Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'ya 2 Bir Pist Geliyor
prettyahmet
08-01-2006, 00:57
Evet arkadaşlar Bursa'ya 2. bi pist yapıyoruz.Bursa olarak bu işe koyulduk artık Bursa'da 2. bir pistimiz olucak.Detaylı bilgilere yeni sitemizden ulaşabilirsiniz www.bursarcteam.com (http://www.bursarcteam.com)
yurt dışındaki yarış kurallarını uygulamadığımız için pistler pek fazla sorun olmuyor.
. yani demek istedğim kaba bi dille ifmara uysa ne olur uymasa ne olur kızmayın sakın :muck:
hayırlı olsun
genel olarak düşündüm için böle bi ön yargı yarattım kafama göre kaç senedir yarışlar düzenleniyor ve hala kurallar kendi ülkemizin kuralları :) değişse çoktan değişirdi değilmi ?
Proje güzel,altyapı güzel,fikir güzel,hedef açık....
Türkiye de bu işlerle uğraşan bir dernek var,umarım o derneğide hesaba katmışsınızdır yoksa çok da başarılı olamassınız gibi geliyor;Yoksa herkes kendi bildiğini yapıcak,hedeften şaşılıcak...
O derneğin üye olmadığını biliyorum....
Benim kast ettiğim kendi başınıza değil de ortaklaşa bir iş çıkarmanız daha doğru olacak
neyse can'cım uzatmamıza tartışmamıza hiç gerek yoktur arkdaşım.Ahmet'cim sizede başarılarınızın devamını dileriz
bize hayırlı olsun demek ve pistinizde nice güzel yarışlar olmasıni dilemek düşer.
prettyahmet
10-01-2006, 00:44
İyi temennilerin için teşekkür ederim.Yarışlarda görüşmek dileğimle.
Güzel, güzel açılsın bakalım. Tr şampiyonasının burada olma ihtimali de epey yüksek eğer tek ayak olursa. Bekleyip görelim, iyi çalışmalar.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.