PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HobbyKing HD Wing Kamera !



Janberk.K
18-11-2011, 17:30
Merhabalar.

Kamera 4gün önce elime geçti.ilk gün çok güzel çekim yapıyordu .2gün önce görüntünün ortası bulanıklaştı.Kenarları net ancak ortası bulanık.Lensi oyaması imkansız adamlar japon yapıştırıcısı ile sabitlemişler.Döndürmeyi denedim ancak dönmedi.Başka ne gibi sorunu olabilir.Fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.Teşekkür ederim.Kırımsız uçuşlar.

ymn
18-11-2011, 17:35
O kamerada bendede vardı,av bağlantısı yaptığımda bozuldu.Nasıl oldugunu anlamadım,çok nazik bir kamera. İyi muhafaza etmek gerek,lens biraz zorlayarak cevir o zaman yapışkan yerlerinden dönüyor.TV bağlayarak tekrar ayarla,sonra sıcak silikon veya japonla yapıştır tekrar. Kendi orjinal ayarı biraz bunanık..

kesik
18-11-2011, 18:14
aynı kameradan bende de vardı.fiyatına göre iyi ama kalite düşük.objektif zor dönüyor.biraz zorla birşey olmuyor.ancak o puslanma sorunu kalıcı oldu.objektifi döndürünce sadece yer değiştirdi.

Janberk.K
20-11-2011, 23:04
Arkadaşlar teşekkür ederim.Sorunu çözemedim :( 100 tl daha hiç uçmadan çöpe gitti.Belki bilmeden yanlış bir şey yaptım bilmiyorum onun içinde bozulmuş olabilir suçu kameraya atmıyalım.

redbaron38
25-11-2011, 21:18
Merhabalar.

Kamera 4gün önce elime geçti.ilk gün çok güzel çekim yapıyordu .2gün önce görüntünün ortası bulanıklaştı.Kenarları net ancak ortası bulanık.Lensi oyaması imkansız adamlar japon yapıştırıcısı ile sabitlemişler.Döndürmeyi denedim ancak dönmedi.Başka ne gibi sorunu olabilir.Fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.Teşekkür ederim.Kırımsız uçuşlar.
merhaba ...gecmişolsun... çekim yaptıgınız da donmalar oluşuyormuydu sd kart olarak hangı model kullandınız ..fotografı varmı....benım kullandıgım 2 modeldede donmalar var ...

redbaron38
25-11-2011, 21:26
sandık 8 gb orjımal.clas 4 ...ve çakma oldugunu düşündüğüm 8 gb clas 6 (8 de olabılır -okuması zor -mercekle baktıktan sonra dogrusunu tekrar yazacagım..)........bunlarda çalışma takılma şeklinde...

redbaron38
27-11-2011, 02:54
bu gun kameramı tv ye bagladım ve dügmeleri kurcalarken menüsüne girdim ..menüye ortadaki düğmeye uzun basınca gırıyor...menü de gezinirken tarıh ve saat ayarını yaptım daha sonra kameramın pal da degılde ntsc (yanlış yazmış olabılırım-türkıye de pal kullanılıyor bu arada) hemen pal e cevırdım ve 50 sn lık kayıt yaptım ..donmalar yıne vardı -hadı hayırlısı...yanlız av kablosu ile sadece cekilmiş goruntuyu ızleyebılıyoruz anlık goruntu aktarımı yapmıyor... fpv ıçın kulanamayız...kayıt ıçin kullanbılırız yanı...

onurboy
15-01-2012, 20:45
biraz konuyu hortlatmış gibi oldum ama ben de de aynı kamera var başta class 4 kart kullanmıştım 15-20 sn de bir görüntü donuyordu sonra yerli bir alışveriş sitesinden team marka 8gb class 10 sd kart aldım şimdi mükemmel.

redbaron38
15-01-2012, 22:35
http://www.hobbyrc.com/forum/threads/71275-HD-Wing-Camera-1280x720p-30fps-5MP-CMOS-hangi-mikrosd-kullanmalı?highlight=
hangı mıcro sd kart kullanmak gerekır ıçın yaptıgım calışma lınkı .....