Orijinalini görmek için tıklayınız : bakın bakın Yaylı ya :D
buda sanayideki gerçek buggy :eyaaaaa: :eyaaaaa: ;oleeea:
devamı gelecek resimlerin :) ayrıca bu araç satılıktır. ilgilenen arkdaşlar benimle veya Recai ile irtibata geçebilir.
engine02
18-06-2004, 22:55
o on mu kaldırmıs durumda eger ole ise oh walal super bi cihaz hee
freeman1209
19-06-2004, 12:25
üff be.bende hep böyle şeyleri yabancılar yapar zannederdim.
helal bea müthiş olmuş
YoL_GezeR
19-06-2004, 16:14
hakikaten güzel ya . Bunlar kaç basıyor ya
SirWilliam
19-06-2004, 16:18
Gercekten cok guzel ya..
Tam benlık..
omer_yildir
19-06-2004, 18:20
bayagı guzel alet ....:)
bu hep böyle önü kalkıkmı gidiyor arabanın önünde hiç ağırlık yokmu yoksa tam gaz verdiğin zaman önü hep kalkar bunun ? :)
SirWilliam
19-06-2004, 23:50
Ne guzel ıste mıllete hava atarsın 2 tekerlek suruyorum dıye ztn araba egonu sıskınlıkten patlatmaya yeter bırde onu kaldırmak,facia olur walla :D:D:D:D:D:D
@hassank kardeş biraz abartın herhalde tabikide tam gaz verdiğinde kalkar
bence bu araba cok dengesız bır kere gordugum kadarıyla motoru cok arkaya yerelestırdıklerı ıcın araba anı bır gazda one kalkıyor buda yanlıs bır durum zaten adama kaza yaptırr yanıı
OrienXenophan
20-06-2004, 14:41
Ne kazasi direk takla atarsin olduugun yerde
Ondan sora tatmin edebilecegin ne ogo kalir ne karizma:)
SirWilliam
20-06-2004, 21:21
Bunu sehirde surduğunu dusunsene.Polis acaba ceza yazarmı??? :D
madsnake
20-06-2004, 22:28
valla sadece cez yazarsa yat kalk dua et...arabanın ağırlık sorununuda çözmek çok zor olmasa gerek...bu aracı kullanmak içinde yeterli korumalı elbiseler giymek gerekir sanırım...discoveryde buna benzer araçlar görmüştüm....adamlar birbirlerine çarptırıyorlardı...
traxxax bu aletleri kumda sürdüğün için önü kalkmaz yane kendi kullanım alanında :) Kumda hızlı gidebilmeniz için güçlü bi motora ihtiyaç war eh bide dengenin biras arkada olması lazım önün kuma gömülmesi için.
neo abı buralarda o kadar kumu nereden bulacan yanı onun ıcıın dedım
traxxas bu alet dışarda deil kumda sürülüyo ve kesinlikle dengesiz değil. incelemeden etmeden fikir yürütmeyelim. öylede her gaz verilmesiyle burnunu dikmez. ozaman bi ferrariyi veya bi m3 ü dışarda kullanamayız onlarda çok dengesiz öylemi oluyo??
abı ben resımde gordugum kadarıyla konsuuyorum yanı ve resımde asfaltta kullanılıyordu bu arada m3 un burnunu dıkledıgını senden duyuyorum
bu arada verdıgın ornek ap ayrı yanıı m3 le buggy bence bıraz abartıı
orasi asfalt degil beton iyi bak...
orasi asfalt degil beton iyi bak...asfalt veya beton olması fark edermı kum degıl yaa ona bak sen :D
ya bi olayı ne kadar çok büyütüyorsunuz yaaa... nasıl adamlarsınız siz ya. bi kerede bişeyleri büyütmeyin şaşırcam valla.
Penny, bu arada resimler harika. valla yapanları tebrik ediyorum.
SirWilliam
22-06-2004, 15:47
Gokhan abi bu sanayi Eskisehir demi?
Birde bunu kim yapmıs?
traxxas sen dengesiz dedin o buggye. bende dedimki o alet dengesizse m3 de dengesiz çünkü gaza yüklenince arabanın arkasını toplayamıyosun.
sirwillam kardeşim bu sanayi istanbul sanayisi ve sanayideki bmw özel servisi sahibi tarafından yapılmış.
neyse uzatmayalım herkesin görüşleri farklıdır :)
gokan abı sımıdk sen hangı m3 ten bahsedıyorsun 98 model yanı e36 kasa m3 lerde(321hp) esp yok onun ıcıın arka savrulur yenı kasa e43 m3 lerde (343)hp esc vrdır arka savrulmaz :)
neyse konu cok uzamasınn :)
Allah allah , yeni kasa m3 lerde arka savrulmuyomuymuş :kütküt:
bu esp hıc savrulmayacagı anlamaına gelmez tabıı ama daha oturaklı olur araba yanı ama yenı m3 e hıc bınmedım ne kadar savuruu savurmaz bılemıyorum ama 98 kasa m3 e bındım cok savuruyorduu
2003 m5 e de bındım esp de o da cok savurmuyor ama kapalı ıken tutamıyorsunuzz :)
Off topic olucak ama yanlayan m3 dedinizde , dün autodromdaydım yeni kasa cabrio bir m3 time trail a çıkılan ortadaki alanda resmen asfaltı kazıdı. Bembeyaz duman oldu etraf... Hala gözlerimin önünde kırmızı , pırıl pırıl...
Ardından subaru impreza çıktı ama bmw gibi dönemiyor tabi :)
subaru tabıuı onun kadar donemez cunku 4 ceker ama vırajları daha ıyı alır yanıı
resimdeki aracın özellikleri :)
2000cc 86hp
1.3 vw sanzumanı ( cok torklu olmasını saglamak için)
2 bare mustang karburator u... ( cift karburator gibi calışması için )
fiyat öğrenmek isteyen olursa özelden sorabilir.
86 beygiri nası içine sokmuşlar alalala :)
gokan abı neden 2000 motor 86 bg.normalde 2000 motorlar daha yuksek olmazmı pekı tork
oranı ndeır
tork oranı ???? o nedemek oluyor ????
denizfeneri
27-06-2004, 10:43
Sanayi deyip geçmeyeceksin. Sık sık bunun gibi şaşırıcı aletler yapılıyor sanayide. Bir organizasyon olsa fırsat verilse emin son derece başarılı tasarımlar ortaya çıkacak. Yapanı tebrik ederim çok güzel görünüyor...
prorc benzın ıle tork oranın kastetmıstım ne kadar cok tork o kadar ıyı kalkıs ıyı tırmanıs fılann
benzin ile tork oranımı ?
O ne demek ya.
Bu arada 2 litre motor için 80 küsur beygir öle çok şaşılıcak bi şey değil. Eskiden arabalar 5 litreye 100 küsur beygirdi ;)
platy dedıgın dogru eskıden oyleydı mesela benım babmda ford tanus varmıs 2 lıtre 85 bg dır dıyorduu
arkadaşlar bu araba hakkında ki herkezin yorumunu okudum pennye ilgisinden dolayı teşekkür ederim benim amacım sadece el yapımı olan bi aracı sizle paylaşmaktı ama baya bi tartışmalara yol açmışbu araç sanayiden bi abimin bu araba baya bi uzun zamandır kendisinde idi şiödi satmak istiyo ciddi düşünen olursa araç sahibi ile bizzat başbaşa görüştürebilirim meraklısına duyurulur fiyat 7.000 dolar pazarlık olurmu bilmem
valla elimde para olsa okadar kendim böyle birşeyler düşünüyorum. az çok yapıcak bilgim var. ama motor oldumu iyi bir motor ustası lazım. :D
Racer Boy
10-07-2004, 20:22
Vay bea Ne Harika makine Nasıl yapıldı bu canavar!!? :hımm:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.