Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Tuwalette Kimse Sıkılmaz :)
Çok hoş bişey düşünmüşler... Ama geceleri kapalıdır herhalde :D
ulen karşında bir sürü insan varken nasıl şey ettirecen :hımm:
psikolojik olarak yaniii!!! :D :D
düşünsene sen içerde işini görürken admın teki gelip mal mal aynaya bakım saçını flan düzeltio.....
ıyyyyyyyyyyyyyyy...........
yanlız gordugum kadarıyla sen tuvaleteykewn dısarıyı gorebılıyon ama dısarıdakıler senı degıl ayna gıbı bır sey goruyor bak kadın wc nın kapısıı tutarken sankı ustu ayna gıbı degılmıı
traxxas ayna gibi deil ayna :D cok hos bişey ama ben şahsen yapamam abi adam gelio kaarsında dikilio sen de tuvalttesin muahahahha ama o snei gormuo supe bieş valla acaba burası neresi?
adam bunun içinde neler yapmaz beee. ne şamatalar yapılır bunun içinde he.... aman ist ye koymasınlar böyle bişi..:D:D:D
freeman1209
26-06-2004, 17:46
zuahaha.adamların işi gücü yok nelerle uğraşıyorlar.orda iş görmek çok acayip bişi olur herhalde
engine02
26-06-2004, 19:38
harbi ama adamlar dusunuo bisiler bisimkiler pek bi isle ugrastıkları yok eheheh satı teknolojide de icat bakımından 54. sıradayız eheheh :D
SpEEd_dRiVeR
26-06-2004, 20:48
zuhauhauah çok ii ya...:D :D :D
Car_Maniak
26-06-2004, 22:39
manyak bisi ya acikcasi kullanmak isterdim
nasıl yapılmaz olm
hemde catır catır yapılır orda :D
manzaraları
heuehu
hehehe bende yapamam öyle bir tuvalette. evde bile kapının önünden birisi geçerken kesiliyorum yyaww...:D
ama uyuzluk olsun diye içeriyi görmesende gidicen camdan içeriyi görebiliyormuş gibi yapışcan cama:D hehehauhe maksat gıcıklık eğilmi:D
YoL_GezeR
09-07-2004, 15:50
Çok hoş bişey düşünmüşler... Ama geceleri kapalıdır herhalde :D
çok hoş bir mekan :D :D gerer be orasın yapası varsada yapamaz :D
OrienXenophan
09-07-2004, 16:12
Konsantrasyonum bozulur be yok yapilmaz orada:)
Tuvalet iyi güzelde tuvaletin dışında bir sürü ayna var ama içinde bir tane bilem yok.
SirWilliam
11-07-2004, 20:34
Abi bunları kim yapıyor ya bu arada güzel resimler Gürkan abi.
OrienXenophan
11-07-2004, 22:50
hakkaten iyiymis:)
Gezikolik
17-07-2004, 16:08
:) çok güzel tuvaletler .....
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.