Orijinalini görmek için tıklayınız : sakura zero s kit şaseyle gelen lastikler?
musty_4x4
05-10-2011, 22:17
Benim merak ettiğim bir konu var.Sakuro zero s kit şase üzerinde gelen lastikler drift için uygun mu?Kullanan,test eden var mı?
Fatih GÜLTEPE
05-10-2011, 23:04
Tabiki değil...
musty_4x4
06-10-2011, 19:43
teşekkür ederim.
Hazır konu açılmışken sorayım. Ne yapıcaz biz bu lastikleri? Galiba hız lastiği imiş, bir yerde okumuştum. Sataılabilir mi? Fiyatı nedir? Ben drift lastiği alacağım zaten de bunlar boş boş durmasın.
angilonit
09-10-2011, 14:11
Hazır konu açılmışken sorayım. Ne yapıcaz biz bu lastikleri? Galiba hız lastiği imiş, bir yerde okumuştum. Sataılabilir mi? Fiyatı nedir? Ben drift lastiği alacağım zaten de bunlar boş boş durmasın.
Lastikler için alıcı bulmak zor, çok çabuk aşınıyor ve yarılıyor. Ancak satılırsa cüzi miktarlara jant satılabilir. Sakura'nın stok jant-lastikleri 3. kullanımda gitti, şimdi bir abim verdi aynısından bakalım 4 dayanacak mı bu sefer :). Sahibincinden benzeri bir siteye ilan açın siz yine de.
karakule1980
09-10-2011, 21:28
O lastik takımı ile drift denemesi yaparsanız 2 kullanımda bile biter.Bende hala sıfır duruyor güzel bir etkinlik olursa orada kullanacağım:)Varsın 1 kullanımda bitsin ama bitene kadarda süper tutuyor yolu o lastikler.
tayfun0029
10-10-2011, 12:02
Ben önlerde kullanıyorum dişleri kalmadı gibi bişi :)
karakule1980
10-10-2011, 14:52
Kalmasa bile gene iyi idare eder:) Gaza asıldıkça lastik şiştiği için yerle olan teması ister istemez genede artıyor o yüzden yumuşak lastik olması sebebiyle her halukarda yinede yırtılana kadar iş görür bence:)
O zaman yeni bir lastik-jant takımı alana kadar dursun. Tabi önce kepi almak lazım :)
karakule1980
11-10-2011, 09:52
Amacın drift yapmak değilse tabii ki dursun hemde yırtılana kadar kullan bence işini görür.Ben kepsiz kullanıyorum son zamanlarda klimalı daha iyi oluyor:) işin şakası bencede bir kep yap artık.
Drift yapacağım. Ayrıca kepin siparişini verdim 200mm. Ofsetli jant da almak gerekecek. Ama tabi ilk zamanlar kargo geldiğinde kepsiz ve drift lastiksiz kullanırım evde :)
musty_4x4
24-10-2011, 13:24
Kalmasa bile gene iyi idare eder:) Gaza asıldıkça lastik şiştiği için yerle olan teması ister istemez genede artıyor o yüzden yumuşak lastik olması sebebiyle her halukarda yinede yırtılana kadar iş görür bence:)
abi ben denedim lastikleri drift atılmıo:D:D:D ama gerçekten yol tutuşunu çok beğendim.önce drift lastiklerimi denedim,haliyle araba drift lastiklerinde araba yavaş:) ama şaseyle gelen lastikleri taktığımda tanıyamadım arabamı.çlıgın gibi gitmeye başladı.bu hızı beklemiodum işin açıkçası:D
alonewolftr
07-03-2012, 15:44
Vasat otesı lastıkler tek kelıme ıle.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.