PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'ya 2 Bir Pist Geliyor

prettyahmet
08-01-2006, 00:57
Evet arkadaşlar Bursa'ya 2. bi pist yapıyoruz.Bursa olarak bu işe koyulduk artık Bursa'da 2. bir pistimiz olucak.Detaylı bilgilere yeni sitemizden ulaşabilirsiniz www.bursarcteam.com (http://www.bursarcteam.com)

DeliRc
09-01-2006, 00:37
yurt dışındaki yarış kurallarını uygulamadığımız için pistler pek fazla sorun olmuyor.
. yani demek istedğim kaba bi dille ifmara uysa ne olur uymasa ne olur kızmayın sakın :muck:
hayırlı olsun

DeliRc
09-01-2006, 13:13
genel olarak düşündüm için böle bi ön yargı yarattım kafama göre kaç senedir yarışlar düzenleniyor ve hala kurallar kendi ülkemizin kuralları :) değişse çoktan değişirdi değilmi ?

Walkman
09-01-2006, 17:07
Proje güzel,altyapı güzel,fikir güzel,hedef açık....

Türkiye de bu işlerle uğraşan bir dernek var,umarım o derneğide hesaba katmışsınızdır yoksa çok da başarılı olamassınız gibi geliyor;Yoksa herkes kendi bildiğini yapıcak,hedeften şaşılıcak...

Walkman
09-01-2006, 21:28
O derneğin üye olmadığını biliyorum....
Benim kast ettiğim kendi başınıza değil de ortaklaşa bir iş çıkarmanız daha doğru olacak

DeliRc
09-01-2006, 23:20
neyse can'cım uzatmamıza tartışmamıza hiç gerek yoktur arkdaşım.Ahmet'cim sizede başarılarınızın devamını dileriz

bize hayırlı olsun demek ve pistinizde nice güzel yarışlar olmasıni dilemek düşer.

prettyahmet
10-01-2006, 00:44
İyi temennilerin için teşekkür ederim.Yarışlarda görüşmek dileğimle.

unalsel
28-01-2006, 23:47
Güzel, güzel açılsın bakalım. Tr şampiyonasının burada olma ihtimali de epey yüksek eğer tek ayak olursa. Bekleyip görelim, iyi çalışmalar.