PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gm gözlük

ermis
19-08-2011, 14:17
selam arkadaşlar
elime gecen gm gözlük ve hk 5,8 kamera sistemi ile tesler yapıp bu işe başlamak istedim ama gözlükte problemler yaşıyorum. gözlügü ilk açtıgımda çok güzel bir görüntü alıyorum fakat yaklaşık 2-3 dakika sonra görüntü siyah beyaz olup bir süre sonra ise tamamen karıncalaşma başlıyor. akamera sisteminde sorun yok onu tv bagladım ve uzun süre sonrusuz çalıştı.
gözlükten enerjiyi kestigimde bir kaç dakika sonra tekrar düzelmiş görüntü geliyor ama oda tekrar gidiyor.
bu konuda fikri olan yardımcı olursa sevinirim.

yellowaircraf
19-08-2011, 15:09
Pil de problem olabilir ya da menzil sorunu olabilir.

mcgyver
19-08-2011, 15:12
Aynı gözlükden bende var. Böyle bir sorun olmuyor. Pili değiştirmeyi deneyin Yada şarjda ilen kullanmayı deneyin. Piller nokia telefon pilleri ile aynı aklınızda olsun.

ermis
19-08-2011, 15:19
Pil de problem olabilir ya da menzil sorunu olabilir.
menzil sorunu degil gözlügü normal dvd ye bagladıgımdada aynı sorunu yaşıyorum

Aynı gözlükden bende var. Böyle bir sorun olmuyor. Pili değiştirmeyi deneyin Yada şarjda ilen kullanmayı deneyin. Piller nokia telefon pilleri ile aynı aklınızda olsun.

başlangışta bende pil sorunu diye düşündüm sonrasında lipo ile besledim sonuş aynı

mcgyver
19-08-2011, 15:22
TV tamirinden anlayan birine gösterin bence ama astarı yüzünden pahalıya da gelebilir. :(

ermis
19-08-2011, 17:04
TV tamirinden anlayan birine gösterin bence ama astarı yüzünden pahalıya da gelebilir. :(
tv tamircisine giderse dediginiz gibi pahalıya patlar

redbaron38
20-08-2011, 00:44
verıcı alıcınız bozuk olabılır.....alıcı veya verıcınız bozuk olabılır baska bır sısteme baglayın bence...5.8 agrızalı olabılır ..asırı ısınma sorun oluyorda olabılır....

ermis
20-08-2011, 13:45
verıcı alıcınız bozuk olabılır.....alıcı veya verıcınız bozuk olabılır baska bır sısteme baglayın bence...5.8 agrızalı olabılır ..asırı ısınma sorun oluyorda olabılır....
alıcı vericide sorun yok sorun tamamen gözlükte başka kaynaklarada bagladım