Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabancı üniversitesinde okuyan?
arkadaşlar merhaba,
bu sene üniversite sınavına girdim sabancı üniversitesine yerleşmem yüksek ihtimal ancak burada tanıdıgım kimse yok okul hakkında bilgi alacagım insanlarda yok dolayısıyla. Sabancı Üniversitesinde okuyan var mı? Varsa benimle irtibata geçerse sevinirim
murat3461
27-07-2011, 15:49
ben sabancı universitesinde hazırlık ögrencisiyim
bozkurtdeveci
11-08-2011, 12:06
bende sabancidayım freshman irregularım
murat3461
11-08-2011, 12:14
bende sabancidayım freshman irregularım
bende hazırlık upper ögrencisiyim. yaz okulundayım suanda eger sende yaz okulundaysan musait bir zamanda gorusuruz. olmadı. donem basladıgında
bozkurtdeveci
12-08-2011, 10:16
uyar ya bana bende arac yok daha almayı dusunuyorum simdilik . duruma göre bakarız ayarlarız bişeyler
berkanbaris
13-08-2011, 21:52
merhabalar,
bende bu yıl üniversite sınavına girdim ve büyük ihtimalle sabancıya geleceğim tanışmak isterim :)
Berkan Varmış face'den ekleyebilirsiniz :)
murat3461
14-08-2011, 22:44
sabancı daki hobbycilerin sayısı baya artacak gibi duruyo:D Hobby nizi rahatlıkla yapabileceginiz bir yere gelmeniz cok guzel. forum uzerinden irtibatı bulusuncaya dek koparmayalım
Bol bol gorusur toplaniriz zaten. Bu imkanlar sabancida nasildir acaba, ormanin icine pist rica etsek rektorden yapar mi :D
bozkurtdeveci
15-08-2011, 10:29
ahahaha kesin yapar=) bende aldım arac revo3.3 . bulusuruz toplanırız sabancıda sıkıntı cıkmaz ya boş alan cok :D en kötü halısaha alır onda kullanırız :D
bozkurtdeveci
15-08-2011, 15:59
evet millet faceten ekleyelim birbirimizi arkadasların belli olunca sabanciya girdikleri bi grup kurarız sabanci rc cub die ordan iletişimi kolaylastırırız;)
berkanbaris
15-08-2011, 18:41
Bencede :)
murat3461
16-08-2011, 00:38
gencler sabancı universitesi 1500 donum arazı üzerine kurulu ama ormana kadar gitmeye de gerek yok:D kampuslerin ortasındaki yesillikler gayet yeterli fakat nitrolular buyuk ihtimal orda kullanamazlar asırı sesden dolayı. onlar da spor merkezinin arkasındaki otopark da kullanırlar araclarını:D. bence kampusun ortasındaki cimler belli bir seviyeye gelince cim bicme makinasıyla kafamıza gore pisti sekillendirebiliriz. ayrıca sabancının golu rc tekneler icin gayet uygundur. tek problem tekneyi o wc pisliklerinin aktıgı yere soktuktan sonra tekneyi dezenfekte etme ihtiyacı olcaktır.
ben diyorumki kampüsün şöyle ücra bi köşesine milleti rahatsız etmeyecek bi bölüme pist yaptıralım rektörle konusup. yarıslar falan düzenleriz okulu sosyal bi okul olarakta duyururuz falan diye gaz verirsek rektöre olma ihtimali var pistin :D birde model kulubu kurduk mu sabancı üni bünyesinde tamamdır işte :)
murat3461
16-08-2011, 13:11
ben diyorumki kampüsün şöyle ücra bi köşesine milleti rahatsız etmeyecek bi bölüme pist yaptıralım rektörle konusup. yarıslar falan düzenleriz okulu sosyal bi okul olarakta duyururuz falan diye gaz verirsek rektöre olma ihtimali var pistin :D birde model kulubu kurduk mu sabancı üni bünyesinde tamamdır işte :)
bir model kulubu kurdurup istenilen kitleye ulastırıldıktan sonra neden olmasın
bozkurtdeveci
17-08-2011, 11:12
evet o konuda nihat amca anlayıslı adamdır masrafı da yok zaten. bi pist kac liraya mal olucak =)
masraf kısmı biraz var işte sürücüler için kule, pistin etrafına kablo, rampalar derken biraz bisiler vermek gerekir. onun lafını yapmaz heralde sabancı üniversitesi :D bekleyip görmek lazım kısa zamanda basarırız umarım. en önemli sorun alan gibi duruyor, 1500 dönüm alanda da bi yer buluruz heralde :)
berkanbaris
17-08-2011, 22:49
pist işi yaş gibi de klüp işi olabilir. :)
muratın dedigi gibi belirli bir kitleye ulastıktan sonra talep edilebilir. 4-5 kişiyle onay vermeyebilirler belki ama kulup kurup çok kişi toplanırsak organizasyonlar için kayıtsız kalmazlar gibime geliyor
organizasyon dedigimde yarışlar işte "sabancı üniversitesi offroad yarışları" mesela gibi.. hobbyrc nin yarışlarına benzer yarışlar yapılabilir. bunlar okulunda işine gelir diye düşünüyorum sonuçta sosyallik ön planda okulda. bekleyip görecegiz :)
bozkurtdeveci
19-08-2011, 08:55
eger istersek olmayacak bişey yok. O kadar da anlayışlı değiller ama eve belli bir kitleye ulasırsak eger dikkate alırlar. Bugün sonuçlarda açıklanıyor. Hadi hayırlısı =)
Aynen oyle cok heyecanliyim :D
bozkurtdeveci
19-08-2011, 11:40
girersin bişey olmaaz =) dier tercihin neydi ? ilk tercihin
ilk 5te 4 sabancı 1 koç makine var 1 ve 2de %25 burslu 3 koc makine 4-5 burssuz sabancı mühendislik ve yönetim bilimleri
evet sabancıya resmi olarak girmiş bulunmaktayım hayırlısı olsun bakalım. yönetim bilimlerine girmişim
bozkurtdeveci
19-08-2011, 15:33
tebrik ederim hocam kur bakalım facete rc klubu =)
hahah sagol bozkurt. gelince kurucam bi dısarı kadar cıkmam gerekiyo :D
murat3461
20-08-2011, 12:25
evet sabancıya resmi olarak girmiş bulunmaktayım hayırlısı olsun bakalım. yönetim bilimlerine girmişim
hayırlı olsun baran, universiteye hos geldin
hayırlı olsun baran, universiteye hos geldin
Sagol murat tesekkur ederim hosbulduk :)
http://www.facebook.com/#!/groups/183640355037485/ rahatca iletisim kurabilecegimiz facebook grubunu kurmus bulunmaktayız. 3 kişilik çekirdek kadrodan tek eksik sen kaldın murat, bizleri varsa facebook'un facebooka eklersen seviniriz grubada ekleriz seni :)
murat3461
22-08-2011, 18:11
http://www.facebook.com/#!/groups/183640355037485/ rahatca iletisim kurabilecegimiz facebook grubunu kurmus bulunmaktayız. 3 kişilik çekirdek kadrodan tek eksik sen kaldın murat, bizleri varsa facebook'un facebooka eklersen seviniriz grubada ekleriz seni :)
katılmak isterdim ama facebook kullanıcısı degilim hesabımı 3 sene kadar once iptal ettim acıkcası acmayada pek niyetim yok
katılmak isterdim ama facebook kullanıcısı degilim hesabımı 3 sene kadar once iptal ettim acıkcası acmayada pek niyetim yok
tamam sorun degil buradan saglarız iletişimi
bozkurtdeveci
23-08-2011, 15:14
facein olsaydı tabiki daha güzel olabilirdi ama baran sen gelince bi mail grubu olustururuz. ordan daha kolay iletişim sağlarız;)
murat3461
07-09-2011, 15:25
evet gencler bu sabancıya gelcekler ne alemde, haberlerinizi bekliyorum. ilk asama ing sınavından once aklıma gelmedi foruma yazmak. 2.asama sınavına giren oldumu icinizde. ben upperı bitirdigim icin girdim sınava, tek bir sey söylicem. i relieve , i can fly until friday at 9 o clock:D. oryantasyon gunu bulusalım en azından...
yok valla ben pazartesi ul aldım :D kayıt işlerinide pazartesi yapmıştım oryantasyona kadar rahatım. tamam oryantasyon günü yapalım bişeyler bana uyar :)
sabancı üniversiteliler yurtlarda yerlerini aldı mı? bulusmayı vs ne zaman ayarlıyoruz :) barancan@sabanciuniv.edu benim mail adresim. diyorumki motor sporları kulubune girip onun altında bi grup mu olsak diye fikirlerim var, düsünceleriniz nelerdir
sabancı üniversiteliler yurtlarda yerlerini aldı mı? bulusmayı vs ne zaman ayarlıyoruz :) barancan@sabanciuniv.edu benim mail adresim. diyorumki motor sporları kulubune girip onun altında bi grup mu olsak diye fikirlerim var, düsünceleriniz nelerdir
Nacizane tavsiyem, sayıca yeterliyseniz motor sporlarının altında bir organizasyon olmaktansa, kafa dengi bir hoca bulup kendi klübünüzü oluşturmanız olacaktır. Çatısı altında toplandığınız klübün kararları ve imkanları doğrultusunda hareket etmektense, Kendi kararlarınızı ve kendi imkanlarınızı oluşturmanız sizlerin hareket kabiliyetini arttırır;)
suanda malesef 3 kişiyiz. bir kulup açmak içinse 5 kişiye ihtiyaç var. 2 kişi daha kafalamamız gerekir. ki kuluplere ugrasmanın zor is olacagını dusunuyorum en azından acemiligimizi motor sporları altında atabiliriz. bunları konusup karara baglarız arkadaslarla tavsiyeniz için tesekkurler =)
suanda malesef 3 kişiyiz. bir kulup açmak içinse 5 kişiye ihtiyaç var. 2 kişi daha kafalamamız gerekir. ki kuluplere ugrasmanın zor is olacagını dusunuyorum en azından acemiligimizi motor sporları altında atabiliriz. bunları konusup karara baglarız arkadaslarla tavsiyeniz için tesekkurler =)
Şenliklerde yada konserle araçlarınızı getirip ufak çapta gösteriler yaparsanız kendi aranızda, kısa sürede arkadaş edineceğinizi düşünüyorum:) Öğrenci kulüplerini açmak gerçekten zordur ve sabır ister çünkü önünüze çok engel çıkarırlar ve sizin ciddiyetinizi sınarlar bununda sebebi her önüne gelenin kulüp açmasını engellemektir ciddi olmayan kulüpler bu aşamada kendilerini belli ederler ve uğraşmaktan vazgeçerler, herkes istediği kulübü açabilseydi her taraf kulüplerle dolardı buda okula maddi ve manevi zarar vermekten başka birşey olmazdı... Bizde o evreden geçtiğimiz için kendimiz şahit olduk, 3 aşağı 5 yukarı prosedür aynıdır tüm üniversitelerde. Hatta müdür model araç nedir ne değildir bilmediği için, arkadaşlar adama tanıtım amaçlı elektrikli araç götürdüler fakat bu seferde müdür, üniversitenin sizin oyuncaklarınızla uğraşacak vakti yok dedi gene de pes etmedik tabiki. Bu seferde 1/5 aracımı sırtlayıp götürdüm kampüsün içinde müdürün eline verdim kumandayı. Hocam bizde elektrikli araçda var, kurşunsuz benzinle çalışan arabamızda var, 3D uçuş yapan helikopter pilotumuzda var, Fpv uçuş yapan uçak pilotumuzda var. Herşey ortada hocam sadece senin bir "he" demene bakar dedik ve bahar şenliklerinde konserden önce elimizde ne var ne yok çıkartarak gösteri düzenledik ve ilk meyvemizi aldık:
http://www.youtube.com/watch?v=KMqppW0ZkCY
Sonuç olarak başta başka bir kulüp altında toplansanız bile amacınız mümkün olduğu kadar kalabalık ve bağımsız bir çatı altında toplanmak olsun, şimdiden başarılar dilerim ;)
Ek: Videomuzu çekip hazırlayan Yaman YAĞIZ arkadaşımıza tekrardan çok teşekkür ederim ;)
murat3461
28-09-2011, 13:36
gencler benim de mail adresim muratordu@sabanciuniv.edu bu arada 3 kişinin dısında 1 tane traxxas slash kullanıcısı olan tanıdıgım var:D kaldı 1:D
Şenliklerde yada konserle araçlarınızı getirip ufak çapta gösteriler yaparsanız kendi aranızda, kısa sürede arkadaş edineceğinizi düşünüyorum:) Öğrenci kulüplerini açmak gerçekten zordur ve sabır ister çünkü önünüze çok engel çıkarırlar ve sizin ciddiyetinizi sınarlar bununda sebebi her önüne gelenin kulüp açmasını engellemektir ciddi olmayan kulüpler bu aşamada kendilerini belli ederler ve uğraşmaktan vazgeçerler, herkes istediği kulübü açabilseydi her taraf kulüplerle dolardı buda okula maddi ve manevi zarar vermekten başka birşey olmazdı... Bizde o evreden geçtiğimiz için kendimiz şahit olduk, 3 aşağı 5 yukarı prosedür aynıdır tüm üniversitelerde. Hatta müdür model araç nedir ne değildir bilmediği için, arkadaşlar adama tanıtım amaçlı elektrikli araç götürdüler fakat bu seferde müdür, üniversitenin sizin oyuncaklarınızla uğraşacak vakti yok dedi gene de pes etmedik tabiki. Bu seferde 1/5 aracımı sırtlayıp götürdüm kampüsün içinde müdürün eline verdim kumandayı. Hocam bizde elektrikli araçda var, kurşunsuz benzinle çalışan arabamızda var, 3D uçuş yapan helikopter pilotumuzda var, Fpv uçuş yapan uçak pilotumuzda var. Herşey ortada hocam sadece senin bir "he" demene bakar dedik ve bahar şenliklerinde konserden önce elimizde ne var ne yok çıkartarak gösteri düzenledik ve ilk meyvemizi aldık:
http://www.youtube.com/watch?v=KMqppW0ZkCY
Sonuç olarak başta başka bir kulüp altında toplansanız bile amacınız mümkün olduğu kadar kalabalık ve bağımsız bir çatı altında toplanmak olsun, şimdiden başarılar dilerim ;)
Ek: Videomuzu çekip hazırlayan Yaman YAĞIZ arkadaşımıza tekrardan çok teşekkür ederim ;)
verdiginiz ornegin illaki bize faydası olacaktır. bu zorluklarla karsılasacagımızı bilmek iyi oldu tesekkurler simdiden :)
gencler benim de mail adresim muratordu@sabanciuniv.edu bu arada 3 kişinin dısında 1 tane traxxas slash kullanıcısı olan tanıdıgım var:D kaldı 1:D
yarın 6da hangara geliyo musun murat? araba falan varsa getir :D buarada yurttaysan hangi bloktasın?
murat3461
30-09-2011, 11:26
yurtta kalmıyorum aslında arabama kumanda alcam. bide savage lastıkleri aldım onlarada hex lazım
ben 1 kişi daha buldum 5i tamamladık kulup kurma niyetinde olan varsa kurabiliriz
ben 1 kişi daha buldum 5i tamamladık kulup kurma niyetinde olan varsa kurabiliriz
Gene bir tavsiye isterseniz, hemen kulüp için başvurunuzu yapın. Bu aralar bu süreç biraz daha hızlı işler çünkü kulüplerin kayıt zamanlarıdır ;)
onuralpozsoy
08-10-2011, 11:47
arkadaşlar bende sabancı univde okuyorum 2. sınıfım. okuldakiler benle irtibata geçerse sevinirim.
mail : onuralpozsoy@sabanciuniv.edu
yavaş yavaş bi buluşma ayarlasak diyorum artık :)
murat3461
09-10-2011, 20:48
yrn goruselim iste herkez sabancı mail uzerinden birbirlerine numaralaralırını paylassın. benim adresim muratordu@sabanciuniv.edu
onuralpozsoy
09-10-2011, 21:54
beni yarın ders 17:30 da bitiyor. Ama 12:40 la 15:30 arası boşum. araçlarınızıda getirin :)
ee yalan oldu bugun :) benim arabalar burada degil yanlız ya, evdeler kendileri. birde cogunlukla mt mi buggy mi kullanıyorsunuz onu paylaşırsanız ona göre olanı getiririm
murat3461
11-10-2011, 10:52
ben mt kullanıyorum. mt okul sartları ıcın daha uygun. snn araclar nitrolu galiba onuda oyle heryerde kullanamazsın asırı gurultuden dolayı. ep ye hafiften gecis yaparsan iyi olur:D
evet aynen nitrolu. çim futbol sahası adı altında bir yer alan varya orası bence uygun mt için. belki insanlarada daha az ses gider pek sanmıyorum ama :)
onuralpozsoy
11-10-2011, 18:16
ben spor salonun otoparkında kullanıyorum.
murat3461
21-10-2011, 21:33
gencler arabamı haftaya p.tesi getirmeyi dusunuyorum. bir ara su toplantıyı yapalım artık. onur , bu arada benim ramazan diye bir arkadas var seni tanıyo esmer orta boylu cok iyi futbol oynayıp 10 saat kosabilecek birisi:D
araba geldiyse bulusalım salı gunu falan. ben yarın dısardayım da salı uygun bana. ama ben araba getirmedim anca seyretmeye gelirim :)
araba geldiyse bulusalım salı gunu falan. ben yarın dısardayım da salı uygun bana. ama ben araba getirmedim anca seyretmeye gelirim :)
onuralpozsoy
26-10-2011, 22:25
ramazan benim kankadır, bu arada benim araba sürekli bagajda toplancağımız zaman haber verin yeter. bide şu klüp işini halledelim, okulun mimarı şu aralar okulda. kuytu bir yere pist yaptıralım.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.