PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mugen MSX3 mu? Hpi RS4 3 type SS mi?

EnZo
19-06-2004, 05:21
Arkadaşlar ben karar veremedim size de danışayim dedim.Sizce hangisi performans bakımından en iyi.Siz benim yerimde olsaydınız hangi arabayı almayı tercih ederdiniz.Yorumlarınızı bekliyorum yardım eden etmiyen arkadaşlarada teşekkürederim.

Mugen MSX3=http://www.rccarinternational.com/shop/media/mugenmsx31.html
Hpi RS4 3 type SS =http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LE3175&P=1

umitp
23-06-2004, 10:57
valla arkadasım sanki bana mugen daha iyi gibi geliyor ama genede kesin bir şey soyliyemicem arkadaslar yardım edecektir.

yigit1905
23-06-2004, 11:04
bencede mugen ama hpi alsan sanki daha iyi olur bence hpi dan şaşmamak lazım :)

Orientt
23-06-2004, 11:51
mugen rtr olarak ss kit olarak geliyor. mugen ile ss in motorlari .12 liktir ama performaslari hakkinda bi karşılaştırma yapamıyorum çünkü kullanmadım. mugen de çift vites olayı opsiyonel.. ss te standart. 2 side shaft sistemi ile hareket ediyor. fren sistemleri aynı. geri kalan şeylerde aynı sayılır. dikkat etmen geren bi konuda yedek parça desteği.. önemli olan alacağın herahngi bi arabanın parçalarını rahatlıkla bulabilmen ;)

tuning
11-07-2004, 01:17
ben hpı dan yanayım.ben de var performansından memnunum.görmüşsündür şasisi ve bir çok parçası mor renk.bu da ona güzel bir görünüm kazandırıyor.yedek parça desteğini de önemsemek lazım.ama seçim sana kalmış.

platy
11-07-2004, 09:35
Bence msx3. Biri mugen biri hpi yani :) Ama tabi yedek parça açısından ve yen, başlayan biri açısından bakıcak olursak hpi .

RoCCo
11-07-2004, 13:51
her ne olursa olsun hpi derim ben . kaza yaptıktan sonra yedek parca arayıp durmaktansa en kotu 1 hafta beklersin istedigin parca gelir hic bi sey olmamıs gibi takar kullanırsın . mugen yerine serpent tercih edeilirsin . bi aralar ben de hevesliydim mugen'e ama kullanan kimseye rastlamadıgım icin pek bir hevesim kalmadı . mugen mi hpi mı dedigin zaman ben kesinlikle hpi derim . hem fiyatı ucuz , hem kalitesi iyi , hem yedek parcası bol , hem de performansı kotu sayılmaz . bu arada ss alacagına rtr evo almanı öneririm .

[RaCeR]
12-07-2004, 10:01
Mugen'de çok güzel alet ama onu aldın mı burada yedek parçasını fln bulman çok zor..Yurtdısından getirtmen gerekecek...Eğer diosan ben getirtirim hic kacırma al ama aracını getirtirken yedek parcalarınıda getirt...

SirWilliam
12-07-2004, 10:30
Mugen daha cok özellikli ama HPI kadar da yedek parca rahatlığı yok.
Ben alacak olursam Mugen MSX3

Hassank
12-07-2004, 11:11
SS al canavar gibi Enzo biraz daha sabret bak siteye çok güzel bir HPI rs43ss incelemesi konulacak araba hakkında herşey ve resimleriyle beraber çok güzel bir çalışma oldu şahsen yaptım :) Ersin siteye eklediği zaman onu okuyup resimleri görünce eminimki gidip ss alıcaksın :)

Walkman
12-07-2004, 14:10
Her sekil RS4-3 ;;; motor , yedek parca , parca kalitesi ..................... [bence]