PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Driver 3 / PS2

ömer
26-06-2004, 13:17
işte oyun budur.....
Dün arkadaşın PS2'sunda oynadım.Oyun uçmuş belki bilmeyenleriniz vardır oyun eski driverlar gibi içinde üç şehir barındırıyor...veeeee..... bu şehirlerden biri.........İSTANBUL...........
Ewt alkış sesi duyamıyorum :)
Neyse oyun da Nice,Miami ve İSTANBUL war..Oyundaki görevleri yapa yapa istanbulu açıyorsunuz tabi ben istanbul olduğunu duyunca oyunu manyaklar gibi oynamaya başladım
Oyunda silh kullabiliyorsunuz hemde çeşitli silahları...Her şehire göre araba seçebiliorsunuz...İstanbulda benim favorim DESOTO kamyonet ve İETT otobüsü.
Şehirde katliam çıkarınca sokaktakiler bağırıyor: 'Pis herif' die....polis ise:'Dur!İstanbul emliyeti' diyor.Sulatan ahmetin önünden geçince ezan sesi duyuyorsunuz.....
Yalnız isatnabul dedim de bir tek avrpa yalası war haliyle jöprüler yok.....ama haliç köprüsü var.............

Mutlaka oynayın....

axi_welet
26-06-2004, 13:22
oyunda istanbul haritası olduğunu biliyordum ama bu ezan sesi felan...hiç bilmiyordum.ii yapmışlar...

ömer
26-06-2004, 13:30
yalnız oyun eski zamanlarda geçio arbalar filan eski polis arabası renault toros filan çarşaflı kadınlar filan da war, tekne sürebiliyorsun ama görewler aşırı kazık ötesi...............

freeman1209
28-06-2004, 13:32
keşke pc için olanıda çıksada bizde oynasak.driver 1 ne güzel oyundu bea

SpEEd_dRiVeR
28-06-2004, 14:14
mustafa abi pc bir içinde çıkacak bildiğim kadarıyla..

justin
28-06-2004, 15:06
istanbul olacagını ben zaten biliodum ama pc de cıkmadıgı surece benim isime yaramayacak ne yazkkı....bu arada hızlı ve ofkelinin oyunu piyasaya cıkıor. nfs undergroundla karıstırmayın bu daha farklı..gorevlerı yerine getiriosunuz fln...underground2nin cıkacagınıda hepiiniz biliosunuzdur ztn:)

Seth
29-06-2004, 00:37
en zor bölüm Calita denen kadını yakalama kısmı, imanım gevredi :(

ömer
29-06-2004, 11:54
oyun genel olarak zor zaten....

Seth
29-06-2004, 16:34
oyunu bitirdim sonunda.
:) ama son demoyu pek anlayamadım :( daha dogrusu kafam karıstı, bitiren birisi varsa fikir teatisi yapalım.

ömer
29-06-2004, 16:40
+10
bende bişey anlamadım yabancı forumdan arkadaşım oyunun tam çözümünü translate edio bitirince ben buraya haber salarım.......

:) :) :) :) :)

Seth
29-06-2004, 23:02
simdi, bizim elemanda vuruluyor, oyunun başında bizim eleman ölmüş zannediliyor ama meger sonunda anlıyoruz ki kötü eleman gidiyor öteki tarafa?
yanlışmı anlamışım?

Oyunda büyük eksiklik alt yazı olmaması. insan bazen yetisemiyor, daha dogrusu adamlar kelimeleri yuvarlayınca, anlaşılmıyor.

freeman1209
03-07-2004, 12:30
sağol speed driver.demek çıkacakmış pc için.müthiş olur.daha başından kalkmam

cguckan
03-07-2004, 16:00
Driver 1in başından kalkmıyordum bakalım bunda ne yapacam.

Nebel
23-07-2004, 19:04
Ardasım oyunu oynamaktan options a bakmamışsın:)altyazı var oyunda!Oyun oldukça kötü,beni hayal kırıklığına uğrattı doğrusu.Yaklaşık 5 senedir üzerinde çalışılan bu oyunun böyle olmaması lazımdı.Ps2 bu oyundaki pligon sayısından çok daha fazlasını kaldırabilecek seviyede bir makina.Grafikleri bir yana bıraksak Tannerın kontrolleri kötü,bazı durumlarda insanın canını sıkabiliyor birde o zıplaması yok mu!Kötü!Sadece İstanbul var diye oyuna iyi diyemiyeceğim arkadaslar.Aynı şirkete ait olan ve 2 sene önce çıkan Stuntman adlı oyundaki grafikler bile bu oyunda yok.Zaten belli başlı oyun sitelerinden almış aldığı puanlar da oyunun ne halde olduğunu açıklamaya yetiyor..

cguckan
26-07-2004, 22:43
NEbel bilgisayarda mı oynadın?

freeman1209
27-07-2004, 13:39
nebel sana katılıyorum.bende bi ps2 cafede oynadım.görüntüler hakkaten güzel değil.dedim bu ne.görüntüleri görünce çok şaşırdım.oyun zevkli oyun ama grafikler için aynı şeyi söylemek çok zor.neyse pc için olanı iyi olur herhalde.

bazı resimler.bu arada sitede www.driv3r.com 'da pc versiyonu coming soon yazıyordu

grave
27-07-2004, 13:45
oyun iğrenç kötü, diriver 1i oynuyormuşsunuz gibi grafikler 1. versiyonun aynısı gelişen teknoloji geçen zaman hiç uğramamış bile oyuna, sanki birincisine yeni mission pack gibi birşey olmuş, bölümlerin zorluk ayarı çok kötü bazı bölümler gözü kapalı geçilirken bazı bölümler birkaç gün geçirttirmiyor, sadece istanbul olması işte istanbulu göreceğiz nasıl modellemişler onun merakı asdece insanı tv karşısında tutuyor,

webde d+ vermişler sonradan gördüm verdiğim paraya değmedi doğrusu.

grave
27-07-2004, 13:49
oyun bir hastanede geçiyor bir eleman getirilyor işte acil müdahale ediliyor sonra bilmem ne akdar önce deyip geçmişe dönyorsunuz ve oyunun başında izlediğimiz demoda getirilen elemanın siz yani driver olan eleman oluyor, kötü olan herif yani tüm oyun boyunca peşinden koştuğunuz herif sizi vuruyor ve hastahaneye kaldırılıyorsunuz,

son oalrakda, oyun hakkındaki yorumum oyunu direk gta ya benzetmişler driver 2 yi oynamamıştım nasıldı bilmiyorum ama ateş etmeler yoldan çevirmeler felan oyunun konseptinden(driver 1 için söylüyorum) çok uzaklaşmış.

Car_Maniak
07-08-2004, 14:31
ben ps3 de oynadım goruntu fln muhteşem ama en çok beğendiğim şey istanbuldaki kovalamaca videoları fln... türkçe şirket isimleri fln yaziyo.. bi de dikkat ederseniz türk polisinin arabası bmw...

cemal
19-10-2004, 03:44
Driwer 3 consolda göre bence iyi olmamış neden dersenin eğim yok oyun kontorülü silahla zor istedin gibi adamı öldüremiyorsun ayar yapana kadar ölürsün oyun dier görütüleri bence iyi değil ama kötüde değil driwer 3 pcde iyi oturur ama consolda tutulmaz pc yakında gelcek diye biliyorum consoldaki oyunun notu gamespota 6.5 dir yani fena değil yani.. zaten oyun tutulmadı çok şey bekliyorum ben driwer 3den bence kral çöp ama bence :aaaoovv: