PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : beşiktaş etiler ortaköy ve civarı.BULUŞALIM

kerim1980
05-01-2006, 17:29
arkadaşlar yazdığım yerlerde oturan arkadaşar varsa yada civarında özellıkle besıktasta cok guzel keşiflerım var on road ıcın.sankı bızım ıcın yapılmıs bır yer bılıorum.sadece gereklı olan 7 8 tane duba v b.aklınızda başka bır yerde varsa soyleyın mutlaka buluşalım
[e mail]kerim_tll@hotmail.com[/email] bana e maıl atabılırsınız yada msn herneyse kalın salıcakla
e maıl adresımdekı m ıle t arasında alt cızgı vardır.sayfada cıkmıyor eklersenız sevınırım .
tabı buraya yazarsanız daha da ıyı olucaktır herkez gorsun ve okusun

cem7
05-01-2006, 17:37
ben erenköy de oturuyorum ama beşiktasa bi vapurla gelirim... hee bide benm burda oynadıgım tek yer maltepede sahildeki karting pistinin ilk yeri.. bomboş duruyor kışın hep ordayım yazın yazlık tuzlada oldugu için yaa bizim sokak baya geniş yada auto-drom

RottinLegions
05-01-2006, 18:13
Ben Kavacıktayım ama Cemle maltepede gazlıoyruz...
Vapurlada geliriz.Sorun olmaz...

savagegarden
05-01-2006, 18:39
selam,
ben de Üsküdar' da oturuyorum,
bir vapurla Beşiktaş' a gelebilirim sen yeter ki buluşma yerini ve zamanını bildir..

RoyalFlush
05-01-2006, 21:43
ben 4.levent te oturuorum su an icin arabam yok ama 2 hafta icinde bir ntc 3 um olucak besiktasa gelebilirim bir arkadasla cok gussel olur.

traxxas
05-01-2006, 22:47
benım hayatımın %70 bolumu besıktas ve besıktas cevresınde gecıyorr genelde rc yı besıktasta oynarımm gorenlerınız vardır belkıı

oooguz
05-01-2006, 22:49
selam ben beşiktaşda takılyırum modelim yok ama ilgim var buluşma olursa
gelitim

kerim1980
05-01-2006, 23:53
arkadaslar besıktasda fulya semtınde daha dogrusu ıhlamur fulya arasında polat tower bınasını bılenler onun hemen arkasında champıon sa super market var gece 10 da kapanıyor.onun onu hemen hemen 1 km ve dumduz cok mukemel bır alan asfaltıda emın olun hazerfandan daha ıyı.ısıklandırmasıda var.eskıden besıktas cevresınde oturanlar bılır.fulyada pıst vardı yerıne park yaptıler zaten dedıgım yer oranın ustu.
bulusmak ısteyen arkadaslar varsa aksam 9 gıbı orda bulusabılırız.
aklında baska yer olan varsada belırtırse sevınırım .
maksat beraber olacagımız yer.

RoyalFlush
06-01-2006, 12:01
su arabayı bi alim hemen gelicem biraz kapısırızzz :D:D hehehe

kerim1980
07-01-2006, 20:36
yaw guvenlık delı ettı bızı dun aksam ayar olduk.kavga ettık devletın yoluna sahıp cıktı sabancılar nerdeyse karakolluk olduk.neyse baska bı yer buluruz yeterkı bulusmak ısteyen olsun

oooguz
07-01-2006, 21:26
abi haber verin kalabalık gidelim kavga felan çıkaras adam olsun yanımızda :D

Şaka şaka

ama hakketten haber verin beraber toplanalım

kerim1980
07-01-2006, 22:39
adam gerzegın tekıydı zaten.bızı karıstırdı herhalde kendısı gıbı varoş zannettı .aklınızda olsun her meskenın yola terk etmesı gereken bolumler vardır.yanı bu alan benım kımse gecemez dıe bıse yok.orasıda ole super marketın onu yola terkedılmıs.kapatamıyoda arabalar gecıo.burası benım kamerelar cekıo dıyor.ceksın dıorum neyı cekıo .benı cekmeye ne hakkı var dedım.adam hıc bıse dıyemedı.cagır polısı dedım.cagırıcam dedı yarım saat oynadık ne polıs var ne bıse.polıs kufur bıle etmıstır adama.neyse zaten karanlıktı orası baska bı yer bulucaz
yokmu bı yer soleyın yaffffff
aslında yıldız parkı var evet 1.2 km lık bır duzluk var aslında kalkıs yapılabılır
maksat bulusmak olsun el cavaplar kım gelıosa ben gelıorum desın .hava durumuna bakıp gun belırlıyelım

traxxas
08-01-2006, 00:24
ewet arkadaslar bayram gelıyor herkes tatılde bayramın 3-4 gunlerınde bır bulusma yapalımm besıktas cevresınde olanlar toplanalımm tanısalımm goruselımm arabalarımızı surelımm yer cok da onemlı degıll onemlı olan toplanmak gorus bırlıgı ıcıne gırmekk hade secınn bakalımm bayramın 3. gunumu yoksam 4. gunumu

kerim1980
08-01-2006, 00:37
ben ucuncu gunu kacıorum
p tesı salı carsamba hava guzel olucakmıs.ok dıyosanız bulusalım.

traxxas
08-01-2006, 23:58
vallaha anca yarına hava guzell olursa olabılır onun dısına olucagını sanmıyorumm

kerim1980
09-01-2006, 22:25
bir başka bahara artık napalım..bayramdan sonra bır hafta sonu

oooguz
09-01-2006, 22:27
tarih belirleyelim önceden haber verelim

un@l
09-01-2006, 23:46
evt yaa şöle gusel nır bulusma yapalım zevklı olsun arabalarla falan tanısalım !!!!

kerim1980
10-01-2006, 19:13
tamam gelmek ısteyenler e maıl adreslerını tabı ısterlersede telefonlarını buraya yazabılır.organızasyonu ben duzenlemeye calısıcam.gonullu baska bır arkadas da yapabılır.grupa bırde ısım verelım
benım teklıfım
AVRUPA YAKASI RC ON ROAD RACERS.yada maydanoz team :)
gercı anadolu yakasından gelmek ısteyenlerde var.neyse onemlı olan bulusmak ısım kolay.
ısımsız kahramanlarda olabılır:)

xibalba
11-01-2006, 21:18
bende 4. levent tarafındayım ama beşiktaşa ne zaman derseniz gelebileceğimi tahmin ediyorum! haberleşelim arkadaşlar! nitro tc3 ve paslanmasını istemiyorum!!!=)

oooguz
11-01-2006, 21:54
GELENEKSEL 1. BEŞİKTAŞ BULUŞMASI* KATILIMCILAR LİSTESİ
Sıra-İsim,Model,Frekans,NOT
1-Oğuz Akyıldız,(Modelim yok),27.195**,Bu Cumartesi bana uyar.

*Arkadaşlar tarih belli değildir Katılacak arkadşlardan Tarih önerilerini bekliyoruz.
**Belki Nikkoyu getiririm KArdeşimden kurtarabilirsem.

kerim1980
11-01-2006, 22:10
oguz tanısırsan bu ısı yapan ınsanlarla zannedıoorumkı sana yardımcı olmak ısteyen cok olucaktır.zaten ben bu hobby ıle ılgıleenn kımı tanıdıysam herzaman bırılerıne yardım etmek ıstedıler.
belkı cok ıı olmasada bır model toplayabılırsın.
bende yardımcı olmaya calısırım.
ne olursa olsun gel ıster serpent ister ntc3 ister nikko:)

bu arada serpent ı olan arkadas varsa mutlaka getırsın dıorum.

kerim1980
11-01-2006, 22:14
herkez bı yerlere kacmıs bende yarın kacıorum.bu haftayı gecelım ondan sonrakı hangı hafta sonu hava guzel olucaksa hava durumuna bakalım ve belırleyelım.
onumuzdekı p tesı kesın tarıhı belırlıoruz
herkez onerıde bulunsun.tama dıyenler el kaldırsın

oooguz
12-01-2006, 23:27
tamam .......

RoyalFlush
13-01-2006, 13:24
beyler ben tatildeyim arabayı almama cok az kaldı bi gelsin hemen bulusalım siz bana surus teknikleri veririsinizz :D:D

kerim1980
16-01-2006, 00:15
ben geldım ıstanbuldayım.artık hava durumunu takıp etmeye baslayalım.

savasg1976
16-01-2006, 11:58
slm arkadaşlar savage ss 4.6 ım war ama kumandası 3 pk we çok karışştırdım geri modundan çıkaramıyorum bu konuda bilgli arkadaşlardan yardım bekliyorum

un@l
16-01-2006, 13:00
ABİİ,, eger boyle bır problemın varsa yenı konu acabılırMISIN

viaconme
16-01-2006, 16:07
arkadasım lutfen konuyu bozma eger boyle bır problemın varsa yenı konu vacabılırsın!!

cevap yazdığın kişinin yaşına bakarak biraz daha dikkatli bir cevap yazarsan bizde bu duruma sevinebiliriz !!!

kerim1980
16-01-2006, 21:35
burdanda bellı oluyorkı bulusmalarda yaş sınırı koyalım.cunku bu bır deyıl ıkı deyıl.banada kardeş merhaba dıo bırı 15 yasında bı cocuk.
ama 15 yasında olupta 25 yasındaymıs gıbı aklı basında olanlarda var tabı.
neyse konuyu pek parcalamıyalım

RoyalFlush
19-01-2006, 22:34
beyler n zaman bulusuoruzz?

oooguz
19-01-2006, 22:42
GELENEKSEL 1. BEŞİKTAŞ BULUŞMASI* KATILIMCILAR LİSTESİ
Sıra-İsim,Model,Frekans,NOT
1-Oğuz Akyıldız,(Modelim yok),27.195**,Bu Cumartesi bana uyar.

*Arkadaşlar tarih belli değildir Katılacak arkadşlardan Tarih önerilerini bekliyoruz.
**Belki Nikkoyu getiririm KArdeşimden kurtarabilirsem.

Böyle bir liste yaptık ama kimse bişey yazmadı gelçi yaparken pek ümidim yokdu .
Bu aralar yağmur yağıyor beşiktaşa (sanki sadece beşiktaşa ) ama ben sürekli beşiktaşda dalda bi yer buldummu soru çözüyorum zaten arabam yok ,bi ara yağmurlar durursa toplanırız şimdilik askıda RoyalFlush..

kerim1980
20-01-2006, 00:24
bu gidişle yağmurun dineceği yok
en uygun zmanda buluşucaz ınsallah

RoyalFlush
20-01-2006, 13:31
bu gidişle yağmurun dineceği yok
en uygun zmanda buluşucaz ınsallah
Amiin :D:D

shereeph
24-01-2006, 09:55
baba ben de gelirim ama pek fazla vaktim yok hem iş hem okul pek vakit kalmıyor ama sen nerede nezaman buluşulacağını yaz ben müsait olursam gelirim bu arada foruma yeni katıldım arkadaşlarla tanışmak isterim.

kerim1980
31-01-2006, 14:36
arkadaslar hava önümüzdeki beş gün cok guzel olucak inş.pazar yagmurlu cumartesı ye karadar c tesı dahıl hava acık guneslı dıor hava durumu
ben bu c tesı yıldız parkı dıyorum.baska bır yer varsa aklında olan solesın
guzelde bır duzluk var orda.
lutfen gelemk ısteyenler ısımlerı nı yazsın

un@l
31-01-2006, 20:21
yıldız parkı nerede!!

kerim1980
01-02-2006, 14:51
ortakoy meydandakı ısıklardan yukarı cıkıosun 500 mtre yukarda solda .yada barboros bulvarında ortakoy sapagından ıcerı gırınce gene 500 metre assagıda sağda.ben bu c tesı ordayım.bu arada y parkının içinde gölet var tekne de getıren olursa kullanabılır.gelmek ısteyen bana kerim_tll@hotmail.com dan ulasabılır

jason
23-02-2006, 00:58
kerim1980 bende akatlardsa oturuyorum ntc3 plus bi aracim var bulusma olucaksa bende varim mail adresim zaferalm@gmail.com

kerim1980
25-02-2006, 17:42
en nıhayetınde bulusma oldu.ıkı kısıydık ama cok zevklıydı:)
zafer ın nt3 u ve benım hpı rs4 3.guzel bır ıkı kalkısımız var kı zafer daha iyi bilir:)
haftaya inş tekrar bır organızasyon olucak.
bu arada kalkıs vıdeo su vs yakında eklıycem.

RoyalFlush
25-02-2006, 19:30
KERİM abi haftaya 4 kisiyle gelioruzzz :D HAFTAYAA CUMARTESİ HERKEZİ YILDIZ PARKINA BEKLIYORUZ

jason
25-02-2006, 20:49
en nıhayetınde bulusma oldu.ıkı kısıydık ama cok zevklıydı:)
zafer ın nt3 u ve benım hpı rs4 3.guzel bır ıkı kalkısımız var kı zafer daha iyi bilir:)
haftaya inş tekrar bır organızasyon olucak.
bu arada kalkıs vıdeo su vs yakında eklıycem.

Valla 2 kisi olmamiza ragmen bile cok zevkliydi
Kalkislar falan yaptik Kerim le aslinda daha fazla resim video falan cekciektik
ama bu isi yapicak 3.kisiyi bulamadik.Baya geyikdi bi elimle Kerim in telden kalkisi cekip bi diger elimlede kumandayla benim ntc3 kalkis yaptiriyodum : )

Bu arada ntc 3 lede cok guzel bi kaza yasadim egzos dagildi falan ama kirilan
parrca olmadigi icin bi sorun olmadi tekrar takip devam ettik.

beşiktaş etiler ortaköy ve civarı arklarida bekliyoruz bulusmalara...

SHoPaR
26-02-2006, 00:29
selam arkadaşlar...buluşmalara katılmak isterim ama ben pazar ya da pazartesileri uygun olabiliyorum...hisarüstünde oturuyorum...buluşmaları önceden ozan_2098@hotmail.com adresime haber verirseniz belki ayarlayabilirim kendimi...

kerim1980
27-02-2006, 13:36
Valla 2 kisi olmamiza ragmen bile cok zevkliydi
Kalkislar falan yaptik Kerim le aslinda daha fazla resim video falan cekciektik
ama bu isi yapicak 3.kisiyi bulamadik.Baya geyikdi bi elimle Kerim in telden kalkisi cekip bi diger elimlede kumandayla benim ntc3 kalkis yaptiriyodum : )

Bu arada ntc 3 lede cok guzel bi kaza yasadim egzos dagildi falan ama kirilan
parrca olmadigi icin bi sorun olmadi tekrar takip devam ettik.

beşiktaş etiler ortaköy ve civarı arklarida bekliyoruz bulusmalara...
zafer arabanın kazasını anlattında benim kendımi nasıl feda ettiğimi elimi nasıl yaktığımdan bahsetmedin:) canın sagolsun .tecrubem var aslında benım basımada aynısı geldi.
bır daha kı bulusmada daha kalabalık olucaz.cok daha zevklı gececegıne ınanıyorum

kerim1980
27-02-2006, 13:48
arkadaslar digital foto makınası olan varsa yada cam lutfen getırsın rısımlerı eklerız.

aytugcaglar
27-02-2006, 13:56
arkadaslar digital foto makınası olan varsa yada cam lutfen getırsın rısımlerı eklerız.

kerım tarıh ne zaman? bende hem on road hem off road var...

kerim1980
27-02-2006, 14:20
kerım tarıh ne zaman? bende hem on road hem off road var...

bu hafta cumartesi.inşallah.

aytugcaglar
27-02-2006, 14:25
bu hafta cumartesi.inşallah.

saat kac ve yer tam nere? gercı ben cumartesı calısıyorum ama yınede bılgımız olsun

kerim1980
27-02-2006, 17:07
yıldız parkında ortakoy yokusunda.saatı belırlerız.su an ıcın erken.ben buraya yazarım.bır ıkı gun sonra

SHoPaR
27-02-2006, 17:28
Arkadaşlar bende hem kamera hemde dijital foto var ama bana cumartesi günü uymuo...pazara alma ihtimaliniz yokmu? valla arabayı aldık daha dışarı çıkıp 1 depo yakamadık.... ühüüüüü :...(

kerim1980
27-02-2006, 17:39
Arkadaşlar bende hem kamera hemde dijital foto var ama bana cumartesi günü uymuo...pazara alma ihtimaliniz yokmu? valla arabayı aldık daha dışarı çıkıp 1 depo yakamadık.... ühüüüüü :...(

paza gunu cok kalabalık oluyor .musaiit deyil.tabı bu yıldız parkı ıcın gecerlı baska bır yer dıycem ama baska yerde yok yıldız parkı gıbı bos ve musaıt

SHoPaR
27-02-2006, 17:45
anlıyorum...ama dediğim gibi...müsait olamam...ancak öğlen 12 ye kadar....sonra iş var...başka bir sefere inşallah....

rmnkrm
27-02-2006, 17:47
bende dijital kamera var video özelliğini kullanırız. RoyalFlush ile geleceğim.

jason
27-02-2006, 21:46
zafer arabanın kazasını anlattında benim kendımi nasıl feda ettiğimi elimi nasıl yaktığımdan bahsetmedin:) canın sagolsun .tecrubem var aslında benım basımada aynısı geldi.
bır daha kı bulusmada daha kalabalık olucaz.cok daha zevklı gececegıne ınanıyorum

hoca dogru diyon orda parmagi feda ettin valla eyw...

--------------------------------------------------------------------------

Kerim diyorumki yildiz parki kalabalik olursak yalan olur , trafike kapali olan alan en fazla 3 araba kaldirir.Onun haricindeki yoldada araclarin ezilme ihtimali var biliyosun senin arac oyle bi tehlike yasadi bi yutkunduk neyseki bisey olmadi.Ben derim eger uygunsa arklarda gelebilicekse hazarfen pistinde bulusalim ve pazar gunu yapalim herkes fikrini belirtsin bi ortak karar alalim.

SHoPaR
27-02-2006, 21:52
Arkadaşlar bende pazar günü gitmeyi düşünüyorum hazerfene...saat 11-12 gibi...araba var gelmek isteyen olursa 2 veya 3 kişilik yerimiz var...bence yıldız parkından daha iyi olur...ne dersiniz?

aytugcaglar
27-02-2006, 21:55

Kerim diyorumki yildiz parki kalabalik olursak yalan olur , trafike kapali olan alan en fazla 3 araba kaldirir.Onun haricindeki yoldada araclarin ezilme ihtimali var biliyosun senin arac oyle bi tehlike yasadi bi yutkunduk neyseki bisey olmadi.Ben derim eger uygunsa arklarda gelebilicekse hazarfen pistinde bulusalim ve pazar gunu yapalim herkes fikrini belirtsin bi ortak karar alalim.

bencede zafer haklı daha duzgun bı bulusma ortamı yakalanır ayrıca hazerfen pıstı cok gusel arkadaslar. musaıt olursam bende ugrarım...

kerim1980
28-02-2006, 16:00

hava durumuna baktım pazar gunu hava yağışlı cumartesi güneşli.
bılmıyorum nasıl ıstersenız ole yapalım.zaten ahvanın guzel oldugu pazar gunlerı cok kalabalık olur hazerfan.c tesı bence ıdeal ne dersınız?

saat 11 gıbı cıkarız .

kerim1980
28-02-2006, 16:01
4 mart cumartesı saat 11 de buluşalım.oy birliği ile gidilecek yer hazerfen seçilmiştir:)
gelmek isteyenler buraya isimlerini ve e mail adreslerini yazsın.

jason
03-03-2006, 19:37
Beyler yarin cumartesi gunu bulusma yaparsak kimler gelebilir:

Ona gore saat ve yer belirleyelim

Cumartesi deilde pazar yapalim diyosaniz ,SHoPaR arkmiz pazar gunu hazarfende bulusalim diyor ona takilir bizde pazar yapariz bulusmayi.

kerim1980
04-03-2006, 21:24
Beyler yarin cumartesi gunu bulusma yaparsak kimler gelebilir:

Ona gore saat ve yer belirleyelim

Cumartesi deilde pazar yapalim diyosaniz ,SHoPaR arkmiz pazar gunu hazarfende bulusalim diyor ona takilir bizde pazar yapariz bulusmayi.

bu yıldız parkında bır sey var demın arakadasa da soledım kımse gelmeden once ne guzel kullanıoduk.sonra mıllet geldı ne guzel falan fılan arabalar taklalar atmaya basladı.nazar hacı.kımsenın olmadıgı bır yer bulalım.yada cumartesı hazerfen kesınlıkle

SHoPaR
05-03-2006, 00:03
Arkadaşlar ben yarın gidiorum hezarfene...hala arabada boş yer var...gelmek isteyen var mı? 0 536 252 06 20 ozan_2098@hotmail.com...( sadece ben değil 6-7 kişi olacağız...)

reallegend_rc
12-04-2006, 12:57
arkadaşım mesafeler önemli diil sen yeterki zaman ve saatten haber ver
:ıggcck: