Orijinalini görmek için tıklayınız : HPI' ın son bombası E-ZİLLA
savagegarden
11-01-2006, 15:23
değerli offroad severler
hpi japonya internet sitesinde karşılaştığım arabanın resimlerini beğeninize sunuyorum güzel bir arabaya benziyor sitede videosu da bulunuyor..
mania_rc
11-01-2006, 18:59
Bu aracı biliyorum. Tower'ın yolladığı katalogda vardı ama marka olarak hot bodies diyodu. Link: http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXKHU6&P=ML
daha önce bunun minizilla modelini görmüştüm bAyaı aradım bulamadım sonra vazgeçtim bu da güzelmiş vidyosu : http://www.hpiracing.co.jp/contents/movies/ezilla.wmv
RottinLegions
11-01-2006, 19:52
Yaaa offroad ım yok ama çok güzel ve çok çekici....
İlerde ben de almayı düşünüorum...
yabanci forumlara takilaniniz varsa savage leri oyle bir kombinasyonla EP ye ceviriyorlar adamlar brushles motorlarla zincir aktarma vs cok hos oluyor ama bence savage savage kalmali o ses o guc baska biseyde yok cunku
yabanci forumlara takilaniniz varsa savage leri oyle bir kombinasyonla EP ye ceviriyorlar adamlar brushles motorlarla zincir aktarma vs cok hos oluyor ama bence savage savage kalmali o ses o guc baska biseyde yok cunku
Öyle deme ümit bazi arkadaşalrımız ,abilerimiz sesi yüzüden evinin etrafında oynayamadığı için onca yol katetmek zorunda kalıyor..
hotbodies zaten hpinin markalarından biri. bu e zilla bayadır vardı zaten. e-maxx kadar başarılı mı bilemem, ama sessiz bi savage olsa kafam estikce apartmanın önünde veya garajda gazlasam super olurdu.
yigit1905
13-01-2006, 11:56
Iste gercek arac bu ...
nsl gıtdını merak ettim valla
Öyle deme ümit bazi arkadaşalrımız ,abilerimiz sesi yüzüden evinin etrafında oynayamadığı için onca yol katetmek zorunda kalıyor..
Oguz abi savage icin olsun okadar yaa :) bu hobi zaman emek ve para isteyen bir hobi :)
arabanın gorunumu cok guzel belkı ılerde yıne off road aracı almayı dusunursem bunuda goz onunden gecırırım :ahhahyt:
mania_rc
14-01-2006, 17:48
Video yu izledim çok hoşuma gitti sanki brushless motor var araçta baya çevik fakat yüksek olması nedeniyle takla atmaya meyilli. Bi de kep çok şirin(offroad da şirinlik olmaz :D ) ben olsam bi Dodge Ram veya Ford f-350 KEP takardım.
mustall165
14-01-2006, 23:25
yahu bu hot boddies markalı değil mi????aslında güzel bir alet.yani hot boddies in big zilla vb.sonra....
Bence 2 si bir arada olmalı GP ve EP nasıl olur?..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.