PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW M3 GT2 Kep Boyama ( Renk Tavsiyeleri )

zigör
13-10-2011, 00:17
Merhabalar,

A.B.D den HPI BMW M3 GT2 kep siparişini verdim 1 gece önce. 2-3 hafta gibi bir süre de elimde olursa, 1 ay sonra kepimi boyarım. Ancak renk konusuna önceden karar vermek istiyorum. Tavsiyelerinizi duymak isterim.

Kepi alırken ki düşüncem şu linkde Mergup abinin yaptığı gibi boyamaktı (http://www.hobbyrc.com/forum/threads/52944-Bmw-M3-GT2). Hala da çok hoşuma gidiyor bir tek sarıları yapmam, kırmızı ve siyah. Sizce nasıl? Bir de bu kepdeki boyaların renklerinin tam adını öğrenebilirmiyim? Tamiya boya alacağım, kodlarını söylerseniz sevinirim.

Düz siyah da BMW e bence çok yakışıyor, ancak biraz canlı olmasını istiyorum. Bu modelin farları da oldukça küşük olduğundan bence siyah renk çok boğar. Beyaz olmasını da istemiyorum, beyaz isteseydim hazır boyanmış beyaz kep alırdım. Güzel birşeyler yapmak istiyorum.

Fikirlerinizi bekliyorum...
Saygılar

MSenturk
13-10-2011, 03:15
Kep icin Tamiya spray boya cesitleri
http://www.tamiya.com/english/products/list/polycarbonate_spray/kit86001.htm

Aksesuar icin firca ile uygulanan Tamiya boyalar.
http://www.tamiya.com/english/products/list/pc.htm

Boyama konusunda fikrim yok incelemek lazim. :)

zigör
13-10-2011, 18:24
Çok teşekkür ederim abi, gerçekten iyi oldu bu linkler. Hep renkleri tek tek arayarak bakıyordum, böyle daha kolay olacak.

Ancak yine de seçim yapmak çok zor :) İnşallah güzel birşeyler ortaya çıkar.

maviadam
14-10-2011, 21:07
hadi bakalım..insallah emeğinin karşılığını harika bir işçiliğinle alır bizlere sunarsın;);)

şimdiden hayırlı olsun

zigör
14-10-2011, 23:31
İnşallah Mustafa abi,

inşallah ilerde senin gibi yeni şeyler de yapabilirim ;) Adını da Özsakura koyarım :) :)

cc_Zorba
15-10-2011, 03:34
Aha özsakura :D musakuranın çakmasını mı yapıcaksın yoksa :D

zigör
15-10-2011, 11:24
Aha özsakura :D musakuranın çakmasını mı yapıcaksın yoksa :D

;) Neden olmasın :)

Şaka tabiki, daha kepi bile olmayan bir aracım var, şimdilik aracımı üzerinde kep ile kısa da olsa drift yaparken göreyim yeter. Daha sonra bakarız :ahhahyt:

alonewolftr
22-10-2011, 13:21
M3 için renk yelpazesi ben ce fazlaca değil body kaldırdıgı renkler belli biraz araştırma yapmalısın bende yapmıştım evvelce zaman önce.

zigör
22-10-2011, 22:25
Abi uzunca bir süredir araştırıyorum :)

Aslında bu kepi alırken ki amacım senin kepin aynısından yapmaktı :) Hala da öyle, bilgisayarımın duvar kağıdı bile senin kep :) Ama birkaç kişi aynısını yapma kendi kafana göre yap dedi. Ama araştırdım başka da yakışan birşey bulamadım. Sana kepin ile ilgili bir mesaj yazıyorum, yanıtlarsan sevinirim.

Saygılar

Fatih GÜLTEPE
24-10-2011, 21:35
Boyarken mutlaka ama mutlaka yapmayı unutmaman gereken şey sıcak su dolu bi kabın içinde 2-3 dk boyayı bekletmen ondan sonra kepe sıkmaya başlamalısın bunu sakın untuma...

smhsn
25-10-2011, 18:42
renk olarak eğer boya almadıysanız turuncu siyah kombinasyonu da güzel oluyor yurt dışı sitenin birinde vardı bulursam resmi koyarım.

iloveyourc
01-12-2011, 19:09
Yeni m3 oyle ama tabi orijinal modifiyeli v8 veya v6 olani cok super onu yapabilirsin.