Orijinalini görmek için tıklayınız : mobility channel'da yeni bir program...Mobility model's......
savasaktulum
23-08-2011, 00:07
herkese merhaba.Yakın bir tarihte;Mobility Channel ekranlarında yeni bir modelcilik programı baslıyor...bu programın sunuculuugnu ben yapacagım.....sız modelci kardeslerim,abilerim ile bunu paylasmak istedim....umarım hersey hepimiz için,modelcilik dünyası için güzel olur.....hepınızın destleklerini beklıyorum...sevgıler selamlar.....
o kanalı nasıl izliycez ne günü ve saat kaçda bilgi verirsen herkez için iyi olur ....
savasaktulum
23-08-2011, 03:48
D-Smart 227
TeleDünya 217
TurkSat 3A f12562 p-V Wb sr25000 FEC5/6
ve internet uzerinden:
http://www.livestream.com/mobilitychannel
yayın gunu ve saatını bıldırecegım...
Hayırlı olsun , umarız uzun soluklu bir program olur, birde internet üzerinden izleyebiliyormuyuz (tv de bana sıra gelmiyorda:D)
teledünya kullanıyorum saat gün verirsen kaçıymıycam ...
crazyblade
26-08-2011, 02:18
herkese merhaba.Yakın bir tarihte;Mobility Channel ekranlarında yeni bir modelcilik programı baslıyor...bu programın sunuculuugnu ben yapacagım.....sız modelci kardeslerim,abilerim ile bunu paylasmak istedim....umarım hersey hepimiz için,modelcilik dünyası için güzel olur.....hepınızın destleklerini beklıyorum...sevgıler selamlar.....
konuştuğumuz gibi savaş RC TEAM 212 yanında haberleşiriz
Savaş modelcilik ile alakalı yapılan tüm yeni girişimleri gönülden destekler ve programın sunuculuğunu yapacağın için seni tebrik ederim.;oleeea:
sabırsızlıkla programın başlaycağı günü bekliyorum. hayırlısı.
crazyblade
12-09-2011, 01:23
Savaş arkadaşıma cana yakınlıkları ve bizi yormadan çekimleri yaptıkları için çok teşekkür ediyorum.
güzel bir gündü adımıza inanıyorum ki sizler içinde güzel bir gün olmuştur.
güzel kareler yakaladığınıza hiç şüphem yok . programın yayın tarihini ve saatini bildirmeni sabırsızlık ile bekliyoruz. bakalım çekimler nasıl olmuş
yagiztezbulur
13-09-2011, 17:08
reytingi bol olsun ne diyelim :)
Aynen. Güzel bir program olacağına inanıyorum.
reytingi bol olsun ne diyelim :)
ZangetsU
17-09-2011, 10:58
:ahhahyt::ahhahyt::ahhahyt::ahhahyt:
dieforme55
17-09-2011, 18:09
Merakla bekliyorum programı :)
crazyblade
18-09-2011, 01:43
Merakla bekliyorum programı :)
+100 sadece senmi :D
tcanseven
25-11-2011, 17:25
arkadaşlar program yayınlanmaya başlamadı mı ? ses seda yok ? umutla bekliyorduk.......:kütküt:
offroadkıng
10-04-2012, 20:43
.Ben kanalda bi kere reklamını gördüm yakında yazıyodu günleri ve satleri hakkında bilgisi olan varsa bilgi versin lütfen
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.