PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oyuncak hastanesi

erhanzeynel
14-12-2005, 20:23
Arkadaşlar beşiktaşta bir yer buldum (ve orda hobby dükkanlarında arayıp bulamadığım garuda pervanesi de buldum). Özellikle nikko araçlar (yanlış yazmadım umarım) için bolca malzemesi varmış, Fiyat bana biraz tuzlu geldi ama (ufacık plastik bir pervane için 10ytl verdim.) piyasada bulamadığınız pek çok parçayı bulma şansınız var.

Yerin adı oyuncak hastanesi, şair nedim caddesi üzerinde trafik ışıklarının köşesinde bir yer, ilgilenen olursa adresini yazarım (kartı yanımda değil şimdilik detaylı bilgi veremeyeceğim.).

Aklınızda bulunsun belki işinize yarar. :fifufifu:

volkannnn
14-12-2005, 20:28
kardeş dediğin yer gerçekten ideal bir yer vede aynı zamanda oranın ustası olan şahıs bu işte çok iyi fakat fiyatlar biraz değil bayaaaaa bir tuzlu.o nedenle ben orayı tercih etmem tabi bu benim kendi şahsi fikrim.

erhanzeynel
14-12-2005, 20:58
kardeş dediğin yer gerçekten ideal bir yer vede aynı zamanda oranın ustası olan şahıs bu işte çok iyi fakat fiyatlar biraz değil bayaaaaa bir tuzlu.o nedenle ben orayı tercih etmem tabi bu benim kendi şahsi fikrim.

"Son çare" olarak düşünülebilecek bir yer bence o yüzden yazdım. :fifufifu:

MAD FOR TAMIYA
15-12-2005, 14:55
Kişi çok deneyimli ve becerikli. Olmayacak arızaları bile yapabiliyor. Ama ne yaparsa o malın piyasa fiyatının yarısını hesaplayıp ücretlendiriyor.
Sadece Nikko değil her türlü kumandalı araca müdahale edebilecek yedek malzeme bulunmakta.

rgm
15-12-2005, 15:35
ewet hatta ben nikko nerde tamir edilir die toysru's a tel açtığımda onlarda tr de nikko parçasını elnde bulunduran tek yer olduğunu söylediler fakat fiyat konusunda bişi diyemiycem...

basari
16-12-2005, 17:20
hiç olmazsa orda oyuncak hastanesi var. Bursada oda yok :D

rgm
16-12-2005, 18:34
hiç olmazsa orda oyuncak hastanesi var. Bursada oda yok :D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Schnitzer 30
16-12-2005, 18:47
Arkadaşlar izmirde olup da nikkosu olan arkadaşlar varsa ve bu tür problemler yaşıyorlar ise vereceğim adres onlara baya bi yardımcı olacaktır.Nikko arızasında tamirinde ve modifiyesinde izmirde tek. sererhobby house!
İzmirde oturan arkadaşlar bilirler Kemeraltı çarşısında kemer plaza alışveriş merkezi var o alışveriş merkezinin 1.katında.Hem nikkolara hemde elektrikli olsun yakıtlı olsun bütün pro araçların satış yedek parça tamir bakım ve modifiyesini gayet başarılı bir şekilde yapıyorlar.gönül rahattlığı ile diğer arakadaşlarıma tavsiye edebilirim

basari
16-12-2005, 21:59
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

çok komik olmuş yaw :D

erhanzeynel
22-12-2005, 05:46
çok komik olmuş yaw :D

Seninki de komik olmuş diyip geyik yaratmayacağım :D

beyler beşiktaştaki oyuncak hastanesinin kartını buldum. Taratabilirsem upload edeceğim. Krokisi falan da var. :eyaaaaa:

gunser
24-12-2005, 12:46
Arkadaşlar nikkonun gerçekten yedek parçaları var serer hobby de nikkonun kepleri , latikleri vb. şeyler var. Fiatları da 30 milyon civarında lastikleri ve kepleri. Kepler boyanmış halde orjinal nikko kepleri . Duyrulur.

RottinLegions
24-12-2005, 13:13
Arkadaslar...Nıkkomun parcalarını buldum... :D
Süper bir site kesin ziyaret edin :D

gunser
24-12-2005, 13:55
www.sererhobby.com

rgm
24-12-2005, 14:26
www.sererhobby.com (http://www.sererhobby.com/)

oyuncak hastanesiin mi bu adres girdim ama bi bozukluk war çalışmıo çoğu link

erhanzeynel
24-12-2005, 15:19
beyler benim bahsettiğim oyuncak hastanesinin de (beşiktaştaki) web sayfası varmış.
adresi: www.oyuncak-hastanesi.com burdan iletişim'i tıklayarak telefon numaraları, adres ve kroki bilgilerine de ulaşabilirsiniz.

Saygılar.

gunser
24-12-2005, 21:36
serer hobby ile telefonla konuştum varmış . 3gün içinde yeni yedekler gelecekmiş ewt bazı linkler çalışmıor sitenin.