Orijinalini görmek için tıklayınız : Hobbyking EPP FPV
Arkadaşlar Merhaba,
Sanırım bu uçak aramızda bir kaç kişi de var. Bende büyük gövdeli olması sebebiyle tercih ettim.
Benim kisi bu hafta içinde elime geçecek.
Bu uçak ile ilgili ne varsa bu başlık da toplayabilir miyiz?
Yapım da nelere dikkat etmeli, FPV ekipmanlarını nasıl yerleştirmeli, nasıl uçmalıyız?
Tavsiye edeceğiniz modifiyeler var mı?
Ben de yapmaya başladıkça resimleri koyacağım buraya.
Paylaşımda bulunan herkese teşekkürler şimdiden.
Selamlar,
Fırat
Cok guzel ve sTabil bir ucak, rüzgarli hava degilde ozellikle sakin Havalarda cok stabil ve dengeli ucusu var saatte 10- 15 km/saat gibi yavas bir ucus yapabiliyor..ben inis takimi koydum cok guzel oldu..
Cevdet Bey,
Madem iniş takımı koydum dediniz, bir de resimlerini siteye koyun.:) Bizde sizden ilham alıp, birşeyler yapmaya çalışalım.
Teşekkürler,
fıratcım ne lazımsa hallederiz ben ortadakı karbon boruyu değiştirdim çelik sargılı karbon boru aldım servoları kuyruga tasıdım on gogus kısmını lamine epoxi ve 25 gr lık cam elyafı kapladım 10*7 pervane 4s5000mah pil 1450 kw aeloian motor koydum kanatların lastik gecen kısımlaırnıda elyaf ve lamine epoxi ile guclendirdim bakalım ınsallah cuamrtesı gunu deneme fırsatım olucak ;)
Emrahçım hayırlı olsun. EPP çok dengeli uçan bir uçak. Ben hayatımda bunu kadar yavaş inebilen bir uçak daha uçurmadım.
Uçak kaç gram oldu?
Aeloian motorlar kim satar?
Selamlar,
Emrahçım hayırlı olsun. EPP çok dengeli uçan bir uçak. Ben hayatımda bunu kadar yavaş inebilen bir uçak daha uçurmadım.
Uçak kaç gram oldu?
Aeloian motorlar kim satar?
Selamlar,
fıratçım cuamrtesi lodosta denedik super olmuş gercekten ilk kullandıgım gibi deil
google yazdıgın zaman aeloian motor diye çıkıyor ama okadar sacma yapmıslarkı sitesinden hangi motoru alırsan al sparıs ettıgın kw ı motor geldıgınde ustundekı etıketınde hıc bsıye yazmıyo yanı saskaza motoru bırısıne versen yada modelle beraber satsan dıyelım alan kısı motorun kw ını hıcbısekılde ogrenemez anca sitesinden şafr motor çappını falan bulucak ölçücek oda kaldıkı aynı şekilde varsa varsayım :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.