PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RC sevdasına nasıl bulaştınız:)

cguckan
18-06-2004, 23:24
Arkadaşlar hep bunu merak etmişimdir. Bu rc olayını ilk nerede görüp de başladınız. Meraktan soruyorum:D Mesela ben tuning dergisinde hobbyrc nin yer aldığı küçük bir başlık altında tanıdım ve o günden beri bırakmadım:D:D:D İyiki de bırakmamışım :ımmm: :D :eeeeyoo:

engine02
19-06-2004, 00:51
bn kucuklugumden beri sevmisimdir yane nerden gordugumu hatırlamıorum o da war :D

platy
19-06-2004, 05:21
Ben 5-6 yaşlarındaydım sanırım tamda hatırlamıyorum ilk model arabayı görmüştüm hayatımda. Pilli bir buggy idi. Hiç unutmam.....

Car_Maniak
19-06-2004, 09:03
ben de 10 civarında bizim sitede bole dumanlar cikartan ( heralde duman makinasi koymuslar :) ) bir araba gormustum.. hep aklımdaydkı zaten abimin buggy fln vardı fln... sonra gecen yaz aklıma geldi neyle ugrassam die.. sonra hobbyrc cıktı karsıma :)

yigit1905
19-06-2004, 09:55
ben oto ... bişi dergisiydi ne hatırlamıyorum.ondan baktım işte benzinliler elektrikliler o sayfa odamda duvarımda duruo şükrü abinin resmi var daha 8 ay önce bulaştım :D

freeman1209
19-06-2004, 12:32
sene geçen sene.arkadaş beni bi dükkana getirdi.dükkana gittik.dükkan kapalıydı.ben vitrinde bi 306 maxi wrc gördüm.orda o arabay hasta oldum.model falan olduğunu bilmiyordu.zaten model arabalar hakkında hiç bilgim yoktu.annemden para alıp hemen aldım.meğer kumandası yokmuş.ben ne biliyim.dha servo nun ne olduğunu bilmiyordum.neyse internet ilanlarından bakarak 2. el kumanda aldım.yaklaşık 1 ay sonra.o günden beri bırakamıyorum bu hobiyi.
zaten daha önceden nikko çok geçmişti elimden.onlardan çok almıştım.ama hiçbir modeller kadar zevkli olmuyor

k@y@
19-06-2004, 15:21
Ben kendimi bildim bileli otamobil manyağıyımdır (çevrem bilir). Tabi bununla beraber ufaklıktan beri oyuncaklarada ilgim fazlaydı. ee şimdi biraz büyüdük oyuncak kesmez dedim model işine girdik, hoş daha bir moelim yok ama...
Sonuçta bende bu tutku doğuştan var. Bide modelcilik işinden kopamamamın en büyük nedenlerinden biride HOBBYRC bu ortam olamasaydı bukadar bu işi bukadar sevemezdim...

apo.se
19-06-2004, 15:25
ben arabalara bayağı meraklıyım ve severim.Ve de onlar üstünde yapılan yenilikleri merak ederim.Birgün eletrikle çalışan bir araba lafını duydum.arama motorlarına girdim burası çıktı

SirWilliam
19-06-2004, 15:37
Ben kucukluğumden beri arabalarla cok ılgılım... Hatta ılk soyledıgım kelıme abaka (araba).Sonrada ıste pıllı ler fln burdayız ıste...

YoL_GezeR
19-06-2004, 16:19
küçüklükten beri ilgiliyim nu konularla ama bu siteyi bulmam ve sizlerle tanışmam nisan ayına dayanıyor.Bir gün hendek'te gezerken timur bir otomobil dergisi gördü açtı içini baktı ve viperi gördü(timur bir viper hastasıdır ) hemen aldı o degiyi sonra ikimiz o dergiyi incelerken buluşma resimlerini gördük. Hemen internete yarıştık ve üye olduk işte bu kadar....

]WuR[@L!!!
19-06-2004, 16:31
bir keresinde arkadaşımla kadıköydeki bit pazarına gitmiştik çok güzel bi bmw m3 bulmuştuk eski kasalardan, kumandalı oyuncak tabi en adisinden ne yapalım ne edelim derken aldık arkadaşla onu çok hoşumuza gitmişti biz çalışmaz diye derken geldik eve birde çalışmazmı alet biz seviniyoruz fln sonra yakın bir arkadaşım model arabaların olduğunu hatta bunların hız motorlarının olduğunu söyledi çok hızlı gittiklerini ilgimi çekti o günden beri araştırmalar sonucu bir de baktım hobbyrc.com diye bir int sitesi var üye olalım derken zaman geçti üye olmuşum buluşmalara gitmişim oooooo bütün olaylar peş peşe geldi ama çok mutluyum iyiki varsınız........

sanchez
20-06-2004, 17:22
atakulede tamiya ile drift yapan biri ile dandik nikko'm ile yarışa davet ettim.sonucu herkes bilir.sonra merak saldım bu işe.babam ile bahse girdik bahsi ben kazandım.sonra arabamı alıp yarışlara başladım.