PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : rcmart hakkında önemli !!

M_tech
26-12-2005, 04:29
bayağı bir süredir tmaxx e büyüj hacimli ne motor takarım diye düşünürken araştırmalara yapıyordum. ebaydan falan baktım uygun motorlar buldum,neyse birtaneside rcmart tı yani rcmartın ebay üstünden sattığı motorlar. kargosu nereye olursa olsun 10 dolar diyordu 119 dolarlık team infinity motorunun.. rcmarın kendi sitesinden almaya kalklarsanız aynı motoru- banka şarjıydı yok sigortaydı yok bilmem neydi aynı mal standart postayla 20 dolara geliyordu. rc martın gerek standart postadan gerek ems den gecirdiğini biliyordum ama 20 dolarda 10 dolarda geçirilmezki kardeşim. ha bende ne yapacam,bir daha siteden almayaca malı ebay üstünden alcam.. bu çinliler çok cin bakmayın, yutturabildiklerine yutturuyorlar

viaconme
26-12-2005, 09:36
güzel bi poltikaları var !!! rcmarttan yada oradaki firmalardan alışveriş yaptığında hangi posta yolunu seçersen seç ne kadar kargo verirsen ver sonuçta baya bi zaman bekliyorsun... doğudan gelen her türlü kargo önce havalimanında bi ambara alınıyor belli bi kotaları var bu kota dolduğunda ve incelemeleri bittiğinde gümrüğe giriyor.. yani avrupa amerikadan gelen mallar gibi direkt gümrüğe giremiyor :)

Ömer Güneş
26-12-2005, 19:19
enteresannn