Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam yardım Edermisiniz
Selam Ben Hooby Olarak uzuunnnnnnnnnnnnnnn Zamandır RC'lerle Uğraşıyorum Bir Ara Uçak Yapmayı Denedim Başardımda Kumanda Menzili Dışına Çıkınca Takılı Kalır Gibi Arkasından Baktık Gemi Yapmaya Çalıştım Battı ya Ben Yeni Başlayan Birisiyim Bana Bir Kaç örnekle Nerden Başlayabilirim Söyleyecek Biri varmı Mesajınızı Bekliyorum Aslında Uçaktan Başlamam Hatadı Ama İş İşten Geçti
BU ARADA NEREYE AÇICAĞIMI BİLMİYORUM BİR KAÇ YERE AÇTIM YÖNETİCİLERDEN ÖZRÜMÜ KABUL ETMELERİNİ İSTİYORUM :D
loneyllegend1
04-02-2012, 15:43
Bence uçak al, bende uçak alacağım.Wingdrago4 veya wing tiger ı tavsiye ederim
gruko 1 kategoride yüzlerce 5 kategoridede binlerce ürün var ne önermemizi bekliyorsun
Ya Almasını Bende Biliyorum :D Daha Çok yapma Taraftarıyım :D Hazır Aldım Binlerce Belkide Yüzbinlerce Ama Hepsi ya Kırılıyo ya Bozuluyo Ama Kendim Yaptımmı En İyilerini Yapcam Fakat sorun şurda Başlıyo Ne Gerekli Yapmak İçin Onu Bİle Bilmiyorum :D Ama Bir kaç Konu Gördüm Forumda Yinede Yardım İçin Teşekkürler.... Bu arada Uçak Alıcam Onu Yapmak Beni Aşarda Birisi Model Olarak Güzel Bişey Önerebilirmi Bende Vardı fakat Şarjı Havada Bitiyodu Sonra Güm :D Bozuldu
şarz havada bitilirse güm olmaz sakince indirirsin wingtigerle wingdragona bak
kardeş yapacağın araç için istediğin özellikler 1 km uzaktan kontrol edebileyim tekerler süper olsun şarjı zor bitsin motoru güçlü olsun fln diyosan baya bi para harcarsın ben daha önce 1 tane araba yaptım tekerlek motorlar ve dişli hariç el yapımımdı 100 lira tutmuştu iyi bişey olsun istemiştim çünkü ve inan fena değildi ama öyle süper bişey olmadı şimdi onu bozdum yenisini yapıyorum şarjlı süpürge motorundan malzemeleri temin etmek için internetten başka çaren yok sitelerde satılıyo hobi malzemeleri gerçi ben internete başvurmadım ama sen süper olsun diyosan sana tavsiye paran bolsa internete yönel
iloveyourc
13-02-2012, 22:24
Senin oyuncagin olmustur ;)
oyuncak tabi ki yoksa sen rc ne binerek tur mu atıyosun ;)
Rc oyuncak ve rc model farklıdır. Arkadaş bunu demek istiyor.
sonuçta el yapımı işin içine girdiğinde model yapmak çok zor yani ne bekliyodu arkadaş ? tabiki oyuncak dedim bende zaten
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.