PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar mutiş video

bozcan
11-12-2005, 23:32
http://www.monsterrccentral.com/rcvideos/seriesofcrashes.wmv

(sag tuş save as yapın)

adamlar fiyatları 10000$ larla ifade edilen turbun motorlu ucakları patır patır dusuruyor.

biri bana calan sarkınin ismini söylerse cok cok sevinirim.

malikd
11-12-2005, 23:41
senin linkte bir sorun var galina açılmıyor. önceden izlemiştim ben bunu. çok kötü ya adamlar patır patır düşürüyor uçakları. bir tanesi ağlıyor ama galiba :) bu arada şarkı mükemmel rammstein - sonne...

burdan indirebilirsin: http://students.sabanciuniv.edu/~malikd/

bozcan
12-12-2005, 00:10
tamam cok sağol

rammstein - die sonne

erhanzeynel
12-12-2005, 04:44
hocam gerçekten müthiş bişeymiş ama dikkatimi çekti iki tanesi (benim farkettiğim) iniş takımı tam açılmadığı için, iki tanesi de drilden sonra toparlayamadığı için gitti.
Bu iniş takımının tam açılmaması (tekerleklerden birinin içeride kalması) durumunda havada bir iki aç kapa yaparak zorlayamazlar mı? açılana kadar?

bozcan
13-12-2005, 15:20
erhan demekki olmuyor. onlar senden benden kat ve kat tecrübeli pilotlar. türbün motorlu rc ucurmak her yiğidin harcı değil.

malikd
13-12-2005, 16:04
uçağın benzini bitiyordur belki :) . benzini bitip çakılcağına en az zararla kurtarmaya çalışıyordur uçağını. ya bir de bu kazaların hepsi bir günde olmamıştır değil mi? yanlış saymadıysam 10 tane uçak düşüyo :(

nihat
13-12-2005, 17:48
yaw bu uçaklar dew gibi ve metalden.ama bazıları bi anda kontrolden çıkıyo gibi geldi bana.bu açakların satıldığı bi wep site adresi varmı.bide bu uçaklar ne kadar sürat yapıyo bilgisi warmı.?
hoşuma gitti bellimi olur belki 20 sene sonra bi tanede ben alırım:D:D:D

bozcan
13-12-2005, 22:39
metal oldugunu sanmıyorum bunların. web siteleri var. ben raslamıştım. maximum suratleri 300 km/h civarında.

erhanzeynel
14-12-2005, 21:06
uçağın benzini bitiyordur belki :) . benzini bitip çakılcağına en az zararla kurtarmaya çalışıyordur uçağını. ya bir de bu kazaların hepsi bir günde olmamıştır değil mi? yanlış saymadıysam 10 tane uçak düşüyo :(

hepsi aynı organizasyondan (pilotların üstlerinden anlaşılıyor bi de kırımlara giden kamyonet ve ekibi nedense hep aynı.) ama kesinlikle bir günde de diyemem farklı günlerde de o konuda kesin konuşamayız ama aynı organizasyon olduğu belli (bir günde olma ihtimali yüksek).

Ayrıca bu modeller metalden değil, bildiğim kadarıyla fiberden yapılıyor.

(yanan modelin cenazesinden de metal olmadığı anlaşılıyor.) :fifufifu:

bi de benzin değil gaz halinde nitro (nitrooksit) ile çalışıyor onlar sanırım.

erhanzeynel
14-12-2005, 21:08
erhan demekki olmuyor. onlar senden benden kat ve kat tecrübeli pilotlar. türbün motorlu rc ucurmak her yiğidin harcı değil.

Ya her babayiğidin harcı olmayabilir ama bilmemkaçbin $ lık uçağın iniş takımı açılmamış, o yusufla insan tekrar zorlamayı mı düşünür? bakma biz böyle uzaktan atıp tutuyoruz :fifufifu:

erhanzeynel
14-12-2005, 21:10
Bu arada ağlamak üzere olan bir pilot var ya orda ben iki hafta önce uçağımı kırdığımda ondan daha beter olmuştum :)

cem
23-12-2005, 19:20
Evet uzaktan atıp tutmaca oluyor,adamlarda aptal degıl acılabılse adamda kasar acar demekkı acılmamıs

cem7
23-12-2005, 22:00
off cidden çok üzüldüm.. yani çok kötü bi durumdur heralde o adamlar için yaa. ben arabamı çarptımmı hemen rengim atıo adamların uçakları PERT oluo yaa

RottinLegions
23-12-2005, 22:11
Aga içim cıııız etti.Adamlar kahrolmuştur heralde...

erhanzeynel
24-12-2005, 12:27
Evet uzaktan atıp tutmaca oluyor,adamlarda aptal degıl acılabılse adamda kasar acar demekkı acılmamıs

Bu arada ben cem arkadaşımızın modelleri arasında hiç bir uçak ismine rastlamadım :fifufifu:

(kusura bakma ve bu yazıda hakaret vb. bi amacım yoktur baştan belirteyim.)

:ahhahyt: