PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turnigy Track Star 60A ESC Programing Card

muros
24-01-2012, 13:15
iyi günler aracım için lipo aldım 3s 11.1 volt ama programlamam için bu program kartı var
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__16615__Turnigy_Track_Star_60A_ESC_Programing_Car d.html
ve üstünde battery type yazan yerde 2 tane lipo seçeneği var biri lipo 2diğeri ise lipo 3 yazıyor hangisini seçmeliyim yardım edin cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

esc mde bu

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14634__Turnigy_TrackStar_1_10th_Scale_60A_Car_ES C.html

yuayar
24-01-2012, 16:47
3s lipo için lipo3 ü seçmelesin. Belli ki düşük voltaj koruması var.

haribo21
24-01-2012, 18:04
murat bunun aysnısı bende sıfır olarak aldım 70 tl ye 2 sinide.ben daha yapmadım.bende şimdilik nimh pil var.ben nasıl yapcam .yapmışken benikinede bi el at :D

harunk
24-01-2012, 18:19
muros tel 3s kullanıcaksan 3 ü seç başka pillerde kullanacaksan programlama kartını yanında taşı böyle olmaz yaparken vardır bi bildikleri manuelde yazıyor mu ?

muros
24-01-2012, 18:25
muros tel 3s kullanıcaksan 3 ü seç başka pillerde kullanacaksan programlama kartını yanında taşı böyle olmaz yaparken vardır bi bildikleri manuelde yazıyor mu ?

3 ü seçip yapcam zaten prog kartınıda yanımda taşıyorum zaten küçücük bişey :D bu arada lipoyu şarja taktım 2 ışıkta yanıyor kıtmızı ve yeşil benim bildiğime göre şarj olurken kırmızı şarj bitince yeşil yanması gerekiyor. doğru değil mi arkadaşlar yardım edin bide kaç saatte dolar 2200 mah 25 c adaptörüm 12v 1amper

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__7637__Turnigy_balancer_Charger_2S_3S.html

muros
24-01-2012, 18:29
murat bunun aysnısı bende sıfır olarak aldım 70 tl ye 2 sinide.ben daha yapmadım.bende şimdilik nimh pil var.ben nasıl yapcam .yapmışken benikinede bi el at :D

tabi Halil ne demek ilk önce pilini esc ye bağlıyacan sonra alıcı ya bağlanan kablo var lüçük bişey 3 dişli bunuda prug kartının üstündeki bölüme yerleştir renklere dikkat et ters bağlama ondan sonra anahtarı aç ışıklar yanar gerisi kolay kendine göre ayar yapcan siyah tuştan ve ni mh kullancan için ni mh ı seçcen ondan sonra hepsi bittiktem sonra enter a bas ve ayarlar kaydolur ve sonra anahtarı kapat prog kartına bağladığın kabloyu alıcıya yerleştir ve bas gaza :D

haribo21
24-01-2012, 22:03
tabi Halil ne demek ilk önce pilini esc ye bağlıyacan sonra alıcı ya bağlanan kablo var lüçük bişey 3 dişli bunuda prug kartının üstündeki bölüme yerleştir renklere dikkat et ters bağlama ondan sonra anahtarı aç ışıklar yanar gerisi kolay kendine göre ayar yapcan siyah tuştan ve ni mh kullancan için ni mh ı seçcen ondan sonra hepsi bittiktem sonra enter a bas ve ayarlar kaydolur ve sonra anahtarı kapat prog kartına bağladığın kabloyu alıcıya yerleştir ve bas gaza :D
teşekkür.inşallah problem çıkmaz.bu arada ilk defa ezrun setim oldu.4300kw motorda nimh pil ile eskisine göre hız yaparmı ?

harunk
24-01-2012, 22:35
hem motor esc alıyon hem aracı satıyon bu ne ? :D

muros
24-01-2012, 23:09
teşekkür.inşallah problem çıkmaz.bu arada ilk defa ezrun setim oldu.4300kw motorda nimh pil ile eskisine göre hız yaparmı ?

tabi daha fazla yapar

muros
24-01-2012, 23:12
benim şarj aleti şimdide kırmızı ve yeşil ışık yanıyodu şimdi sadece kırmızı yanıyor 5:30 dan belli şarjda ve ilk iki ışık yanarken baya ısınmıştı şarj aleti şimdi hiç ısınmıyor bile acana 2 ışık yanarken discharge mı yaptı yani içindeki şarjı mı boşalttı ve sonrada kırmızı yanarken de şarja mı başladı şarj bitince yeşilin yanması gerekiyo muş sabırsızlıkla yeşil yanmasını bekliyom :D