Orijinalini görmek için tıklayınız : Re-Volt (güzel bir rc oyunu mutlaka bir bakın)
toxicviper
15-01-2006, 16:00
This is the pc version of Re-Volt , which was a classic remote-control car simulator and one of the better racing games for the Dreamcast.
The cars react to the tracks just like their real-life remote control counterparts do: flipping off curbs, absorbing suspension-jarring jumps, and bouncing off competing cars. The tracks are also realistic, letting players race through grocery stores, museums, neighborhoods, and the like.
güzel bir rc oyunu ben kurdum çalıstırdım oyunu kurduktan sonrar rar dosyasının içinde patch dosyyası var onu çalıstırıyorsunuz..
http://rapidshare.de/files/10471125/R.rar
PS'de oynardım bunu güzel oyun pc'de de denemek lazım
selam toxicviper; helal yaa bende bu oyun icin yeni bir konu accaktim ama sen hizli davrandin.. oyun baya eski 1999 yapimi ama grfikler bir rc oyunu icin fena diil
onur abide daha ne oyunlar varda işte hafif hafif ilerliyor:D
yaa calıstıramadım bnunu hangı programla calıstırııccam!
ultrags_mert
15-01-2006, 18:22
Ben bu oyunu ilk 9 yaşımda oynadım.S'per oyundur.Tüm araçları falan açmıştım bu sene ama formatlanınca bilgisayar oyunda gitti.Bazı şifreler var ad olarak yazınca sınırsız cephane falanda verio.Ve istediğin aracı vede istediğin silahı seçebilion çok zevkli b'şi İİ oyunlar herkese :eyweyw:
hrn_xsad
15-01-2006, 19:40
bende açamadım.. rar iniyor ama açılmıyor.. napcam?:dıdııtt:
.rar uzantılı dosyaların açılması için Winrar programının bilgisayarda yüklü olması lazım.
toxicviper
16-01-2006, 15:14
arkadasımın dediği gibi .rar uzantılı dosyaları açabilmen için winrar programının yüklü olması gerekir onu kurduktan sonra problem kalmayacaktır yapmazsan yaz ben sana ayrıntılı olarak açıklarım :) arkadaslar oyunu indirmek için acele edin çünkü rapidshare belli bir gün sonra linkleri otomatik siliyor :aaaoovv: herkeze ii eğlenceler :eyweyw:
RottinLegions
01-02-2006, 23:22
Onur abi oyun süper çok saol ...:D
AlpeRTungA
07-10-2006, 22:10
vay be ps 1 de ne oynardım bunu çok teşekkürler onur abi
muratiqua
08-10-2006, 00:52
toxicviper tapıyorum sana- teşekkür ederiz..
gercektenn gusell oyun baya zevklıymış optionsdan grafiklerini 32bit yaptıgında daha gusel oluyor......
nalbantli
14-10-2006, 03:29
Zamanında bunu öylesine bir oyun diye oynardık. Şimdi bir de rc gözüyle tadına bakalım.
Teşekkürler...
Rc_BalliStiCs
14-10-2006, 11:29
bence normal yarış oyunlarından çok daha zevkli ve yaratıcı bir oyun kendi pistinizi yapabiliyorsunuz ! :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.