Orijinalini görmek için tıklayınız : yeniyim FPV sistem le 40'lık motor için havada en iyi süzülen model önerileriniz.
havada süzülebilen stabilize ucabilen fpv sistem ile donatıcağım 40'lık motora uygun en iyi model tavsiyenız nedir.saygılar...
soprano :) süper bir modeldir.
ben phoenix classic GP, arising star derim. ama patlar motorlarda kamera titreşimi bir hayli fazla oluyor.
bana kalırsa skywalker tarzı EP model üzerinde düşünün FPV yi.
bu modellerde birini tercih ettim 40'lık motoru taktım ...2 tane sorum olcak
*kaç dakika havada kalırım
*titreşimi engelleyen modifikasyonlar yapabilirmiyim?
saygılar..
stok yakıt depoları ile gaz ve rüzgarı bilinçli kullanırsanız 30 dk civarı güvenli uçuş yapabilirsiniz.
titreşim olayını deneme yanılma, kamera montajında kullanacağınız farklı metaryaller ile en aza indirgeme şansınız olacaktır.
phoenix classic GP, arising star, bide soprano ,,,,başka tavsiye ettiğiniz model varmıdır fpv sistemi için ..
bu arada ilgi alakanız için çok saolun.sizin tavsiyeleriniz benim için altın değerinde çevremde bu konuda destek alacak kimse yokta.
soprano işin şakası idi :) o odun parçası kendi başına zor uçar :lol:
neden illaki GP düşünüyorsun ? elindeki 40 lık motoru değerlendirmek için mi ?
yok ben aslında 5-6 aydır okuyorum yazdıklarınızı ..daha tam bi model belirleyemedim motor da da modele gore alacağım için degerlendirme duru yok oda yeni alınacaka
birşey almadıysanız bence EP bir model bakın kesinlikle derim. süzülebilen, uzun süre uçabilen Skywalker ideal.
belirlediğim tek şey stabilize uçan havada süzülebilen camera sistemi ile donatabileceğim bir uçak
evet bu modelleri inceledim ama benim gönlümden gecen patlar motorlu bir uçak sahibi olmak
havada farklı irtifalarda iğne ayarı isteyecek, stop edecek. en büyük dert bu olacak. sonra titreşimi geçirmek için bir o kadar çaba. 30 dk kadar uçarsa şanslı olacaksınız.
muğla nın neresinden ?
evet haklısısınız ben biraz daha araştırıyım
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.