Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana dan Arkadaşlar Var Mı?
Merhaba arkadaşlar Adana da bu hobby ile uğraşan arkadaşlar var mı acaba.
promethius
25-12-2005, 13:58
SLM hoşgeldin, ben şuan izmirdeyim fakat adanalıyım yakın zamandada adanada olacağım görüşmek üzere...
ben mersindeyim.ama bi buluşma fln olursa katılmaya çalışırım.
unutuldu sanirim bu topic :) bi bulusma düzenlesek hic fena olmaz hem tanismis oluruz,ne dersiniz arkadaslar??
slm ben adanada oturuyorum muzo_1800@hotmail.com mavi bulvarda :eyweyw: :eyweyw:
modifiyecierman
17-01-2006, 21:22
bende adanada oturuyorum........
Adana'ya yakınım ama rc araba değil, ilgi alanım uçak ve heli...
mrb arkadaslar
28 yada 29 ocakta tam emin degilim sökün karting 'de atc nin düzenleyecegi rc drag varmis hem benzinli modeller hemde pilli katilim 1 ytl mi ne tam ögrenir yazarim ayrica karting yarismasida olacakmis katilim ücreti 7.5 ytl gibi bi rakamdi
ilgilenenlere duyrulur
tarih:29.01.2006
yer:sökün karting
RC DRAG son katilim saati: 13.30
RC DRAG baslangici : 14.00
2 katagori : benzinli / pilli
arkadaslar katilim olsun zevkli gecer,ben katilacam gerci gecilecem ama maksat eglence :)
ewet bende adana oturuyorum adana/seyhan/yeşilyurt sende nerde oturğunu sölersen sevinirim
biraz gec cevap verdim kusura bakma,msn e ekliyorum seni konusuruz
SElamlar Bende Adana daydım 24 gün kadar ordaydım. Şimdi tekrardan Trabzona geldim. İnşallah bidaki sefere toplanırız arkadaşlar.
SElamlar Bende Adana daydım 24 gün kadar ordaydım. Şimdi tekrardan Trabzona geldim. İnşallah bidaki sefere toplanırız arkadaşlar.
insallah baska bi zamana artik
bu arada adana'da ikamet eden arkadaslar msn adreslerini yazarsa ii olur
northfishan@hotmail.com
chrysaor
11-02-2006, 08:01
herkese selamlar.
ben de adanaliyim siteyi yeni kesfettim.simdilik acemi oldugum için nikko ile basladım daha sonra modellere baslıyacam.ama bulusmalarda izlemek için de olsa aktif olmak isterim.
serkansabri
27-02-2006, 11:23
SLM ARKADAŞLAR BENDE ADANALIYIM GÖRÜŞMEK YARDIMLAŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLARLA İRTİBATA GEÇEBİLİRİM
s_isoglu@hotmail.com
Hoş geldin abi aramıza ekledim msn e seni.
Konusuyu geç gördüm arkadaşlar, Bende Adana'dayım Turgut Özal'da oturuyorum.
Havalar baya güzelleşti aslında bi pazar buluşma ayarlasak nasıl olur?
modifiyecierman
08-03-2006, 11:17
BENİM MSN:vincecarter_erman@hotmail.com
promethius
12-03-2006, 23:11
evet arkadaşlar sonunda bende adanaya dönüyorum bence en kısa zamanda bi buluşma ayarlamalıyız şöyle off-road on-road ep-gp karışık bişeyler yapalım
serkansabri
23-03-2006, 11:48
Arkadaşlar karting pistindeki organizasyon nasıl oldu nasıl geçti bilmiyorum ama o tarzda bir organizasyon tekrar yapılabilir hem araçlarımızı görürüz hemde tanışmış oluruz
not: günser gel artık yarışacak araba lazım bana :)
Arkadaşlar ben sitede yeniyim.. Uzun zamandır elektrikli model kullanıyorum Adana rc timini görünce çok sevindim.. Hepinize merhaba diyorum ve benzinli modele geçince aranızda bulunmaktan mutluluk duyarım...
merhaba bende adanadan ;)
fadonatr
30-11-2008, 05:15
nerede bu rc ciler adanada artik bulusma olmuyor mu bir tane arkadas cikipta bulusmalari internet ortamina yukleyemiyormu bizde izlesek
oneroner
30-11-2008, 17:26
merhaba bende adanadanım yeni başladım uçaklarla ilgileniorum yakın zamanda bi buluşma yarış falan varsa haber ederseniz sevinirim
experience
25-04-2009, 01:22
bende artık aranızdayım :) MALATYA'dan transfer oldum.
Hayırlı olsun hoş geldiniz
experience
25-04-2009, 03:11
çok teşekkürler
a.f.turha
30-04-2009, 21:22
Adanalıyım ama rc araba değil, ilgi alanım uçak ve helikopter. d.bakırdayım iş icabı
UnGeReGeLt01
01-05-2009, 20:29
SLm Arkadaşlar Bende Adanadan, Önümüzdeki aylarda Adana'da Türkiye Çapında bir RC turnuvası düzenlemeyi düşünüyoruz, ilgilenen arkadaşlar bana geri dönüş yapabilirlerse çok sevinirim, özellikle bu organizasyonda yardımda bulunmak isteyen arkadaşlarla görüşmek isterim, iyi günler herkese.
Naasıl bir turnuva konuyu biraz açarmısınız siz hangi modeli kullanıyorsunuz ?
UnGeReGeLt01
02-05-2009, 02:55
RC araçlarla düzenlenen ciddi bir yarış olacak, iki tip araç benzinli ve elektrikli, bunların içinde de boyut farklılıkları olacak 1:10 ve 1:15 gibi vs vs Çukurova Üniversitesi IEEE öğrenci kolu olarak bunu düzenleyecez...merak ettiğin başka sorular varsa sor şu anda aklıma gelenler bunlar gerekirse msnden görüşebiliriz.
rsardaslar
02-05-2009, 19:49
Birde pist olsa bahsetiğiniz olay güzel olacak, nerde düzenlenecek bu turnuva (!), bir yer belirlediniz mi?
UnGeReGeLt01
03-05-2009, 00:52
Yer olarak Carting pisti veya üniversite içerisindeki bir alanı düşünüyoruz, İsteyen arkadaşlarla bir toplantı düzenleyebiliriz eminim bu konu hakkında daha verimli bir görüşme sağlamış oluruz.
shadowpane
19-07-2009, 22:47
SLm Arkadaşlar Bende Adanadan, Önümüzdeki aylarda Adana'da Türkiye Çapında bir RC turnuvası düzenlemeyi düşünüyoruz, ilgilenen arkadaşlar bana geri dönüş yapabilirlerse çok sevinirim, özellikle bu organizasyonda yardımda bulunmak isteyen arkadaşlarla görüşmek isterim, iyi günler herkese.
merhaba arkadaşlar bende adana da oturuyorum. havada karada ve suda giden araçlarla ilgileniyorum.
organizasyonalara katılabilirim. yapmayı planladığınız kalıcı tesisler için elimden geldiği kadar maddi manavi yardımcı olurum.
adanaya yeni gelmeme rağmen ufak bir araştırma yaptım ve çatalan diye bir yerde buluşma olduğunu öğrendim. ayağımın tozuyla buluşmaya katıldım. güzel bir gündü, şuan bu foruma kayıtlı sağdace helikopterci mehmet ata ile tanışma fırsatım oldu.
sanırım herkez özel davet bekliyor. buluşmalarda kimler nerelere gidiyor güzel bir topik düzenleyelim derim ben. saygılarımla
hakan
asabykeyf
10-09-2009, 12:21
Sa BeNDe adanalıyım acamiyim yeni merak saldım Ve adanda ugraşanlar varmı die araştırırken bu topiği gördüm :d bnm msn
asabykeyf@hotmail.com
shadowpane
13-09-2009, 15:14
Sa BeNDe adanalıyım acamiyim yeni merak saldım Ve adanda ugraşanlar varmı die araştırırken bu topiği gördüm :d bnm msn
asabykeyf@hotmail.com
bugun çatalanda buluşma var kaçırma. gel tanışalım.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.