Orijinalini görmek için tıklayınız : Team Losi Mini-T Pro ARR
arkadaslar baya bi zamandır bu arabayı arastırıyorum.. ufak boyutlarda olması ve yerden yüksek olması çok hoşuma gidiyor.. karda falan oynanabilecek çok zevkli bi alete benziyor... benim sorularım şunlar..
1- bu aractan kullanan varmı? eger kullandıysanız nasıl bi arac eksileri ve artılarını yazınız
2-mustang hobbies te 260 euro bana pahalı geldi sizce uygunmu?
3- üzerindeki pille kaç dakika gider?
4- Rcmart tan alsam fiyatı 125 dolar.. evime gelirmi çünkü 100 doları biraz aşıyorum...
şimdiden teşekkürler arkadaslar.....
aracta bu....
http://www.rcmart.com/catalog/product_info.php?cPath=144_529_528&products_id=12603
Okuduğum kadarı ile çok başarılı bir aletmiş. Karda vs. oynamaya pek uygunmu bilmiyorum ama brushless motor takarak 100 km. nin üzerine çıkarabildiklerini okumuştum. Hatta bir de video seyretmiştim. Bakiyim linkini bulabilirsem koyarım.
Buldum..
http://www.rcgroups.com/articles/rcpowermag/2004/oct/mamba/castle_creations_mamba.wmv
egemen abi çok saol... video şuan iniyor.. bakalım nasıl.. ufacık alet 100km vayyy .... rüzgar esse uçar gider yaa çok hafif bişi elimde tüy var gibi bişi :D
abi mükemmel bi alet.. kesin kafaya koydum alıcam ancak 260 euro yaklasık 420 ytl.. baya pahalı bu araca göre... yani daha ucuz olsa yada 2,el bulsam hiç düşünmem....
RC marttan alırsan sorunsuz gelir. Onlar standart olarak her pakedi $50 fatura ile gönderiyorlar, gümrükten sıkıntısız geçiyor.
Mini-T yurtdışında çok popüler bir alet, hatta özel mini-t yarışları bile düzenleniyor.Stok (kutudan çıktığı hali ile) olarak bile epey hızlı bir araba. Ama mamba filan gibi brushless motor takacaksan pek çok parçasını aluminyum ile değiştirmen gerekebilir.
İngilizcen varsa http://www.one18th.com adresine bir bak. Çok süper bilgiler var.
abi çok saol yaa....kesin alcam bitane rc marttan..50 dolar yazıolarsa süper ... şu ara alicam kesin... abi saol ciddi çok yardımcı oldun valla saol...
aslinda 50 amerikan dolari degil 50 hong kong dolari yaziyolar. bu da yaklasik 5.5 amerikan dolarina (1 hk$ = 0.12 us$) denk geliyor. bir de fiyat etiketlerini cikarmiyolar parcalarin uzerlerinden. gumrukculer fiyat miyat dikkatli bakmadiklari onun yerine nereden aldin bunu yigenim, kac paraya aldin, ne bu falan gibi sorular sorduklari icin problem olmuyor.
omer_yildir
07-01-2006, 10:14
2wd losı ve mamba sıstem hıc yerınde durmaz arac 2wd oldugu ıcın kullanımı zor olur.ben olsam rc18mt alırdım hem 4 ceker hemde parca sorunu yasamassın..
o bahsettiginiz arac team associadet in aracımı? türkiyede bulabilirmiyim?
cem yanlız bu 50$ baya bi para ediyo.Bende ilk başta ABD doları zannetim ve çok ii diye düşündüm.Ama hong hong doları olunca biraz pahalı oluyo.
pahalı gecmesi sorun deil gümrükten gecsin yeter....
Arkadaslar herkeze yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim...
arabayı yalçın abi (ydurguner) nin yardımlarıyla almış bulunmaktayım.....
inşallah 15 gün sonra elimde....
ama merak ettigim soru var... bu araca motorlar var.. ama hiç bu araca esc görmedim yani motoru değişince escyi değişmek zorunda değilmiyiz?
yani doğal olarak motor değişince esc de değişmek zorundasın birde post ları edit leyip yolla boşuna bol bol post atma :D
omer_yildir
09-01-2006, 13:49
komple esc ve motor setı mamba 8000kv 130 dolar cıvarı
caghan boş mesaj attıgım yok soru soruyorum... bugun mustang e gittim arac hakkında bilgiler aldım yetkili kişi bana brushless takmadıgın sürece esc yi değişmen gerekmediğini söledi...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.