Orijinalini görmek için tıklayınız : Otobüsle Hazerfana nasıl gidilir
4. leventden iett vb otobus veya minibüsle hazerfana naıl gideceğimi bilen varmı arkadaşlar :eek:
savagegarden
13-12-2005, 19:32
orası kafdağının arkasında :) ne otobüs gider, ne minibüs gider, belki taksi gider
:) Madem 4 levent'den gideceksin Autodroma gitmen daha kolay olur. Hezarfen epey bir uzak ayrıca giden otobüs de yok.
Autodrom için ise 500t yani Tuzla'ya giden otobüslere binip Tuzla-içmeler durağında inip üstten geçen yola çıkıp dolmuş yada halk otobüsüne binmen gerekir. Autodromu görüncede inersin zaten orada Halk otobüsleri dolmuş gibi heryerde indiriyorlar.:)
ne yan,i yokmu yaw bu allahın pistine otobüs
off off güzel ülkem ne dışardan araba getirebiliyorum gümrük işkence ne psite gidebiliyorum otobüs yok....
Ben Arabayla Giddigim Icin Tam Olarak Otobusle Nasil Gidilir Bilmem Ama Leventten Biraz Uzak Olur Hazerfan Ama Yenibosnaya Kadar Gelirsen Ordan Hadimkoy Mminubusleri Var Ordan Binebilirsin Ama Hazerfana Kadar Gitmez
sariertan
29-12-2005, 14:26
Benİmde Derdİm Oraya Nasil Gİdİlİrdİ Demek GerÇekden Oraya GİdİŞ Yok =( İlla Kendİ Araciniz Olmasi Lazim =(
ne yan,i yokmu yaw bu allahın pistine otobüs
off off güzel ülkem ne dışardan araba getirebiliyorum gümrük işkence ne psite gidebiliyorum otobüs yok....
orası ztn sadece model için yapılmış bir yer diil bir hawalimanı hrlde leventte fln olmasını beklemiosun öle bi yerin dimi oooğuz abi:D
yok levent'de olup olmadığını değil levent bölgesinden nasıl gideceğimi sormuştum .ve taşıt olmadığını öğrenince isyan etmiştim .....
Hezarfen Allahın unuttuğu bi yerde desem çok da yanlış olmaz heralde...
Hazerfan a diilde ilerisine (Sinanoba-Mimaroba) giden otobüsler var ama kodlarını bilmiyorum:)
khaledome
29-12-2005, 17:26
yok levent'de olup olmadığını değil levent bölgesinden nasıl gideceğimi sormuştum .ve taşıt olmadığını öğrenince isyan etmiştim .....
şu sıralar havalar soğuk diye pek kimseler oraya gitmiyor sanırım. ama havalar biraz iyileşince daha çok giden olur ve illaki forumdan birileri yardımcı olur.
kendi adıma ben bahçeşehirde oturuyorum ve gideceğim zamanlarda forumda belirtiyorum. bahçeşehire gelebilecek arkadaşları seve seve yanımda götürürüm, amaç birliktelik zaten, bu hobinin tek başına gerçekten bir zevki yok arkadaşlar.
Oguz kardesim sende bahcesehire direk otobüsler var, oraya gelirsin ordan beraber zıplarız. ama once gittigimize degecek bi hava olsun :)
HALIT KARDESIM BEN MESELAA YARIN HAZERFANA GIDICAM ISTERSEN GELEBILIRSIN DEDIGIN GIBI TEK BAŞINA SARMIYO BU HOBBY EGER GELIRSEN BURAYA YAZ BEN AKŞAM BAKARIM ONA GORE GELIYORUM GELMIYORUM DERSIN KIB ( BEKLERIM )... :ahhahyt: İSTERSEN BEN ARABAYLA GIDERIM SENLE HADIMKOYDE BIR YERDE BULUSABILIRIZ MSN ADRESMI SANA VERIM ONA GORE YAZARSIN OK halil_gurses@hotmail.com :ahhahyt:
khaledome
30-12-2005, 13:48
halil, yarın gelmeye çalışıcam, daha önce de yazmıştım büyük ihtimalle sabah erken gidip öğlen kaçmam gerekir. eğer sabah en geç 10 da falan orda olursak 2-3 saat kalabilirim herhalde.
ok ben o saat te orda olmaya calısırım zaten fazla oynanmaz havada soguk olur herhalde
beyler bugun ertan halıt ve halil hazrfana gıttık ve gazladık vıdeo ya cektık sızlerıde beklerız ama off road pısttı sular ıcınde kalmıs orda oynayamadık asfaltta oynadık :ahhahyt:
sariertan
31-12-2005, 17:21
birkaç resim videolarda halitte =)
<<Süper görüntüler bunlar havalar ısınsın öss mö se se dinlemem :D gelirib abiler
Destekler için sağolun
sariertan
31-12-2005, 22:16
daha çok resim ve videoda olabilirdi tabi ama zamanımız pek yokdu inşaAllah birdahaki sefere daha fazla zaman ve daha fazla media dosyaları hazırlarız. Yanlız off-road pistinin balçık gibi çamur olması hayalleri yıkdıysada on-road pistindede fena eğlenmedik yani =)) Beyler pazar günü açık olan bir rc shop varmı benzin almam lazım =))
sariertan
02-01-2006, 08:40
Eee nerde videolar ??
halıt ın bıraz ısı varmıs o yuzden koyamıyomus ama herhalde bu aralar koyar
khaledome
03-01-2006, 23:23
selam dostlar,
eve yeni geldim videoları koymak için makineyi açtım, boyutları çok büyük 70 mb falan her biri. movie maker ile düzeltmeye çalışıyorum program çalışmıyor sürekli hata verip kapanıyor. bana bunların boyutlarını küçültmek için bi program önerirmisiniz?
movimakeri yeniden kur yada format at ondan daha kullnışlı bi program bilmiyorum :(
sariertan
04-01-2006, 09:39
microsoftun wmv çevirici programı var. bedava veriyor sitesinde onu kullan wmv yap dosyaları baya küçültecekdir. windows media encoder adı.
Alın size link ihtiyacı olanların çok işine yarar.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5691ba02-e496-465a-bba9-b2f1182cdf24&DisplayLang=en
erhanzeynel
06-01-2006, 02:56
microsoftun wmv çevirici programı var. bedava veriyor sitesinde onu kullan wmv yap dosyaları baya küçültecekdir. windows media encoder adı.
Alın size link ihtiyacı olanların çok işine yarar.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5691ba02-e496-465a-bba9-b2f1182cdf24&DisplayLang=en
EE videolar halen yoq :kütküt: Ben niye uçakla başladım yaaaa.
Autodrom'da uçak pisti yoq di mi? Bana en yakın ve ucuzcu pist nerededir?
Yer=üsküdar not: arabam yoq :ühühü:
nalbantli
10-10-2006, 12:55
pazar günü hazerfana gitmek üzere arkadaşla sözleştik ancak ben uyuya kaldım ve arkadaş arabasıyla gitti.
büyük heveslerle beklediğim bu günü kaçıramazdım. ben bu Allah ın dağına otobüsle gitcem dedim
yenibosna çobançeşmeden çatalca otobüsüne bindim(401)
beni bir yerde indirdi nerde bende bilmiyorum=) ama hazerfena 5 km kalmıştı
bekle minübüs geçer dediler ama beklemedim otostp falan bi şekil gittim. sonuçta bi gzl eğlendim gazladım=)
uzak muzak pistin tadını hiç bişiye değişmem nerde olsa giderim...
furkans21
19-10-2006, 12:18
arkadasım 4 .leventten y bosnaya gel ordanda çatalca arabasına bin köyde 250 3
00 metre yuru sonra hezarfen hava lanı ben hep ole gidiorum hatta koyde saat bası hadım koyee giden bi eski minubus var 1 ytl ver hava alnında in ama akşama kalma donemessin araban yoksa
1.si autodrm kapandı 2.si maalesef yok otobüs veya başka bir taşıt
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.