PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 30 Nİsan Towerhobbİes

Hassank
28-04-2004, 20:29
Towerhobbies te 30 nisan yani cuma günü sipariş verenlere 20 dolar indirim var aklınızda bulunsun bir şey alacaksanız bu cuma alın derim ben şansıma yararlanacağım bu indirimden Son 3 gün kaldı Bari indirimden yararlanalım Valla 29 u olsaydı yararlanamicaktım :)

WOLF
28-04-2004, 22:47
İndirim sipariş verene 20 dolar şeklinde değil. 200dolar ve üstü sipariş verenlere 20 dolar şeklindedir. Yani %10
Mayıs 1 itibarı ile geçerli olacak (Aslında şu anda da geçerli ben son siparişimi öyle verdim) 100dolar siparişe 10 dolar şekline olacak. Yani yine %10.

Tabiki kargo maliyetlerini de düşünmek lazım.

aytugcaglar
28-04-2004, 22:52
her zaman kampanya yapıyor tower asagı yukarı :))

Hassank
29-04-2004, 00:56
Save $20 off Your Next Order!

That's right, place your order of just $50 or more within the next 14 days and we'll take $20.00 off the total! All you have to do is use ad number 011CK when placing your next order (enter it in the yellow box within your shopping cart).

This one-time-only, "get acquainted" offer is yours exclusively and you must order using your own e-mail address. Offer is not retroactive. This $20 savings offer is limited to one use (regardless of ad number) per customer. Please, only one promotional ad number per order. Hurry and place your order today and save.

sadece 30 nisan a kadar 30 nisan son gün 20 dolar indirim yapıyor başka bir şey yok 30 nisandan sonra başka bir kampanyası varsa bilemem.

cguckan
29-04-2004, 18:54
ben katalog istemiştim tmaxxin yanında kataloğun içinde bir sürü hediye kuponu vardı:)

fectus
30-04-2004, 11:57
Bu ad number sadece mail ile yollanan kullanıcılar tarafından kullanılabiliyormuş, genel bir promosyon değil yani ...

Hassank
30-04-2004, 13:34
bana mail ile yollandı demekki işe yarayacak :) bugün alıyorum HPI RS4 3 SS imi sonunda

weed
03-05-2004, 16:45
arkadaşlar bende yurtdışından bi araba alıyım diyorum 400 dolarım var.. şimdi bu kargo ücreti ne kadar alıyorlar ve gümrükden alınacak dediğiniz olay gidip kapıkuleden almıcaz inşallah ben ankaradayım.. bu bahsi geçen site gerçekten güvenlimi .. internet malum kredi kartı hırsızlığı felan... birde tamiyanın hangi modelini tavsiye edersiniz tb01, tb02 veya Tamiya TB Evolution III mü olsun.. ben karar veremedim.. daha doorusu biliyorum hiç birisi tam olarak.. nasıl başlıcam ne alıcam şase olarak...

weed
03-05-2004, 16:48
bi de icq numaram 68074223 yardımcı olursanız çok sevinirim...

mcagis
03-05-2004, 17:02
Selam weed, ben Tower'den birkaç şey getirttim ve hiç sorun yaşamadım. Kredi kartıyla alımak oldukça güvenli ve uçakla getirtirsen, yaklaşık 12-15 günde geliyor. Sitede, alışveriş sayfasında posta ücretinin ne olacağını önceden görebiliyorsun. Eğer 100$'ı aşan bir sipariş yaptıysan, paket eve gelmiyor, gidip postaneden teslim alıyorsun ve nakliye dahil fatura tutarı üzerinden %10 gibi bir gümrük ücreti ödüyorsun. Benim paketlerim İstanbul Topkapı'daki Posta İşleme Merkezine geliyor, Ankara'da nereye gelir bilemem. Bazı ürünlerin boyutları nedeniyle uluslararası postayla göndermiyorlar, ilgili sayfalarda görebilirsin. Fiyatları da fazlasıyla makul. Sevgiler,saygılar...

Hassank
03-05-2004, 17:04
Dostum Site %100 güvenli iki çeşit yol var birincisi hava yolu ikinciside denizden gemi ile aralarında 10 dolar gibi bir fark var havayı tercih etmen çok daha erken gelmesi demektir 10 dolar için 3 hafta daha fazla beklemene gerek yok ben hava yoluyla söledim oda $55.49 para tuttu 10 içinde gelicek.Sanırım arkadaşların dediğine göre yanlışsam düzeltin bana bir posta yoluyla kağıt gelecek bende o kağıtla beraber gidip neredeyse oradan %10 vergisini verip alıcam ama nereden ben onuda bilmiyorum getiren postacıya sorarım artık :)

weed
03-05-2004, 17:13
tamam dostum çok teşekkür ederim..
peki araba ne tavsiyeedersin... tb01 - tb02 veya Tamiya TB Evolution III mü olsun?
kumanda hangi marka olsun?
ve motor ne olsun ..
elektrikli tamiya alıcam..
tavsiye bekliyorum ilgin için gerçekten saol...

WOLF
03-05-2004, 18:09
Saydığın arabalar sırasıyla upgrade edilmiş halleri. Bütçene göre karar vermen en doğrusu olur. TB01-02 için RTR var ama EvoIII sadece şase olması lazım. Evo III almayacaksan HPI Sprint daha doğru seçim olur bence. Ayrıca Evo III düşünüyorsanda biraz kasıp TRF415 daha iyi seçim olacaktır.

Hassank
04-05-2004, 14:43
HPI al boşver tamiyayı ok sitesine gir elektrikli arabalar bölümüne zaten direk vurulacaksın bir tanesine sonrada gün sayarsın artık benim gibi :)

Hassank
04-05-2004, 14:44
www.hpiracing.com ok

WOLF
04-05-2004, 23:06
Arakadaşlar,
EP ile GP tamamen iki ayrı dünya. GP başlangıcı için HPI gayet iyi bir firma. Ama konu elektrikliye gelince kazın ayağı bayağı değişiyor. Bu kategoride de HPI Sprint gayet iyi bir alternatif. Ama boşver tamiya'yı al HPI denecek kadar değil. Kaldıki daha associated, XRAY gibi firmalarda çok güzel modeller var. Hele hele, kişinin EvoIII için bütçesi varsa, HPI'ın alternatif olması bile zorlaşabilir.

Birbirimizi yönlendirirken, öncelikle bilgilenmekte ve daha sonra fikir sahibi olmakta fayda var bence.

Hassank
04-05-2004, 23:22
hiç de değil bence HPI PRO4 çok başarılı bir model olarak gözüküyor sitesinde Ama bahsettiğin X- Ray i filan bilmiyorum...Tabi alacak olan kişinin bunu araştırması gerek.

cem
04-05-2004, 23:31
Hasan bu ise yeni basliyorsun ve tecrubeli olan kisilerin soylediklerini dinlemende ve bilmedigin konularda itiraz etmemende fayda var(mesela x-rayi bilmemen gibi)

WOLF
04-05-2004, 23:48
Cem,
Teşekkür ederim
Hassan,
Evet PRO4 iyi bir şasedir. Ama Tamiya TB EVO III ve TRF414 son yılların IFMAR ve ROAR sanctioned müsabakalarında, rakiplerinin neredeyse toplamı kadar birincilik aldığını, Associated'ın onu takip ettiğini, PRO4'ün nadir başarıları olduğunu bilmende fayda var.

Yine aynı mesajı vereyim; Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmayalım

platy
04-05-2004, 23:53
Hassank arkadaşım , sen değilmiydin daha 1-2 hafta önce ilk arabamı alıcam , ne alıyım ? diye soran ?
Daha elektrikli araba toplamamış , kullanmamış biri olarak bu kadar kesin konuşman bence pek doğru değil...

Hassank
05-05-2004, 10:38
of of haklısınız sustum :)

ersin
05-05-2004, 15:36
hassank;

xray'in elektrikli arabasını aşağıdaki linkten inceleyebilirsin :)

http://www.mytsn.com/products/product.asp?prid=2454

Hassank
05-05-2004, 17:22
Güzelmiş ersin saol Elektrikli arabalarla iligilenen arkadaşlar yararlanabilirler.

weed
05-05-2004, 23:16
şu form da olmasa hiç bi şey öörenemiicem walla şu iş hakkında ve tabi sizler olmasanız..
arkadaşlar gerçekren bana ve buralara cevab yazan herkese çok teşekkürler...
bilgi paylaştıkça güzelleşiyor..

unalsel
06-05-2004, 11:54
Eve kağıt geliyor, gidip davutpaşadan alıyorsun,zaten kağıdın üzerinde yazıyor nereden alacağın(Bu büyük koliler için geçerliymiş). Gerçi henüz almadım bugün gidip alacağım ama bir de tebliğ de epey bir süre alıyor. Mesela 21inde mal gönderilmişti towerdan, 29u tebliğ düzenlenme tarihi, ayın 4'ünde benim elime ulaştı tebliğ. Amerikadan Türkiye'ye posta gelmesi Davutpaşadan Üsküdara gelmesinden uzun sürüyor,işe bak. Acelesi olan varsa bi 10 gün sonra falan telefon ederse gümrüğe daha erken alabilirler sanırım.