Orijinalini görmek için tıklayınız : Organize isler..
Organize isler filmini izleyenlerin mesajlarini bekliyorum.Bekledigimiz gibi komik cikmadi bence ben sadece cem yilmaz ver yilmaz erdogan oynuyor diye gittim ama fazla komik degildi...En cokta golf oynanan bolumde guldum cem yilmaz: g.tune guvenen varsa o baska acin agzinizi...
cem yılmaz zaten bir nevi hatır için oynamış. kahkahalarla gülmedim ama cem yılmazın olduğu sahneler çoğunlukta olmakla farklı bazı yerlerde de güldüm. gene olarak güzeldi bence. izlenmesi gereken filmlerden.
-siz arkadaşlar plazma'nın oraya alın , ben geliyorum.
-şimdi bunun filoloji değilde diloloji olması gerekmezmi? mantıken yani. dil ya hani.
-bizim için dille ilgili olan kısım önemli. edebiyatla ilgili kısım ilgilendirmiyor.
-araba nerde?
-müşteride.
-para nerde?
-müşteride.
-e araba nerde?
-müşteride.
-peki para nerde?
-o da müşteride.
-e peki araba?
-o da müşteride.
-golfün belli bir kitleye hitab eden bir spor olduğunu söylüyorlar ama bence öyle değil. bakın ben her gün 1 saat oynamaya çalışıyorum. e şimdi siz yarım saatimi aldınız. e bi yarım saatte arkadaşlar sizi dövse....
-dayağın 2 türlüsü vardır...
-arkadaşlar bana süpermen diyor ama aslında benim adım samet.
-aaa süpermen. biz hepimiz hemşeriyiz senle. hepimiz kriptondanız bizde...
-abi önce ayağına sıkalım. olmazsa kafasına sıkarız.
-yok siz önce kafasına sıkın. olmazsa ayağına sıkarsınız.
bi de filmin bi kaç yerinde olay takılır gibi oluyor. ani bir tepki bekliyosun ama gelmiyor.
diloloji muhabbeti geçerken uçuşan sinek sahnesi gibi.
bir de
-abi biz orda bağırdık ama biz hani abi biraz yaşlı ya ağır işitir falan diye öle bağırarak söyledik...
-abi ben orda şey abi , hani yaşlı ...
-oynatıyımmı bi daha?
-çaylarınız bittiyse arkadaşlar sizi sorguya alsınlar.
-çaylar gelmediki bitsin.
-e gelince içersiniz.
diyaloglar aklımda kaldıkları üzrelerdir. kelimesi kelimesine doğru olmama ihtimalleri vardır.
Bazı bölümlere ewet güldük ama genel anlamda sadece idare eder bir filmdi Özellikle Cem Yılmaz sahnleri baya iyiydi ama bence filmi kurtarmaz Çok isterseniz ayrı ama fikrimce değmez
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.