Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizli rc pilotlar kaynıyo yeni pilot arkadaşlarımız (23.04.2011 buluşma)
Çoğu aramıza yeni katılan arkadaşlarla güzel bir pistin tadınız çıkartırken çok zevkli bir cumartesi geçirdik.Bütün katılımcı rc pilot arkadaşlarıma teşekkür ederim.Her ne kadar grubumuzun ağır abileri iş nedeni ile eksik olsada.Yeni buluşmalarda onlarda aramızda olucaklardır. Fotoğraf makinasının tarihini ayarlamayı unutmuşuz :)
Şuan Denizli RC grubu olarak aktif modeli olup uçuş veya araç kullanan 17 kişi civarında kayıtlı 50 den fazla model var.Son 1 ayda 5 kişi modelleriyle aramızda.Cıvıl cıvıl bir grup hepsi çok samimi ,yetenekli, süper bir grup.Dolu dizgin rc ye devam :)
Bu buluşmayı organize eden ve ulaşımımızı sağlayan herkese çok teşekkür ederim çok güzel bir gündü bir dahaki buluşmalarda görüşmek üzere;)
bekotime
27-04-2011, 12:02
Evet bu haftaki buluşma kalabalık ve araç bakımından zengindi. Kemal kardeşimizin 1/5 Fg aracının lastik bijonunun çıkarak kaybolması ve benim Slash'ın daha ilk dakikada arka süspansiyon kolunun geçtiği şanzuman kutusundaki yerin kırılması dışında fazla bir kırım yaşanmadı. Tabi birde ilk denemesini yaparak 2 defa kaldırıp indirdiğim soaraction uçağımın, başka bir arkadaşımız kalkış yaparken motorun araçtan fırlayarak kırım yaşanması hariç. Benim açımdanda güzel ve keyifli bir buluşmaydı. İnşallah her hafta katılımcı ve model sayısı artarak devam eder.
Makrakanta
02-05-2011, 12:56
Dün 1 mayısta buluşma oldumu.Olduysa da haberimiz olmadı.Ben dün İzmir de idim bir ara İzmir deki RC grubunun her pazar buluştuğu piste gittim.Kısıtlı olanaklarla bir toprak pist yapmışlar ama iş görüyor.En azından her pazar buluşacakları bir yer var.
Ramazan veya Bekir arkadaşım bu önerim size.Bu bölümde Denizli adı altında bir çok başlık var.Denizli hafta sonu pazar buluşmaları ve yeri adı altında tek bir başlık açın ve pazar buluşmalarını ve yerini her hafta aynı başlık altında duyurun.Eminim aracı olan veya olmayan daha çok arkadaş katılımda bulunacaktır.Tüm Rc ci arkadaşlara selamlar.
bekotime
02-05-2011, 18:57
Dün 1 mayısta buluşma oldumu.Olduysa da haberimiz olmadı.Ben dün İzmir de idim bir ara İzmir deki RC grubunun her pazar buluştuğu piste gittim.Kısıtlı olanaklarla bir toprak pist yapmışlar ama iş görüyor.En azından her pazar buluşacakları bir yer var.
Ramazan veya Bekir arkadaşım bu önerim size.Bu bölümde Denizli adı altında bir çok başlık var.Denizli hafta sonu pazar buluşmaları ve yeri adı altında tek bir başlık açın ve pazar buluşmalarını ve yerini her hafta aynı başlık altında duyurun.Eminim aracı olan veya olmayan daha çok arkadaş katılımda bulunacaktır.Tüm Rc ci arkadaşlara selamlar.
Metin abi artık her Cumartesi 14:30 - 17:00 arası buluşmaya başladık. Yağış falan olmadığı sürece inşallah bu böyle devam edecektir. Buluşmalara katılım her hafta daha da artıyor. Bu hafta bir arkadaş 2 mt'lik 50 cc benzinli uçağını getirdi. Videosu şu anda youtube'a tarafımdan yükleniyor. İlk 1/5 aracı da geçen hafta gördük. Buluşma yerimiz Üçler de Nalan Kaynak anadolu lisesinin 200 mt ilerisindeki, anayol kenarı boş alan. Bu alana Cumartesi pazarı kurulacakmış. O zamana kadar bu alanı kullanacağız. Denizli de bu hobiyi merak eden veya ilgilenen herkesi bekleriz. Metin abi sana bir iki kere haber vermek istedim ama buluşma heyecanından unuttum. Tabiki senide katılman için bekler ve fikirlerini almak isteriz. Bu arada bulumaya katılmak isteyen arkadaşlar ulaşım sorunu, vb bir durum yaşarlarsa 0.532.4815011 nolu telefondan bana ulaşabilirler.
50 CC Benzinli Uçak Uçuş Videosu
http://www.youtube.com/watch?v=sEhT1HyG2kg
Makrakanta
04-05-2011, 11:50
Cumartesi bana uymuyor.Benim en yoğun günüm cumartesi.
Pazar günleri buluşma olursa bana haber verin mutlaka.Tek başına gazlamanın zevki olmuyor.
toroman1006
30-05-2011, 16:41
Merhaba bende grubunuza katılmak isterim. Hala her Cumartesi 14:30 - 17:00 arası Nalan Kaynak anadolu lisesinin orada mı toplanıyorsunuz!
Şuan Nalan kaynak lisesinin oraya kalabalık izleyici grubu tehlike oluşturduğundan ve de yakıtlı uçaklarla uçtumuz için BATIOTOMOTİVİN arkasındaki yeni yapılan otoyola gidiyoruz.En kesin yeri öğrenmek için telefonla irtibata geçmeniz daha olur.
toroman1006
02-06-2011, 00:47
En kısa sürede irtibata geçeceğim!!
irtibata geçmek istiyorum.....
Denizli RC grubu olarak ilk resinlerde görülen Nalan Kaynak Anadolu Lisesinin karşısında boş alan şimdi pzara yeri yapıldığından o alanı kullanamaz hale geldik.Alternatif olarak Batı otomotivin arkasındaki otobanda 3-4 ay gibi zamanda uçuşlarımızı yaptık fakar en son 2.4 kumadalı uçakların aynı yerde kumandadan çıkması ve kırılması hem hevesimizi kaçırdı hemde bizi alan arayışı içine sürükledi.En son arama çalışmalarında Gökhan arkadaşımızın yardımıyla KÜÇÜKDEREKÖYÜ futbolsahasını bulduk. 4-5 yıldırkullanılmıyormuş , saha düz olmasına rağmen 15-20cm büyüklüğünde dikenler ve yabancı otlar kaplamış alanı.O alanı uçuş pistide dönüştürme çalışmalarını hem ADRENALİN DERNEĞİ hemde kamu kanalı bakımından bize tahisis edilmesine çalışıyoruz.Alan DENİZLİ MERKEZE 10 KM uzaklıda çok güzel bir alan.
Çok yakında yeni alanımızda tüm rc ci grubumuzda dolu dizgin devam edicez.
selam bn halit acıpayam danım uçuşlarınıza benide çağırırsanız sevinirim şimdilik sadece. Wing dragon ile uçuyorum
iletişim için: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000252984809
toroman1006
15-07-2011, 10:28
Bu Cumartesi toplanıyor musunuz? Yoksa saha açılınca mı toplanmaya başlayacaksınız!
Bu cumartesi aslında uçuş yok gibi.Bu hafta içinde yeni pistin dikenlerinin temizlenmesi için çalışma başlatıcaz.Temmuzdan önce pistte uçmak istiyoruz.Uçaklarımız yatıyo öyle.Halit kardeşim telefon numaranı bırakırsan mesaj atarız sanada.
benim telefonum şimdilik yok ama bana bu numaradan ulaşabilirsiniz babamın numarası :02585181269
Bu cumartesi aslında uçuş yok gibi.Bu hafta içinde yeni pistin dikenlerinin temizlenmesi için çalışma başlatıcaz.Temmuzdan önce pistte uçmak istiyoruz.Uçaklarımız yatıyo öyle.Halit kardeşim telefon numaranı bırakırsan mesaj atarız sanada.
Abilerim dostlarım bi rc hastası daha katıldı aranıza 0555 979 71 61 ismim hüseyin etkinliklerinizde benide haberdar ederseniz bende katılmayı ıstıyorum ...
Muhtemelen uçuşlar ramazan bayramından sonra büyük bir hasretle başlar.Ozaman pist işide tamamlanır.Hazırlıklarınızı şimdiden tamamlayın bayramdan sonrasına bişey kalmasın :)
maydar789
07-08-2011, 11:14
Bende ramazan bayramından sonra yeni bir onroad la aranıza katılmayı düşünüyorum fotoğraflara baktım ilgi çok :) ama en küçüğünz ben olucam heralde yanlzı resimler baktım onroad kullanan yok :(
buluşmalardan benide haberdar ederseniz sevinirim :) tel : 05313943481
Onroad arabası olan 2 arkadaşımız var fakat yer sorunu olduğundan dolayı ofroadla devam ediyolar.Bayramdan sonra hızlı bir şekilde başlamayı düşünüyoruz.Telefonun bırakmışsın bide ismini yazsaydın yanına telefonu kimin açağını bilirdik :).Bayramdan sonra hazır olun :)
maydar789
08-08-2011, 09:04
ismim mert bende onu düşündüm malûm denizlide yer sıkıntısı olduğu için ve onroadlar biraz zahmetli offroada göre dayanıksızdır diye düşünyorum hemde yer sıkıntısı olmadan her yerde kullanılabilir.Mutlaka aracım elimde olmasa bile bi aksilik çıkmadığı sürece gelirim. Off road olarak başlasam ne kadar bi maliyete aracım elimde olur hazır kullanılabilecek vaziyette 1.el 2.el farketmez ....
Sanırım bi pist yapılıyormuş onroad araçları düşünmüyor musunuz ? Ona göre araç alıcam
Not: Ramazan abi senin msn bnde ekli ama göremiyorum seni msn de ordan konuşabilirz.
dostum mert bende yenı basladım bu ıse 1 hafta oldu onroad arac alalı bı toplantı yapmak lazım hem pıst ısı ıcın hemde aktıvıteler ıcın huseyinkivreak@hotmail.com benm msn adresım bu
yesilyyuva
13-08-2011, 04:22
selam arkadaşlar bende bu hafta rc model uçak kursuna katılıyorum. İnşallah gruba bende Acıpayam dan katılabilirim.
Selam arkadaşlar bende Denizlidenim off road aracım var. Buluşmalara banada haber verirseniz sevinirim. cihansaylam20@hotmail.com
yaa hani bayramdan sonra başlanıyordu ne arayan var ne soran olmadı mı bu pist işi.. cevap yazanda yok...
bu cumartesi yeni yere temizliğe gidicez.Gelmek isterseniz bekleriz.05542422952 numaradan bana bilgi verirsiniz.
mrab3213
25-09-2011, 00:40
Merhabalar ben Mehmet bende yeni bir katılımcıyım uçuşlarınızda benide bilgilendirirseniz sevinirim sadece pazarlarım tatil 0535 223 02 18 inş kırımsız uçuşlar
Denizlideki tüm rc ci arkadaşların teklifi ile alternatif uçuş ve sürüş pisti arayışına tekrar girdik.Tüm arkadaşların bildiği DENİZLİ merkezden gidip gelebileceğimiz geniş ,zemini düz,yakınında elektrik direği ve ağaç olmayan yer bulursanız mutlaka haber verin.Rc ci arkadaşları bir yerde toplamış oluruz.Irgılıganlıdaki piste arabası olmayan arkadaşların gelmesi zor olur.Eğer biraz daha yakın yerlerde bulabilirsek daha ideal olucak.Alanı bulduğumuzda asvalt vs gibi işlemler yaptırabiliriz.Tüm DENİZLİ RC seven arkadaşların ilgisi ve araştırmasıyla bu sorunuda çözmüş oluruz.
mrab3213
26-09-2011, 21:59
benide uçuşlarınıza çağırsanız sevinirim adım mehmet irtibat için 0535 223 02 18
Merhaba Arkadaşlar yakın bir zaman off-road bir araç almayı düşünüyorum. buluşmalara bende gelebilirim. msn adresim cnyt_g@hotmail.com. araç alırken bana yardımcı olursanız ve yeni buluşma yeri, tarihi ile ilgili beni de bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler.
muhammed20_42
13-11-2011, 22:40
merhaba denizlili rc sevenler bendede elektirikli modeller var.Yakın zamanda ikinci el yakıtlı offroed araç almayı düşünüyom.bir buluşma olursa bende gelmek isterim.muhammed20_42@hotmail.cdm
Tüm rc modelci arkadaşlara duyrulur.Artık pist sorunu diye bir derdimiz kalmadı.Her cumartesi 12:00-17:00 arası karakurt köyünün yakınındaki pistte buluşuyoruz.Pist tamamen çimdir.Modellerinizi ona göre seçin.Uçaklar , ofroad arabalar ve heliler için ideal bir yer.Denizlide modelcilik daha yeni başlıyor.
bekotime
14-11-2011, 13:00
Evet, baraj gölünün yanında, çimlik, offroad arabalar her türlü uçak ve helikopter modelleri için
müthiş bir pistimiz var. Yaklaşık 1,5-2 aydır genelde Cumartesileri bazende Pazar günleri gidiyoruz.
Zaten gruptaki arkdaşlar yeri biliyor ve geliyorlar. Bu hobby'e yeni gönül vermiş veya merak
edenleri tanışmak ve araç kullanmaya mutlaka bekleriz.
muhammed20_42
16-11-2011, 21:46
Bekir ve Ramazan abilerim buluşmaya gelmeye çalışacağım.Bana ikinci el yakıtlı temiz off road bulabilirmiyiz.Bütçe maksimum 500tl.Hpi savage 4.6 çok hoşuma gidiyor lakin iyi araçmıdır kötü araçmıdır bilgim yok.Sizlerden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
Muhammed kardeşim senide aramızda görmekten memnun oluruz.Arabalar noktasında dişime göre bir rakip çıkıcak demekki :):) değil mi BEKİR :) ah bide zırt pırt pulstart ipi kopmasa rakibim yok yerde savage x4.6 ile :):)
Arabalar noktasında iyi bilgiye bizim gruptan Bekir ile Mesut var.Alırken onlarla görüşürsen yanlış seçim yapma şansın olmaz diye düşünüyorum.Her ne kadar 1 yıldır Mesutun elinde araba kumandası göremesekde yerdeki deneyimi havadakinden daha fazladır değil mi BEKİR :):):D:D
muhammed20_42
17-11-2011, 12:45
:D
Muhammed kardeşim senide aramızda görmekten memnun oluruz.Arabalar noktasında dişime göre bir rakip çıkıcak demekki :):) değil mi BEKİR :) ah bide zırt pırt pulstart ipi kopmasa rakibim yok yerde savage x4.6 ile :):)
Arabalar noktasında iyi bilgiye bizim gruptan Bekir ile Mesut var.Alırken onlarla görüşürsen yanlış seçim yapma şansın olmaz diye düşünüyorum.Her ne kadar 1 yıldır Mesutun elinde araba kumandası göremesekde yerdeki deneyimi havadakinden daha fazladır değil mi BEKİR :):):D:D
Buluşma ve sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum :)Bana da en kısa zamanda inşallah bir savage buluruz.Ramazan abi Savage den memnunmusun yeni başlayan biri için uygun olurmu,buluşmaya savageyi getirecekmisiniz?Buluşmada görüşmek üzere
Aslında arabalar için başlangıç diye bişey yok gibi geliyor.Kontrolu sende olduğu sürece sorun yok.Savageden memnunum pulstart dışında.Artık onuda yapmakta baya uzmanlaştım sayılır.:):)Buluşmaya getirmeyi düşünüyorum.
muhammed20_42
17-11-2011, 19:01
Getirirseniz inceleme fırsatı bulurum çok iyi olur:)Ulaşım sıkıntısı olmazsa Emaxx getirecem fırçalı versiyon.Eğer uygun yakıtlı bir araç bulamazsam emaxxa fırçasız sistem takmayı düşünüyorum.Nitrolu araçların motorları çok zor ayar tutar diyorlar.Buda beni korkutuyor:(Sizin böyle bir probleminiz varmı?İki haftadır ilanları takip ediyom bütçeme uygun bir araç denk gelmedi.
Yakıtlı ikinci el araç elden mi alınmalıdır yoksa görmeden incelemeden de alınabilirmi?
ilk once slmlar Manavgatdan...
50 CC Benzinli Uçak Uçuş Videosu
http://www.youtube.com/watch?v=sEhT1HyG2kg
burda Gökhan arkadaşımız güzel uçuyor sorun yok amma unutmayın lütfen GÜVENLİ UÇALIM NE OLURSA OLSUN !
inanın o çocuk sesleri duyar duymaz panikledım izlerken.
Kameramanların üstünden uçmayın !
seyirçilerin üstünden uçmayın
kendinize pilotaj yeri belirleyın ve orada kimse olmasın
seyırcı yerı olsun
her zaman belli alanda ucun sınırları sorlamayın
yanı kısaca lütfen amma lütfen dikkat !
hobbymizde hata afetmez !
Boolat kardeşimizin dediklerinin tümüne katılmakla beraber o pisti bırakmamızdaki en büyük sebeblerden biride seyircileri kontrol etmek çok zordu.Motor çalıştırırken bile etrafınız çocuklar ve meraklılarla dolup taşıyordu.Bu nedenle orda uçmak güvenli değil diyerek bıraktık o pisti.
Muhammed kardeşim araştırmadan alma derim fakat görme ihtimali herzaman olmuyor alırken.Satıcının doğru sözlü ve iyi niyetli olmasına bağlı herşey.Motor noktasında bazen ayar noktası uğraştırıyor fakat çok zor değil.Nitrolu arabalarda ayar tutması mevsim,buji,kulladığın yakıt,tozlu ortam bile değiştiriyor.Arabalarıda uğraşmadan öğrenmek mümkün değil.Araba kullanıcıların çoğu mekanikle uğraşmasını seven kişilerdir.
Ben nerdeyse pulstart uzmanı olmak üzereyim.:) Bu gün sarmak 1 sattimi aldı ama tamir etmenin keyfini yaşadım.Pulstartı tamir ederken temizlikde yapmış oldum.Bana elektriklimi yoksa nitrolumu deseler genede nitrolu derim.Pil bitince tatil olmuyor ama nitronunda ayar temizlik derdi var ama gücüde var.
Ama sana önemli tavsiyem şu olur eğer bu hobiyi yapmaya karar verdi isen bişeylerle mutlaka uğraşırsın ister elektrikli ister nitrolu :) O kesin ..
muhammed20_42
18-11-2011, 10:30
Ramazan abi bu hobiye başlarken bana önce elektirik motorlu bir araç al,araçların yapısını,elemanlarını öğren sonrada nitroluya geçersin dediler.Artık nitroluya geçme zamanımın geldiğini düşünüyorum.Hemde sizin gibi araçlardan anlayan abilerim var,bir sorun yaşadığımda aracı sizlere gösteririm.Modelcilik tek başına yapılmıyor,yapılsada zevkli olmuyor.Artık araç denk gelene kadar sabredecez inşallah güvenilir bir satıcı denk gelir.
bekotime
18-11-2011, 15:36
Sen önce şu pulstart olayını hallet. Forumda yazmakla olmaz bu işler. İngiltereden gelen MTA-4 Sledge Hammer'ı DHL ile göndemeselerdi senin tozunu attırırdım ama neyse.Neyse Summit yeter zaten sana. Bu arada Mesut ile ilgili yorumuna katılmamak mümkün değil.
bekotime
18-11-2011, 15:41
ilk once slmlar Manavgatdan...
burda Gökhan arkadaşımız güzel uçuyor sorun yok amma unutmayın lütfen GÜVENLİ UÇALIM NE OLURSA OLSUN !
inanın o çocuk sesleri duyar duymaz panikledım izlerken.
Kameramanların üstünden uçmayın !
seyirçilerin üstünden uçmayın
kendinize pilotaj yeri belirleyın ve orada kimse olmasın
seyırcı yerı olsun
her zaman belli alanda ucun sınırları sorlamayın
yanı kısaca lütfen amma lütfen dikkat !
hobbymizde hata afetmez !
Siz bir de Nitrolu Trexx 60'la uçan arkadaşımızı görseydiniz. Bence 60'lık 70'lik helikopterler havadayken en az 50-60 mt mesafede kimse olmamalı. Allah korusun.
örnek kasalar : http://www.youtube.com/watch?v=tzXyYX7hZvw&feature=related
heli kasa : http://www.youtube.com/watch?v=qW3Dx-YPOy0&feature=related
o yüzden dikkat etmek gerekir.
Bende aranıza katılmak istiyorum buluşmalardan haberdar ederseniz sevinirim.
05063783490 mesaj atarsanız sevinirim /https://www.facebook.com/QeSChN
osman burak :cool:
toroman1006
22-11-2011, 15:43
Helikopter konusunda bende çok tedirgin oluyorum.Gerçi videoları çekerken cazibesine kapılıp yaklaşıyorum ama saliselik bir aksama çok ciddi yaralanmalara sebep olabilir.Bende Boolat'a tüm kalbimle katılıyorum.Bu arada Ramazan ve Bekir abilerim quadro parçaları geldi yakın zaman model parkımıza bir araç daha katılacak.
muhammed20_42
26-11-2011, 15:00
herkese merhaba ikinci el aldığım hpi savage x aracımı sizlere sunuyorum.Araçta
---OS VG 30 motor
---3 ileri bir geri vites
---çelik pinyon ve spur
---araç rotostartlı
---traxxas 3 kanal kumanda(27mhz)
---alıcı pil göstergesi
---çift karbon disk fren
bulunmaktadır.
muhammed20_42
26-11-2011, 15:03
fotoğraflar
bu aralar hiç buluşma olmuyor sanırsam
toroman1006
05-02-2012, 12:59
Buluşmalarımız şimdilik pamukkale kuzey kapısı girişinde tali yolda cumartesi 13:00 - 17:00 arası yapılmaktadır.
toroman1006
05-02-2012, 13:01
muhammed20_42 dostum" bekotime" a konu ile ilgili özelden mesaj at sana yadımcı olur.
toroman1006
05-02-2012, 13:03
Bu arada dünkü toplantı çok keyifliydi tüm arkdaşlara teşekkürler.Ramazan abi cepten mesaj atamıyorum burdan teşekkür edeyim dedim
tüm rc ci arkadaşlarıma merhaba:)
uzun zamandan beri iş ve parça beklemem nedeniyle gelemediğim buluşmalara mart ayı sonuna doğru tekrar gelmek istiyorum.
kırımsız sürüşler:ahhahyt:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.