PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Electrix Ruckus !/10 MT

brian
23-01-2012, 01:38
Herkese merhaba, benim 300 tl civarında bütçem var ve kendime uzun zamandır bir off road monster truck almak istiyorum.araştırma yaptım ve hem istediğim tipte hemde istediğim fiyatta olan electrix firmasının ruckus modeli aklıma yattı ama aracın 2w olması ve fırçalı motora sahip olması istediğim özelliklerden değil.eğer bu aracı alırsam gaza bastığımda şahlandıracak fırçasız bir motor ve 4w ye çevirme olanağım var mı ?sadece fırçasız sizteme geçirebilme olanağım var mı ?fırçalı sistemle beraber araç ne kadar a gelmiş olur? veya o tipte ve ölçekte fırçasız 4w ep model olarak neler tavsiye edebilirsiniz? bu kadar soruyu peş peşe dizdim kusura bakmayın ama forumda ruckus u aradım hiç konu yok :).konuyla ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler...

brian
29-01-2012, 14:33
Yardımlarınız için teşekkürler...

MSenturk
29-01-2012, 15:14
Forumda ruskus ile ilgili konu olmamasi neden diye dusunursek ilk secenek bilinmemesi oldugudur. Bilinmeyen bir arac alindiginda yedek sorunu en buyuk sorundur. Araclar kirilmaz olmadiklarina gore ve yedeginide heryerde bulamiyacagin icin bence hicte mantikli bir secim olmaz.

300 Tl olabilir ama dedigin gibi 2 ceker bir arac, fircali, Am kumanda ve 1800mah pil ile gelir. Zaten ilk deyisecekler arasinda kumanda ve pil var. Bunun ustune fircasiz sistem arti 4Wd`a cevirmek icin gerekecek parcalar vesaire ile sana tonla paraya patlar. Karsilik olarakta iyi bir perfarmans alabilesin sanmiyorum.

Arac onerirmisin dersen Hilal hobide 1/16 erevolar var fircalisi 325, fircasizi 425 lira bu aractan cok daha iyi bir secim olur. ;)

melo372
29-01-2012, 18:21
Herkese merhaba, benim 300 tl civarında bütçem var ve kendime uzun zamandır bir off road monster truck almak istiyorum.araştırma yaptım ve hem istediğim tipte hemde istediğim fiyatta olan electrix firmasının ruckus modeli aklıma yattı ama aracın 2w olması ve fırçalı motora sahip olması istediğim özelliklerden değil.eğer bu aracı alırsam gaza bastığımda şahlandıracak fırçasız bir motor ve 4w ye çevirme olanağım var mı ?sadece fırçasız sizteme geçirebilme olanağım var mı ?fırçalı sistemle beraber araç ne kadar a gelmiş olur? veya o tipte ve ölçekte fırçasız 4w ep model olarak neler tavsiye edebilirsiniz? bu kadar soruyu peş peşe dizdim kusura bakmayın ama forumda ruckus u aradım hiç konu yok :).konuyla ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler...

bilindik markalar alırsanız iyi olur.bütçeniz yetmezse 2.el de alabilirsiniz.slash 2wd veya 4x4 veya e-revo vxl alabilirsiniz.

marcoscimbom
29-01-2012, 19:22
kullanmadım bilmiyorum, yorumlarını okudum millet ateş püskürüyordu:) bence bulaşmayın derim. oyuncak gibi..

brian
30-01-2012, 00:00
Arkadaşlar öncelikle hepinize konuyla ilgilendiğiniz için teşekkürler...tavsi
yeleriniz üzere ruckustan vazgeçtim.ortak karar e-revo gibi.çok oluyorm gibi ama çok sitede aradım tam bir fiyat kafamda belirmedi fırçalı e-revo alıp fırçasız a geçsem ne kadar a patlar yani fırçasız fiyatına mı denk gelir yine?

MSenturk
30-01-2012, 00:15
Fircali ile fircasiz arasinda yuz lira fark var. Kendin toplamaya kalkarsan eminim daha pahaliya gelecektir.

http://www.hilalhobbyland.com.tr/default.asp?git=9&urun=1028

http://www.hilalhobbyland.com.tr/default.asp?git=9&urun=965

brian
31-01-2012, 11:09
Fircali ile fircasiz arasinda yuz lira fark var. Kendin toplamaya kalkarsan eminim daha pahaliya gelecektir.

http://www.hilalhobbyland.com.tr/default.asp?git=9&urun=1028

http://www.hilalhobbyland.com.tr/default.asp?git=9&urun=965

msenturk çok saol kardeşim hız farkından dolayı fırçasız daha cazip geldi biraz daha sıkıp fırçasız almaya karar verdim :) Yardımlarınız için hepinize teşekkürler...

E-revo_1997
31-01-2012, 13:29
msenturk çok saol kardeşim hız farkından dolayı fırçasız daha cazip geldi biraz daha sıkıp fırçasız almaya karar verdim :) Yardımlarınız için hepinize teşekkürler...
Merhaba ,

Kötü haber vermek istemezdim fakat hilalhobbylandda ucuz olduğu için stoklarında kalmadı.Son aracı 2 hafta önce ben aldım yeni araçlar gelince sadece 2.4 ghz olandan gelecekmiş ve fiyatı normalden dahada yüksek olacakmış.27 mhz artık üretilmediği için satıştan kaldırılmış.

benis
01-02-2012, 01:36
Merhaba ,

Kötü haber vermek istemezdim fakat hilalhobbylandda ucuz olduğu için stoklarında kalmadı.Son aracı 2 hafta önce ben aldım yeni araçlar gelince sadece 2.4 ghz olandan gelecekmiş ve fiyatı normalden dahada yüksek olacakmış.27 mhz artık üretilmediği için satıştan kaldırılmış.

1 16 titan mı seninki titandan kalmışmı

benis
01-02-2012, 02:50
seninki titan değilmiş şimdi gördüm acaba marta kadar devam edermi kampanya etmesse sizce
460 tlye bu mu (titan)
460-500 tlye slash 2wd 1\10 mu
380 tlye 4wd slash 1\16 (titan)

mı yardım edermisiniz
şimdiden teşekkürler