PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pist açılımı!!!

MéZéC-İ
19-01-2006, 18:40
Arakadaşlar pist açmayı düşünüyorum.Ama sadce gundemde boyle bır şey var rc pisti.sahıle hemen wonderland dın yanına katılım olurmu bılmıyorum projendırlecek bır düşünce. ama katılıma yoğunluğa bağlı. eee tabı bırazda masraf. sonradan açıpta batmakta var tabıı. halen düşünmekteyim cevap yazarsanız düşüncelerınızı sevınırım. :hımm:

RE-R.G.M.
19-01-2006, 18:52
anlamam gerci bu işten ama asfalt katitesinin çok iyi olması lazım tabii bir gelenin bi daha gelmesi için pistin zor ama yıldırmıcak seviyede olması lazım ayrıca içinde birde hobbyshop olursa super olur tabiii wc ihtiyaçları mini bir cafede unutulmamalı(cokmu sey istedim:D)

MéZéC-İ
19-01-2006, 19:02
yok arkadaşım çok şey ıstemdın. onların hepsi olur. sen merak etme. dedğin gibi hobbyrc shop işini bende süşündüm pıstın düzenınden bahsedersende şuan içiç bom bom bır yer iki tane sokak lam dırekelrı var onlar zaten durur eyer açılırsa.tabı her zaman dediğim gibi ( para para para:) bakalım zaten tek te açmayı pek düşünmüyorum ortak olayları falan olur herhalde gıbıme gelıyor kısmet bakalım düşüncelerını gundeme sokucam.sağollll

cem
19-01-2006, 19:22
Para kazanmayi bekleme,masrafi cok getirisi dusuk.Ancak ancak yaninda magazada olursa belki zararin daha az olur.
Ayrica su anda mevcut pistler var,onlardan faydalanmak daha mantikli....

cov_cov
19-01-2006, 20:38
arkadaşım merhaba;bende idealtepede oturuyorum dediğin yer bana çok yakın...eskiden orda gokart pisti vardı....O haliyle bile orası pek fazla dayanamadı...heleki birde bu işi RC ye çevirirsen sansın çok düşük olacak....ulaşımı,aslfalt kalitesi,200mt ilerisinde ki mağzalar bile senin zarar etmeni engellemeye yetmicektir...saygılar...

Ömer Güneş
19-01-2006, 20:59
mezec-i ;
böyle bir pist için profesyonel bilgilere ihtiyacın var(asfalt türü yol genişliği vs vs) ve ben ist i pek bilmiyorm ama o yerin ulaşımının kolay olması lazım ve en önemlisi pisti açınca iş yapabilmek için insanların ayağını alıştırman lazım ki bunun için fiyatların kayda değer bir şekilde düşük olması lazım uzun vadede sana getiri yapabilir ama kısa vadede birşey bekleme genede karar senin

MéZéC-İ
20-01-2006, 13:29
cevaplarınız için çok teşekkurler zaten hemende para kazanmayı beklenemez benım asıl amacım insanların kolayca gele bıleceğı bır yer olduğnu düşündüğüm için ama hayırlısı bakalım zemın şartları dersenızdde ne kadar ii bılmıyorum ama ben hep kendı aracımı orda kullnıyorumm tekrarda teşekkurler

100kmh2sn
20-01-2006, 19:05
MéZéC-İ,

Wonderlandın bir yanı ocakbaşının otoparkı diğer tarafıfa wonderlandın kendi otoparkı hemen onun yanındada Arif abinin gogart pisti var..senin dediğin yer tam nerede kalıyor..ayrıca oralarda metrekare edinmek oldukça zor ve masraflı bir durum, bir dönem bende ilgilendim ama para kazanma amaçlı değil belediyenin organizesi ile hizmet ve spor aktivitesi amaçlı , Autodrom açılınca konuyu askıda braktım üstüne düşersem belki olabilir ;)

MéZéC-İ
21-01-2006, 17:50
haklsın sırf bendeği de bır şeyler yapılsa oraya gayet guzle olur bu konuda bır şey yapılsa guzel olur düşünülmüycek bır şey değil cunku ben hep arcı orda kullnıyorum orası edkıden go cart tı
şimdi boş otopeartır ama hıç görmedım görevlı bır o açıdan düşündüm bende tahmınnım oyle bır şey açılsa valla ben hep orda olurm. bana çok yakın bır sokak arkada oturuyorum mılletın gele bıleceği bır yer diye düşündüm ama mofyası falan varmıdır olmada bıle eyer rc pisti açılırsa olur :) diye düşünüyorum :hımm: