Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul anadolu yakası pist ?
BlindSubjectt
21-05-2011, 20:19
Merhaba arkadaşlar istanbul anadolu yakasında pist gibi kullanabileceğimiz yerler var mı? ben 3 gün önce istanbul anadolu yakası ferhatpaşa diye adlandırılan yerlere bakatım alanlar var çok güzel yerler yanlız yüksek gerilim hatları var belki daha ilerlerde daha güzel yerler vardır diye umuyorum çünki kiseler yok boş araziler var. Daha önce anadolu yakasında uçuş yapan kişiler varsa pist olarak belirlediği yerleri söylerlerse sevinirim, birde maltepe carrefour un karşısında bir yer var orayada baktım alan büyük ama uçuş esnasında binalar tehlike yaratıyor, bu konuya yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
İstanbul anadolu yakası ekiblerinden biri pendik ''pazar alanı'' ekibidir her pazar günü saat 12:30 ta toplanıyoruz 5 6 gibi dağılıyoruz.
BlindSubjectt
21-05-2011, 20:28
rica etsem tam adres verirmisiniz pendiği biliyorum ama pazar alanını bilmiyorum
cevabınız için ayrıca teşekkürler...
rica etsem tam adres verirmisiniz pendiği biliyorum ama pazar alanını bilmiyorum
cevabınız için ayrıca teşekkürler...
rica ederim bu sorunuzu bizim buluşma başlığı altında sorarsanız iyi olacaktır ben açıkcası birşey söylesem yalan olur .http://www.hobbyrc.com/forum/threads/35891-İstanbul-anadolu-yakası-buluÅŸma-yeri
BlindSubjectt
21-05-2011, 20:45
hocam yanlız uçuş içinnn pist dedim verdiğiniz link off road için :)
hocam yanlız uçuş içinnn pist dedim verdiğiniz link off road için :)
kusura bakmayın dikkatli okumadım sanırım ekibimizde hava araçları kullanan arkadaşlar var fakat buluşmaya getirmiyorlar kara araçları için toplanıyoruz biz ama müsait alanlar varda var yok değil.
BlindSubjectt
21-05-2011, 20:51
anladım hocam ama sizde bilirsiniz ki uçak için yerleşim alanlarından uzak yerler tercih edilmelidir bu yüzden sormuştum tekrar teşekkür ederim...
anladım hocam ama sizde bilirsiniz ki uçak için yerleşim alanlarından uzak yerler tercih edilmelidir bu yüzden sormuştum tekrar teşekkür ederim...
estafurulla ne hocamı sizden yaşca küçüğüm tabi ufakta olsa bilgim var bu konuda rica ederim kusura bakmayın konuyu meşgul ettim.
Orhanlı mevkii ve Formula pisti etrafındaki araziler uçuş için uygundur.
BlindSubjectt
22-05-2011, 01:53
orhanlı biraz uzak kaldığı için orhanlı tarafına gidemiyorum daha yakınlarda bi pist arıyorum hocam hani herkezin kullanabileceği yerler orhanlıya gidemiyenler gibi
Öyle bişey yok İstanbulda boş yer mi kaldı?
BlindSubjectt
23-05-2011, 00:53
kayışdağı fehatpaşaya doğru gidilince cok guzel yerler buldum yarın sabah 10:00 gibi gidiyorum
cemal5757
04-09-2011, 12:49
su 31 ucagımın birlestirme işlemlerim bitti bana diger ekipmanların baglantı semaları lazım servolar esc ve motor içinden baglantı kılavuzu cıkmadı yardımlarınızı bekliyorum
VectraOPC
16-04-2012, 19:33
Selam arkadaşlar, 1 hafadır forumda rc uçak için pist arayişlarım sürmekte ancak konu ile ilgili güncel buluşma noktası hakkında bilgiye ulaşamadım. Orhanlı buluşma noktasının da sıkıntılar oldugu bılgısını forumdan okudum. vs. malum havalar düzelmeye başladı uçak uçurmak için pist hemde konaklama( mangal vs.) arayışım var. bu arada rc uçak bölümüne yeni geçtim daha rc uçakta yeniyim Islander modelim ile uçuş deneyimlerime başlamak istiyorum. devamında F15 eagle ile uçmak istiyorum. önümüzdeki haftalarda uçuş için buluşacak arkadaşlar var ise katılmak isterim hemde rc uçak konusunda tecrübelerinizi dinlemiş olurum.
Saygılar.
Orhanlıda ne sıkıntı olmuş, okuyamadım?
winatustratu
09-05-2012, 10:24
benim içinde Orhanlı uzak Çekmeköyde oturuyorum 40-45 km arası mesafe Orhanlıya gitmeden daha yakınlarda yer bilen yokmu acaba?
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.