunuza gidiyormu" gibilerinden konu açılmaz arkadaşlar... Adam akıllı içeriği olan bi konu açarsın.. Millette girer bakar.. Yorumunu yazar... Kurtlar vadisiyle alakalı yazın birkaç satır ilginç bişeyler.. Sonra herkes yorumunu yazsın.. Eğlenmenize bakın..
omer_yildir
18-06-2004, 17:33
haklısın barracuda ısler karısabılır .......
neyse bence kurgusu ve senaryosu cok ıyı bır dızı herkesı ekranlara baglıyabılıyor.... :)
normalde televizyon pek seyretmem, bu yüzden kurtlar vadisi diye istanbul masalı dizisini seyreden bir tek ben olmalıyım :) reklamlar sayesinde anladım onu da. ""istanbul masalı az sonra devam edecek "" :)
Hadi ya, bu da güzelmiş ersin :) Bu arada, ben Atv'de çalıştığım halde hiçbir yerli diziyi seyretmeye değer bulmuyorum...
Abi ben bir istanbul masalını izliyorum ama tek nedeni o Ferrari yi görebilmek çok tatlı alet Allah herkese nasip eder inşAllah
SpEEd_dRiVeR
18-06-2004, 18:51
arkadaşlar artık film sıkmaya başlaı gibi yani sıkmaya başladı derken sürekli reklam 30dk film izliyosak 45dk reklam izliyoz...artık abim dünkü bölümün yarısını izledi ve birdaha izlemeyeceğini belirtti...artık yavaş yavaş bizde istanbul masalına geçiyoruz.:D
YoL_GezeR
18-06-2004, 20:22
Nasıl siyasi soru değil ya... :mad: Filmin konusuyla türkiyeden herhangi bir şeyi bağdaştırdığın anda siyasi oluyor zaten..
Böyle bir konuda herzaman kontrol etmemizi gerektirecek ve bizi gerektiğinde zora sokacak arkadaşlar... Unutmayın ki forum kurallarının dışında bu ülkede birde yasalar var.. Ve içimizde tanımadığımız birsürü üye var.. Dünyada sadece forum ve toplulukların olduğu konuşma kanallarında birsürü ajan'ın-polisin is yaptığını biliyormusunuz..
"Bu dizi hoşuma gidiyor.. Sizinde hoşunuza gidiyormu" gibilerinden konu açılmaz arkadaşlar... Adam akıllı içeriği olan bi konu açarsın.. Millette girer bakar.. Yorumunu yazar... Kurtlar vadisiyle alakalı yazın birkaç satır ilginç bişeyler.. Sonra herkes yorumunu yazsın.. Eğlenmenize bakın..
niye sordum biliyormusunuz? Geçende bir cafedeydin sinevizyon yapmışlar sadece kurtlar vadisi için giriştede dev ekranda kurtlar vadisini sinevizyonda izlemek istiyormusnuz ücret 1000000 yazıyordu.Bende merak ettim girdim orada diziyi izledim adamlar bunlar hep gerçek işte filan diyorlardı.
baştada dediğim gibi siyasi şeyleri işe karıştırmadan cevaplar yazılmasını istedim. Doğru söylüyorsun barracuda bir sürü tanımadığımız üye var kimin ne olduğunu bilmiyoruz ama şunuda unutmamak lazım ki bu dizi karakollarda bile izleniyor.Sadece bu dizinin tutması bence biraz silahlar konuşması. Deliyürek tede aynı şey var dı.Bu dizi herkesin hoşuna gidebilir ki ben sizin hoşunuza gidiyormu demedim sadece o cafede ki dedikleri aklımda kaldı. Gerçekten bu yaşadığımız ülkede böyle karanlık işler dönüyormu tabiki her ülkede var ama bu kadar çok paralar mı dönüyor bu işte.
YoL_GezeR
18-06-2004, 20:25
arkadaşlar artık film sıkmaya başlaı gibi yani sıkmaya başladı derken sürekli reklam 30dk film izliyosak 45dk reklam izliyoz...artık abim dünkü bölümün yarısını izledi ve birdaha izlemeyeceğini belirtti...artık yavaş yavaş bizde istanbul masalına geçiyoruz.:D
hakikaten ya nedir bu reklam furyası. bekle Allah bekle.Akşam ki bölümündeyse sadece yaşıyor demesi için o kadar bekledim .Ama bazı komik şeylerde oluyor. Adam kanasla havada çakmağı vuruyor. Polatı vuramıyor :) Güllü çok hoşuma gidiyor ya adamın sözleri çok komik .....
timur_polat
18-06-2004, 20:25
bende izliyorum sırf polat karakteri için ...
bkz timur_POLAT :D
SirWilliam
18-06-2004, 20:55
En güzeli Spider-Man,Tom ve Jerry :D:D
omer_yildir
18-06-2004, 20:56
bır de red kıt hala ızlıyom..:) :)
SirWilliam
18-06-2004, 21:07
Aaa bir de POKEMON var tabi :D
ben ekmek teknesi ve avrupa yakası üzerine dizi tanımıyorum arkadaşlar yani benim gçrüşümce..
Kurtlar vadisi güzel olabilir ama maalesef o dizi yi izleyip daha doğrusu öyle olan dizileri izleyip (örnek : miroğlu oda çok tutmuştu hatırlıyorsanız eline oyuncak silahı alan çocuk sokağa fırlayıp ben miroğluyum diye bağırıyordu.) kendilerini filmdeki karakterler ile eşleştiren bir çok insan oluyor ve maalesefki 2-3 kişi bir araya gelip aralarında frup oluşturmaca filanca nın adamı böyle dedi şu şöyle dedi gibi saçmalıklardan ötürü gidip kavga lar çıkarmaca çok oluyor insanlar özeniyor arkadaşlar belki burada bizler aklı başında insanlarız ama özenti insanlar maalesef çok fazla ve diziyi izleyip kendini çakr yada bilmem kim diye sanan insanlar çıkıyor sonra eline silahıda aldımı tamam işte ben mafya oldum diyor yanınada iki adam takıp şehir eşkıyalığı yapıyorlar.Nedense bu yüzden bu diziler çok tutuluyor.
Benim şahsi görüşüm bu tür silahlı diziler çoğaldıkça küçük çocuklara ve hatta büyük insanlara çok kötü örnek oluyor Ben bu dizileri hiç tasvif etmiyor aksine kınıyorum.
Zaten dizi tutuldu diye saat 8 de başlayıp 12 de bitiyor bu kadarda para kazanılmazki aç gözlü tv kanalları diiziyi birden verse yarım ssat bilemedin 45 dakka sürüyor ama dizinin 3 katı zaman zarfınca reklam veriyorlar.İnanın bana türkiyede dizi izlemek tam bir işkence.En iyisi DVD filam alın oturun izleyin canavar gibi :)
Bunlar benim görüşlerim sadece görüş kimse tartışma ortamı yaratmasın yaratan olursada cevap vermiyeceğim şimdi gidip asıl foruma giriş amacım olan radyo kontrollü arabalarla ilgili ufak tefekte olsa öğrenebileceğim başka şeyler varmı diye araştıracağım herkese bol bilgili akşamlar diliyorum...
Bunlar benim görüşlerim sadece görüş kimse tartışma ortamı yaratmasın yaratan olursada cevap vermiyeceğim şimdi gidip asıl foruma giriş amacım olan radyo kontrollü arabalarla ilgili ufak tefekte olsa öğrenebileceğim başka şeyler varmı diye araştıracağım herkese bol bilgili akşamlar diliyorum...
bu cümleni pek sevdim :)
Hastasıyım , hiç kaçırmam :D
freeman1209
19-06-2004, 12:46
yapmayın arkadaşlar.dizi baştan sona saçmalık dolu.sadece 2 bölüm izledim.onların birinde:keskin nişancının havada uçan şarjörü vurupta koca adamı vuramaması.yani bukadar saçmalık ancak olur
diğer bölümde ise polat iki kere rus ruleti yapıor ikisindede bişi olmuyor.şabanın filmleri gibi.valla çok komik bi dizi hahahahahaa.
orda bi izlenecek adam var oda nemati.diğer tiplemeler saçmalık.
hele testere testereleri yağlarken gülme krizi geçirdim.hemen kapattım kanalı
SirWilliam
19-06-2004, 15:43
ben ekmek teknesi ve avrupa yakası üzerine dizi tanımıyorum arkadaşlar yani benim gçrüşümce..
Kurtlar vadisi güzel olabilir ama maalesef o dizi yi izleyip daha doğrusu öyle olan dizileri izleyip (örnek : miroğlu oda çok tutmuştu hatırlıyorsanız eline oyuncak silahı alan çocuk sokağa fırlayıp ben miroğluyum diye bağırıyordu.) kendilerini filmdeki karakterler ile eşleştiren bir çok insan oluyor ve maalesefki 2-3 kişi bir araya gelip aralarında frup oluşturmaca filanca nın adamı böyle dedi şu şöyle dedi gibi saçmalıklardan ötürü gidip kavga lar çıkarmaca çok oluyor insanlar özeniyor arkadaşlar belki burada bizler aklı başında insanlarız ama özenti insanlar maalesef çok fazla ve diziyi izleyip kendini çakr yada bilmem kim diye sanan insanlar çıkıyor sonra eline silahıda aldımı tamam işte ben mafya oldum diyor yanınada iki adam takıp şehir eşkıyalığı yapıyorlar.Nedense bu yüzden bu diziler çok tutuluyor.
Benim şahsi görüşüm bu tür silahlı diziler çoğaldıkça küçük çocuklara ve hatta büyük insanlara çok kötü örnek oluyor Ben bu dizileri hiç tasvif etmiyor aksine kınıyorum.
Zaten dizi tutuldu diye saat 8 de başlayıp 12 de bitiyor bu kadarda para kazanılmazki aç gözlü tv kanalları diiziyi birden verse yarım ssat bilemedin 45 dakka sürüyor ama dizinin 3 katı zaman zarfınca reklam veriyorlar.İnanın bana türkiyede dizi izlemek tam bir işkence.En iyisi DVD filam alın oturun izleyin canavar gibi :)
Bunlar benim görüşlerim sadece görüş kimse tartışma ortamı yaratmasın yaratan olursada cevap vermiyeceğim şimdi gidip asıl foruma giriş amacım olan radyo kontrollü arabalarla ilgili ufak tefekte olsa öğrenebileceğim başka şeyler varmı diye araştıracağım herkese bol bilgili akşamlar diliyorum...+100
Kesınlıkle katılıyorum...
Bence ızlenebılecek dızıler :
Patron KiM
Ekmek Teknesı
Karım ve Annem
Avrupa Yakası
YoL_GezeR
19-06-2004, 15:55
+100
Kesınlıkle katılıyorum...
Bence ızlenebılecek dızıler :
Patron KiM
Ekmek Teknesı
Karım ve Annem
Avrupa Yakası
william genelde komediden hoşlanıyorsun. bende bu dizileri çok seviyorum. Hele avrupa yakası çok güzel. He birde izliyormusunuz bilmiyorum stephan kingin yazdığı bir romanın diziye uyarlandığı bir dizi var hastanedeki sır atv de oda çok hoşuma gidiyor.
YoL_GezeR
19-06-2004, 15:58
yapmayın arkadaşlar.dizi baştan sona saçmalık dolu.sadece 2 bölüm izledim.onların birinde:keskin nişancının havada uçan şarjörü vurupta koca adamı vuramaması.yani bukadar saçmalık ancak olur
diğer bölümde ise polat iki kere rus ruleti yapıor ikisindede bişi olmuyor.şabanın filmleri gibi.valla çok komik bi dizi hahahahahaa.
orda bi izlenecek adam var oda nemati.diğer tiplemeler saçmalık.
hele testere testereleri yağlarken gülme krizi geçirdim.hemen kapattım kanalı
freman sende tam bölümlerini izlemişsin :) polat karakterinde oynayan oyuncu hiç iyi rol yapamıyor. Ben daha iyi mafya babası olurdum :D memati benimde hoşuma gidiyor tabi rahmetli çakırda var :D bir de abdurrahi
SirWilliam
19-06-2004, 16:00
Yok ben o dızıyı hıc ızlemedım.
Ama ınsanlar evıne yorgun argın gelmıs,ne gerek var agalı sılahlı dızıye fln bırde ınsanın ıcı kararır...
Bızım evde dızı olmadıgı gunler 250-300 cıvarı VCD var onları ızlıyoruz...
(Evde Home-Theatre sıstemı olunca ayrı bır zevk katıyor (ozellıkle Pearl-Harbour gıbı) )
YoL_GezeR
19-06-2004, 16:03
Yok ben o dızıyı hıc ızlemedım.
Ama ınsanlar evıne yorgun argın gelmıs,ne gerek var agalı sılahlı dızıye fln bırde ınsanın ıcı kararır...
Bızım evde dızı olmadıgı gunler 250-300 cıvarı VCD var onları ızlıyoruz...
(Evde Home-Theatre sıstemı olunca ayrı bır zevk katıyor (ozellıkle Pearl-Harbour gıbı) )
hemende reklam yapılmış :D daha yaşın 11 iş adamı değilsin ne yapıyorsun o kadar gün dışarıda insan evini özler be :)
ben ızlıyorum guzel bır dızıı
landjump
20-06-2004, 13:27
Ben izlemiyorum. Çok **** bir dizi. Zaten hitap ettiği kesim dizinin başındaki açıklamadan belli;
"Bu bir mafya dizisidir" İzleyenler anlayamazsa diye üşenmemiş belirtmişler adamlar. İlk duyduğumda çok gülmüştüm hala çok komik geliyor.
FORUMDA LÜTFEN SOKAK AĞZIYLA KELİMELER KULLANMAMAYA ÖZEN GÖSTERELİM... Barracuda..
:fısfıs:
Öyle demeyin ya. :aaaoovv: Varmı kurtlar vadisi gibisi :fisdua: :D
yaw aklıma geldikçe gülüyorum.. süper bi dizi ya :D daha seyretmedim ama herhalde öyledir.. millet okadar kaptırmış ki :) o diziden ayrılan elemanın adı ne bilmiyorum ama şey diyodu: ya halka burdan sesleniyorum kendinizi bu kadar kaptırmayın gerçek hayata dönün artık felan gibilerinden konuşmuştu ;oleeea: bide sokakta kırolar vardır birbirilerine yada aralarından seçtikleri bi elemana "miroğlu" die hitap ederler ya ona çok gülüyorum.. bakalım bu dizi sonunda millet nasıl hitap edecek birbirine eheuheue :yuppiyuv: :yuppiyuv:
!Amorfy.BaRoS+
20-06-2004, 14:20
Ya bence BUtun Dızıler GereksIZ .KImseye Karısamam ama Alırım bı tane fILM Ve ONu IzlerıM dızıler artIK Yanı ne desem Isı gucu OlMayanIN fotoseNtez yaPIP OYle Bakması gıbı GelIyor bana Ama X fİLes I Ve Kardesler takımını Kacırmam.
OrienXenophan
20-06-2004, 14:46
Avrupa yakasini tek gecerim
Bide cnbce deki diziler cok hos oluo
24 gibi
yada komedide Seindfield
amarfy dunyada hıc bır sey gereksızz degıldır eger boyle dusunursen nasıl olsa olucezz bızde gereksız olmalıyız o zaman
bak sımdık butun dızıler gereksız demıssın adamlarım ekmek paraları o dızılerden oyuncular set arkası tv kanalı na kadar herkez kazanıyor hatta reklam veren bıle yanı
YoL_GezeR
20-06-2004, 20:11
Ben izlemiyorum. Çok *** bir dizi. Zaten hitap ettiği kesim dizinin başındaki açıklamadan belli;
"Bu bir mafya dizisidir" İzleyenler anlayamazsa diye üşenmemiş belirtmişler adamlar. İlk duyduğumda çok gülmüştüm hala çok komik geliyor.
***** diyorsan bunları izleyenlere salak demiş olursun lütfen izleyenlere biraz saygı duyalım.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.