Orijinalini görmek için tıklayınız : bana bunu satan biyer lazım
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXGPS9&P=0 yaw bunlardan burda yok mu acil yardım
landjump
20-06-2004, 13:30
Çocuk oyuncağı değil onlar. Kendine zarar verebilirsin.
Ciddi olarak ilgileneceksen eğer;
1-İTÜ model roket kulübü ile irtibat kur
2-THK ile irtibat kur
3-biraz daha bekle
bende zaten ciddi olarak ilgilenicem yoksa.. burdan ben almayı bilmiom mu 1 milyona almayı
freeman1209
20-06-2004, 15:34
ilk kere görüyorum tower da böyle bişey. :eyaaaaa:
bu işler biraz masraflı olur.her sefer yeni roket alman gerekir.ayrıca çok tehlikeli. :aaaoovv:
Car_Maniak
20-06-2004, 23:09
ben gecen yaz uzay kampına gittiydim orada kaldıgın surece ders goruyorsun ve derslerden biri de bu fuzelerin yapımı.. iste sana malzmeyi verio sen kesip bicip yapiosun... sonra asil boyle masa gibi bisi var bole 5 tane cubuk gecirilimis... sen roketi oraya takiosun barutunu fln denklestiriyosun sonra uzaklasıp bi tus var basıosun fuze ucuyo olay buydu.. cok zor bisi degil ama land in dedigi gibi oyuncak degil bunlar...
ferman kardeş sen üzülme her bi kere füze almıyosun bikere alısun sadece atşleme sistemini alıonda barut yanii oda ucuz pahalı deyil
dukenukem18
30-06-2004, 20:03
elin adamı uzaya gitti biz bunlarla idare ediyoz :D
ferman kardeş sen üzülme her bi kere füze almıyosun bikere alısun sadece atşleme sistemini alıonda barut yanii oda ucuz pahalı deyil
benim bildiğim kadarıyla onlarda paraşüt war belirli bi irtifaya wardıktan sonra burun kısmından paraşüt oçılıo öyle saki sakin yere inio.....
cacasat'ta onun için bir defa alıyorsun dedi sanırım yoksa öbür türlü olsa ohooo ona para mı dayanır???? :) :) :) :)
landjump
02-07-2004, 09:42
Model roket motorlarında barut kullanılmaz :aaaoovv: :aaaoovv: :aaaoovv:
Asla ama asla boyle birşey yapmaya kalkmayın.Sonuçları çok ciddi yaralanmalara sebebiyet verebilir.
Bu iş ile ilgilenen arkadaşların "October Sky" isimli filmi izlemelerini tavsiye ederim.
OrienXenophan
12-07-2004, 12:59
bunlaari modifiye etsek yorungeye cikarmiki:)
cidden mrk ettim
freeman1209
12-07-2004, 13:43
yörüngeye çıkmakmı :eyaaaaa: ne yaptınkardeş yörüngeye çıkmak için nasa kaç sene uğraştı.sen modifiye ile oraya çıkabileceğinimi sanıyorsun. :fısfıs:
!Amorfy.BaRoS+
12-07-2004, 18:39
Mustafa zaten oyle basıt bır sey ozanı gecemeden parcalınr kaldıkı Ozana Ulasması Icın Her Ucma kaynagı ne OLursa OLsUn Yetmez.Yorunge KonusuNda Ise Mantıgım boyle basıt bır seyın yorungeye gırecegını kabul edemz heralde :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.