Orijinalini görmek için tıklayınız : Msn imi Hacklediler
SirWilliam
21-06-2004, 00:45
Ya beyler hackerlar msn imi hacklemisler.Tüm arkadaşlarıma :censor::censor::censor::censor::censor:grafik msj yolluyorlar.Sifreyi değistirmeme rağmen hala yolluyorlar.Nasıl cozeceğim yardımcı olurmusunuz?
Msn'inin hacklenmesiyle alakalı bir durum değil... Bazı :censor::censor::censor::censor::censor:grafik yada ilegal sitelere girip mail adresini yazmandan kaynaklanıyor.. Yada Hotmail adresine gelen bir maili açmandan kaynaklanıyor... Mailime tam 37 adet mail geldi senin adına.. Birkaçtanesini inceledim.. Bazıları aynı bazıları ayrı adreslerden gelmişler.. Yapabileceğin hiçbirşey yok.. Tüm sitleri tek tek engellemen gerekir ama mail listlere kaydın çoktan bitmiştir... O adresi kapat ve yeni bir tane al...
Hiçbir siteye mail adresini kaydetme!...
SirWilliam
21-06-2004, 01:07
Ben bu mail adresini ztn hic kaydetmedim ki.Ayrıca ben msn dısında hic msjlarımada bakmadım.Bu arada bu durumdan dolayı herkesden ozür diliyorum...
Benden size ancak onursentut@mynet.com dan msj gelir. ConiVayt79@Hotmail.com (gelir.ConiVayt79@Hotmail.com) adresini bloke edmeniz sizin icin daha ii olacaktır.Ayrıca taci abi ben :censor::censor::censor::censor::censor:grafik sitelere girmem ki.
Mesajlarının çoğunu izledim... Maillistelerinden yayılmışlar.. Bunlara otomatik kayıt imkanı yok... Ya sen gireceksin kaydedeceksin.. Yada onlardan gelen mailde bir komutu açacaksın... Bilerek yada bilmeden kayıt etmişsin işte yapabilecek bişey yok... Hackle alakalı bi durum değil.. Ben hergün bunlarla uğraşıyorum.. Mesleğim bu...
SirWilliam
21-06-2004, 01:14
Heralde gelen bi msj ı actım... Neyse vatana millete helal olsun...
Bıktım ya bu junk maillerden. 2 günde bir 100 lercesi geliyo :dıdııtt:
Yahoo da mail kapasitemi 100 mb ye çıkarmış. :ımmm: Yahoo yamı geçsem acaba :D :D
Şuan dünya üzerinde en fazla junk mail-spam-virus alan mail adresi yahoo platy... Kaybettiği pazarı kazanmak için 100 mb yapıyorlar... 100Mb Free hosting veren siteler bile az sayıdayken :D
engine02
22-06-2004, 10:22
bnaa da bi gun icinde bi 50 tane geliodur yane acaip cok gelio bana we deliriyorum walla
SirWilliam
22-06-2004, 13:05
Hepsi bendenmi geliyor???
SirWilliam
22-06-2004, 13:13
Bende engine02 nin de msn vardı oyüzden sordum.
freeman1209
25-06-2004, 20:41
ben yeni msn adresimi elimden geldiğince interner üzerinde başka sitelere vermiyorum.o yüzden hiç sıkıntım yok.mynet ten önceden bir mail adresim vardı.her bulduğum internet sitesine mail adresimi veriyordum.ondan sonra günde 40 tane mail gelmeye başladı.1300 mail gelince kutu doldu.hatta çok zor açabiliyordum mailimi.sil sil bitmiyordu.bi okadarda silmişimdir
Şuan dünya üzerinde en fazla junk mail-spam-virus alan mail adresi yahoo platy... Kaybettiği pazarı kazanmak için 100 mb yapıyorlar... 100Mb Free hosting veren siteler bile az sayıdayken :D
Yok ya Taci. 2 haftadan beri sadece 232 adet bulk gelmiş :D Yoksa hotmail için çıtır çerez bu. 2 günde geliyor 200 küsur tane junk hotmaile. Bu arada yahoo her maili 100 mb ye çıkartmadı sanırım. Belli zamandan beri olanları yükseltiyor.
Neyse kablonet inkini kullanıyorum zaten. Oraya junk munk gelmiyo. :dıdııtt:
ya ben mesela senelerdir yahoo ve hotmail kullanıcısıyım. hotmaile hertürlü şey geliyo çünkü sağa sola yazıyorum veriyorum o maili. ama yahoo yu sadece arkadaşlara verdim.. ona hiç junk gelmiyo mesela. kullanıma bağlı..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.