PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursalı hobiciler buluşalımmı

basari
20-12-2005, 20:17
Bursalı hobici arkadaşlar belirlenen tarihte buluşup fikirlerimizden faydalanmalıyız bence. İlk başta bu buluşmaya katılmak isteyen arkadaşlar buraya yazabilir ondan sonrada toplanma tarihini belirleriz :)

prettyahmet
20-12-2005, 20:52
Kar yağıyo artık açıkçası kimse gelmez.Ayrıca biz hep birlikteyiz.Yani bi gün birinin dükkana bi gün birinin fabrikaya gidiyorum ben.Ayrıca bu pazar hava iyi olursa piste gelebilirim.Belki yanımda bi kaç kişiyi de sürüklerim:)

le-bron_mc
20-12-2005, 21:45
bır gun bulusmalarda bırıne katılmak ısterım ama botonık park bana bayagı uzak goruklede kalıyorum ınş. bır gun tanısırız

emin_emin
21-12-2005, 08:49
Pazar günü gelebilirim. Polis okulu tarafında olan arkadaşlar varsa onlarıda getirebilirim. Mertcan Garaja (eski) kadar gelebilirsen senide alabilirim.
Görüşmek dileğiyle... :)

basari
28-12-2005, 20:16
Pazar günü gelebilirim. Polis okulu tarafında olan arkadaşlar varsa onlarıda getirebilirim. Mertcan Garaja (eski) kadar gelebilirsen senide alabilirim.
Görüşmek dileğiyle... :)

usta burayı unutmuşum ya görmedim geçti heralde, neyse başka sefere artık :)

emin_emin
29-12-2005, 08:31
Kimseden ses çıkmayınca gidende olmamıştır herhalde...
Bu hafta sonu hava güzelse buluşma yapılabilir. Gerçi 1 ocak ta gelen olur mu bilmiyorum. Ben büyük ihtimalle öğleden sonra Botank' e uğrayacağım...

basari
29-12-2005, 19:51
Kimseden ses çıkmayınca gidende olmamıştır herhalde...
Bu hafta sonu hava güzelse buluşma yapılabilir. Gerçi 1 ocak ta gelen olur mu bilmiyorum. Ben büyük ihtimalle öğleden sonra Botank' e uğrayacağım...

haklısın arkadaş fakat 1 ocakta benim işim var yılbaşı :D dinlenmesi yapacam başka zaman haber veririm buluşuruz

emin_emin
30-12-2005, 09:00
OK.
İyi yıllar :)

basari
01-01-2006, 23:22
OK.
İyi yıllar :)

sanada iyi yıllar :)

ilker000
27-02-2006, 17:34
Arkadaslar Ben Yenİ Üye Oldum Ama Eger Bir Gun Ve Yer Kararlastirilirsa Ben Herzaman Katilirim

emin_emin
27-02-2006, 17:59
Merhaba İlker Bey. Aramıza hoş geldiniz. Tarih olarak eski ama modelci olarak yeniyim diyebilirim :). Çünkü daha yeni model sahibi olabildim.
Bursa' daki modelciler iletişim olarak biraz kopuğuz birbirimizden. Ama her haftasonu hava güzelse Botanik parktaki pistte araçları ve modelci arkadaşları görebilirsiniz. Örneğin bu hafta sonu bir yerde buluşup piste gidebiliriz. msn emin-yazici@hotmail.com.. Görüşmek ve tanışmak dileğiyle...

rc tutkunu
08-06-2007, 10:58
slm arkadaşlar ben yeni bi araç alıcam diğerleri hasarlı yeni bi araç alınca buluşuruz diymi:)

seferkursad
08-06-2007, 23:09
arkadaşlar ben de yeniyim bir kaç zamandır pazar günleri bumod pistine gidiyorum.çok keyifli oluyor. ayrıca botanikde de pazarları buluşuluyo mu buluşma oluyor ise kaçda olur?

muratdinc
09-06-2007, 10:32
pazarları bende botanike gidip bakıyorum ama hiç kimse gelmiyor....
neyse ben şu heli mod u bitireyim gidip orda heli uçuracağım...

emin_emin
09-06-2007, 11:49
Botaniğe ara sıra gidiyoruz. On roadçular Bumod pistinde gazlıyorlar. Bildiğim kadarıyla Botaniği kullanmıyorlar. Off roadçular ise farketmiyor :). Off road buluşmalarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=18822&goto=newpostGönderilen

mkckgl
13-10-2007, 15:09
slm arkadaslaar ben bursadan melih..
ben de aranıza katılmak istiyorum.bende elektrikli nikkoyla başladım ama artık benzinli bir model alma zamanı geldi sanıyorum.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

buggy tutkunu
13-10-2007, 19:29
olur kardeş:) yardım ederiz sen onroad araçmı istiyosun yoksa offroadmu