Orijinalini görmek için tıklayınız : easycap
merhaba easycap aldım 4 kanal olandan almışım 4 tane video girişi 1 de beyaz ses girişi var.
windows 7 64 bit driverini bir türlü haledemedim acaba yalnış bişi mi aldım 4 kanal olanalra ek bi aparat mı gerekiyordu yoksa
m_kaplan
05-06-2011, 23:49
driver ı düzgün kurudnuz mu? ulead ın programı kurulumu ?
vin7 de düzgün çalışıyormu UVS (ulead vdeo studio)
kurdum uleadı ancak nasıl uleaddan seçeceğim easycaps i ayrıca görüntü gelmediğinde seçmez mı driveri seçiyorum driveri ancak bilgisayarın kamerasına geçiyor direk
m_kaplan
08-06-2011, 01:08
uvs da CAPTURE sekmesi seçtikten sonra Capture Video u seçiniz. Gelen ekranda SOURCE da sizin capture cihazınız görünmesi gerekir. (stk gibi bişeydi)
m_kaplan
08-06-2011, 01:20
baktım da SOURCE olarak Syntek STK1150 görünüyor.
http://www.usbeasycap.info/download.html bu siteden guncel driveri yukleyin video2 olana bağlayıp calısacaksınız program olarak AMCAP adlı programı kurun kolay gelsin
Not eski driveri sileceksiniz.
http://www.usbeasycap.info/download.html bu siteden guncel driveri yukleyin video2 olana bağlayıp calısacaksınız program olarak AMCAP adlı programı kurun kolay gelsin
Not eski driveri sileceksiniz.
merhaba dediğiniz yerden indirip kuruyorum ancak bilgisayar windows 7 olduğu çin driver bir türlü kurulmuyor başka bir driver buluyorum sanırım tek kanal olan modellin driveri onu tanıtıyorum oluyor ancak haliyle çalışmıyor görüntü gelmiyor.
merhaba easycap aldım 4 kanal olandan almışım 4 tane video girişi 1 de beyaz ses girişi var.
windows 7 64 bit driverini bir türlü haledemedim acaba yalnış bişi mi aldım 4 kanal olanalra ek bi aparat mı gerekiyordu yoksa
bendeki win7 32 bit pc de driveri yükleyememiştim, ulaed studio programında capture kartı olarak pc camı değilde diyer kaynağı seçtiğimde kart çalışıyor ancak kayıt işleminde düşük çözünürlükte kayıt yapıyordu driveri tekrar kurduğumda,
capture kartı stk 1150 olarak görüp sağlıklı çalışmıştı
merhaba internetten vista driverini bulup kurdum ve amcap programında 1. kanala bağlayarak çalıştırdım. ulead video da olmuyor kartı görse bile çalıpşmıyor anlam veremedim. Teşekkürler cevaplarınız için.
m_kaplan
10-06-2011, 23:38
uvs da capture option da 3 ayarıda deneyiniz.(composite vs diye gidiyor.)
fpv setim bağlı iken sorunsuz görüntü alıyor olmama rağmen ulead içinde kayıt başlattığımda frame 2 ye falan düşüyor. bu düşüşün sebebi ne olabilir?
MutluTEKIR
24-11-2011, 00:52
laptopun işlemcisi ve ram i ne? düşük geliyor olabilir, görüntü kalitesini azaltma seçeneği varsa bunu deneyin, ya da sistemde ram i veya cpu yu boş yere çalıştıran virüs olabilir. bunu da bilgisayar boştayken görev yöneticisi/performans tan bakabilirsiniz.
pc ye yeni format attım. işletim sistemi windows 7 64 bit ultimate.
laptopta t6600 2.2 ghz işlemci ve 3 gb ram var. ekran kartını bilmiyorum ancak sorun ekran kartında değil sanıyorum.
ayrıca dvdplayerdan ve uydu alıcısından pc ye görüntü aktardığımda sorusuz bir şekilde preview de alıyorum sorunsuz bir şekilde frame düşüdü olmaksınzın dvd playerdanda uydu alıcısındanda kayıt yapıyorum. hatta dün muhteşem yüzyıldan 10 dk kadar bir kayıt yaptım. hiç bir takılma donma olmadı.
frame deki düşüş sorununu çözdüm. Virtual Dub adlı programile herhangi bir codec olmadan ham şekilde sorunsuz video kaydı ve aynı anda izleme olayını başardım.
2-3 dk lik deneme videosu 3-4 gb civarında ancak yine Virtual Dub ile mpeg4 formatına çevirdim ve 25 mb gibi bir boyut elde ettim. görüntü çok bozulmadı.
MutluTEKIR
25-11-2011, 16:46
çok yüksek kalitede kayıt yaptığınızdan da olabilir, mpeg4 formatında kaydetmeye ayarlayın
UVS de denediklerimden sonuç alamadım. dediğiniz gibi codeclide codecsizde kayıt denedim olmadı. video formatını pixel olarak 640 480 denedim olmadı. daha doğrusu seçtiğim boyuta ayarlamıyor 700 küsürlarda bir yerde Default demiş ve kalmış. hiç bir şekilde değiştirmeyi başaramadım. ancak virtual dub ile bahsettiğim olayı sıkıntısız çözdüm. yinede herhangi bir kişi bunu okuyor ise kayıt esnasında codecle sıkıştırma yapmasın. ham video olarak indirip ardından codecleme işlemi daha mantıklı.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.