PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boyle bİr Sınav GorULmedi !!!

!Amorfy.BaRoS+
20-06-2004, 13:02
Selam Arklar Ben Bugun hatta yarım saat once Gırdıgım Bu Berbat sıNavdan Olayları anlatrıyım ve hep beraber aglayalım.Bırıncısı O kadar kotu bır meslek lısesınde gırdım kı her yer Berbat ve tuvalet yanında Devamlı koku war.Yanından Yol gecıyor ve araba Kornası devamlı.Sınav GorevlIlerı dedıkodu yapıyor.Arkada SıkILdıKca sOYuNMaya Baslayan En soN atletle kalan Bır eleman + Beynım acılır dıye 10 dakıkada bır bayram sekerı acıp yıyen cocuk Bu sese Uyuz Oluyorum + Kucuk sıRalar + dAHA SınAV BASLAMADAN YAN SIradkI elemanIn saYIsalı Bıtırmesı nasIL Sallıyor belli degil İSte Tum bu ahval ve OLaylar Icınde Sınav yapmanIN Ne Kadar zor OLdUGunU anlayIn ve 10 dakıkada Fızık ve KıMYayı bıtırdIm 2 saatte yaKIn MatemaTIk YarIM saat turkce bıttı Bende BIttım Yani :)

platy
20-06-2004, 13:18
ben o açıdan şanslıydım. Sınıfta çıt yoktu , okul ara sokaktaydı sadece bi kere 5 saniyeliğine yan apartmanın otoparkındaki arabanın alarmı çaldı o kadar.
Gerçi ilk öğretim okuluydu , sıra yarım kadardı ama olsun.

engine02
20-06-2004, 13:19
walla bnm kuzen girdi matematik acaip zormus isallah herkes istedigi yere girer :)

OrienXenophan
20-06-2004, 14:38
Beler alin bendende o kadar okul guseldi benimde ama pisikoloji sifirdi ya

Normalde dersane denemelerinde ortalii toz duman ederdim bu sinav micti azima bariz bi sekile ya bi insan 2.5 saat boyunca kasilmis bi sekilde kalabilirmi? hala ellerim titrioyo cafede arklar var kimsenin ii deil bi ark kapidaki polisle tartismis herkes dokuluyo

artik bi 3. tekrarmi yapriz bilmiorum ya bu piskolojiyle ne kadar yapariz onuda bilmiorum bu gidisle benim rc hayallerimde yatar heralde off off...

freeman1209
20-06-2004, 15:22
tek kelimeyle yuh diyorum.böye matemetik öss tarihinde görülmedi.matematikten 40 soru yapabildim.tam 1.5 saat sürdü.zor yetiştirdim.dershanede aldığım denemelerden daha düşük alcam galiba
6 tane analitik vardı.birsürü problem sorusu.o katran sorusunu yapan varmı ya

omer_yildir
20-06-2004, 19:05
aynen ya sınav cok zordu ..uyuz oldum.. ne yapacam blmıyom..:)

traxxas
20-06-2004, 19:19
ben sınava gırmedım ama buyuk ıhtımal zor olacagını bılıyorumm yaa sımdık dusunuyorum bende gırecem sınava ama ne saca ıs yaw 11 sene okuyon 180 dk lık sınva gırıyonn ve o sınava baglı hayatını cızıyonn yanı 180 dk ya baglısıın ne sacama bır ıs yaw buu

YoL_GezeR
20-06-2004, 20:08
abi sabahın o saatin konvoy geçermi vallahi benim girdiğim okulun oradan geçti arkasından ambulans.Birde aşağıda bir çocuk anne anne diye ağlıyormuydu ... Çocuk ufak ama yine ağzını burnunu patlatasım geldi. Çok zor tuttum kendimi yahu bir konstre olamadım. Hele bir sınav görevlileri var tam dayaklık konuşa konuşa bir hal oldular biraz sessiz lütfen diyoruz arkasından 2-3 dakika sonra tekrar konuşmaya başlıyorlar hendek'te girseydim sınava ne olursa olsun dalardım. Ben bir sene için bu sınava çalıştım yahu kimsenin bunu gasp etmeye hakkı yok. Ama kafayı taktım bir yakalarsam way hallerine hala nasıl sinirliyim bir bilseniz.

SirWilliam
20-06-2004, 20:56
Cok zor gecmis sınav.Hadi herkese geçmiş olsun

madsnake
20-06-2004, 22:13
sınav gerçekten çok abzüttü...ösym sağolsun anamızı ağlattı...resmen geometri şov yapmış adiler...

freeman kadran sorusunu ben yaptım...onda taban aritmetiği tarzında düşünmen gerekiyordu...

Neo
20-06-2004, 22:38
Euhe arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bi daha :) umarım istediğiniz yerler olur ama unutmayın bi sınaw zorsa o sınawa giren 1.5milyon öğrenci içinde zordu :) ayrıca sizde bu istatistikleri ii bilirsiniz ama hatırlatım
öss de başarılı olaayan öğrenciler:
ilk 300-350bin kişi kodlama hatası yapıor (ewet bu kadar salak adam war :))
200bin kişi flan 105(eski sisteme göre) barajını geçemiyor
500 bin kişi flan 120 yi (buda eski sistem :)) geçemiyor
eh geriye kalan 400-450bin öğrenciyle yarışmanız gerekior (tabi yukardakilerden değilseniz :)) bir yılda 4yıllık ünclere giren öğrenci sayısı 120-130 bin kişidir yane biras kastıysanız 100% istediğiniz bir yeri kazanırsınız :)

Cydia
21-06-2004, 00:40
Sınava giren herkese geçmiş olsun.. Sınava girmedim ama hersene yaptığım gibi tüm soruları takip ettim.. Bu sene gerçekten zordu.. Özellikle coğrafyadaki soru standardı çok farklı tutulmuş.. Matematikten de devamlı problem sorulmuş.. Soruların tadını kaçırmışlar...

Sınava giren herkesten yer-mekan-ortam vs. şikayeti duyuyoruz.. Bu arkadaşlar henüz sınav psikolojisine girememişler.. Sınav psikolojisini bilen ve kendini yetiştiren kişi bu olumsuzlukları takmaz.. Umarım sonuçlar güzel olur...

YoL_GezeR
22-06-2004, 19:50
Euhe arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bi daha :) umarım istediğiniz yerler olur ama unutmayın bi sınaw zorsa o sınawa giren 1.5milyon öğrenci içinde zordu :) ayrıca sizde bu istatistikleri ii bilirsiniz ama hatırlatım
öss de başarılı olaayan öğrenciler:
ilk 300-350bin kişi kodlama hatası yapıor (ewet bu kadar salak adam war :))
200bin kişi flan 105(eski sisteme göre) barajını geçemiyor
500 bin kişi flan 120 yi (buda eski sistem :)) geçemiyor
eh geriye kalan 400-450bin öğrenciyle yarışmanız gerekior (tabi yukardakilerden değilseniz :)) bir yılda 4yıllık ünclere giren öğrenci sayısı 120-130 bin kişidir yane biras kastıysanız 100% istediğiniz bir yeri kazanırsınız :)

iyi hoş diyorsun ama geçen sene 1.100.000 kişi kazandı ve içerisinden 300000 kişi alındı sekziyüzbin kişi açıkta kaldı. pek senin yaptığın iç açıcı değerlendirmeye benzemiyor :)

justin
28-06-2004, 15:22
ben kral yerde girdim...
istanbul cagaloglu erkek lisesi, mükemmel mekan...
tabi soruların zorlugunu degistirmedi:)

racerB18
30-06-2004, 12:44
sınav aslında fazla zorlamadı ama mekan biraz zorladı
girdiğim yer ilkokuldu ve bütün gelenler deve gibi; millet yan yan oturdu
e tabi arada gelen oflamalar da cabası...
umarım herkes emeğinn karşılıını alır:fisdua:

YoL_GezeR
09-07-2004, 15:43
Evet arkadaşlar sınav sonrasında gazeteler baktınız mı nasıl dı?