Orijinalini görmek için tıklayınız : Basit uçak planları arıyorum...
Arkadaşlar ben basit uçak planları arıyodum tıpkı mavi mantar yada slow sitick gibi (ilerde değişik modellere geçmeyi düşünüyom) ucuz motorlarla uçabilen uçakların planlarını hangi sitelerden buluruz yardım :)
walla bende çok arıyorum mavi mantar gibi ama bulamıyorum eğer bilen arkadaşlarımız varsa vede bizle paylaşırlarsa sevinirim
galiba herkes sadece mavi mantarı biliyor baksana kimseden ses çıkmıyor
erhanzeynel
30-12-2005, 07:00
galiba herkes sadece mavi mantarı biliyor baksana kimseden ses çıkmıyor
en basiti o ne istiyorsun?
Ben yeni başladım zaten elimde birkaç plan var sadece ama o balsa planları da hiç mi hiç kolay değil.
Yani "al bak bu da çok kolay" diyip dev (argosunu da yazadım ama ortam uygun değil) gibi planları vermeyiz. Öyle birşey bekleme bizden eğer o şekilde karmaşık planlar istiyorsan da başına "basit" yazma.
Bildiğim kadarıyla (biraz iddalı olucak ama) model dünyasındaki (bu sitede demiyorum bak ;) ) en basit plan bu. Bundan daha basiti kağıttan uçak yapmak olur herhalde :D :fifufifu:
Ya da bi arf alırsın, o da zor gelirse RTF alırsın, RTF (bazı yerlerde RTR diye de geçebilir) RTF yi kutudan çıkardıktan sonra pilleri şarj eder uçuşa çıkarsın.
Neyse iyi bir seçim yapman dileğiyle.
Bu arda ben de mavi mantar yapıyorum şu an takıldığın birşey olursa direkt özelden sor bana oki? :ahhahyt:
basit dediysek okadarda basit değil arkadaşlar :) mavi mantardan ve slow sitick modelinden den biraz zoru, çift kanatlı uçaklar gibi zor olmamalı. Zaten bunlar sonraki işler. önce elimizdeki uçakları bi uçuralım görelim havada :) doya doya uçuralım bıkalım :D ondan sonra diğer modellere geçeriz :)
erhanzeynel
31-12-2005, 15:24
basit dediysek okadarda basit değil arkadaşlar :) mavi mantardan ve slow sitick den biraz zoru fakat çift kanatlı uçaklar gibi mesala zor olmamalı, zaten bunlar sonraki işler önce elimizdeki uçakları bi uçuralım bi görelim havada doya doya uçuralım bıkalım :D ondan sonra geçeriz öbür modellere :)
Dostum sana tavsiyem o uçakları uçurduktan sonra mm400 ün alttan kanatlısını yap bence aileron bağlantısı da yapman gerekir. Ben önce üstten kanatlısını yapıyorum şimdi ama alttan kanatlısı kesinlikle daha akrobatik olacaktır. Ben üstten kanatlı mm400 den sonra alttan kanatlı yapıcam kesinlikle. Biliyorsun mm400 ü çaktıktan sonra (moralini de bozmazsan) elinde yeterli malzeme varsa tekrar toparlayıp ertesi gün tekrar uçmayı deneyebilirsin. Gerçekten Çok avantajlı bir model.
Beyler ayrıca concorde planları forumda yayınlandı istediğiniz gibi ölçeklendirip istediğiniz malzemeden yapabilirsiniz.
Kırımsız uçuşlar. :eyweyw:
Dostum sana tavsiyem o uçakları uçurduktan sonra mm400 ün alttan kanatlısını yap bence aileron bağlantısı da yapman gerekir. Ben önce üstten kanatlısını yapıyorum şimdi ama alttan kanatlısı kesinlikle daha akrobatik olacaktır. Ben üstten kanatlı mm400 den sonra alttan kanatlı yapıcam kesinlikle. Biliyorsun mm400 ü çaktıktan sonra (moralini de bozmazsan) elinde yeterli malzeme varsa tekrar toparlayıp ertesi gün tekrar uçmayı deneyebilirsin. Gerçekten Çok avantajlı bir model.
Beyler ayrıca concorde planları forumda yayınlandı istediğiniz gibi ölçeklendirip istediğiniz malzemeden yapabilirsiniz.
Kırımsız uçuşlar. :eyweyw:
bende öyle bişeyler planlıyom bakalım kısmet :)
!Amorfy.BaRoS+
01-01-2006, 17:52
40 Lık Kit Al Yakıt motorlu eğitim modeli..
Originally posted by altan
Yazılım için girdiğim bu sitede bir çok plan derlendiğini gördüm. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi derleme. Kaçırılmaz.
http://www.profili2.com
Planların olduğu sayfa.
http://www.profili2.com/eng/default_plans.htm
bi forumda gördüm bunlar zor modeller yalnız
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=28127&highlight=efsane
bence bu model de çok kolay..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.