Orijinalini görmek için tıklayınız : ***RC Merkezi***
timur_polat
28-01-2006, 22:03
Ülkemizde gerek kulüp olsun gerekse satış kapsamında bir çok modelcilik sitesi var.Kimi tekne,kimi uçak klüpleri v.s satış siteleri.Hepsini gezmiş ve incelemişimdir.Hobbyrc başta olmak üzere bu sitelerin ülkemizdeki modelciliğin gelişmesindeki görevleri tartışılmaz bir gerçek.Bu kapsamda bizde kolları sıvadık ve başladık işe.Amacım sadece tüm model gruplarını içeren bir site yapmaktı içeriği ve görünümüyle diğerlerinden farklı bir site.Türkiye de modelciliğin gelişmesinde bizimde bir tuzumuz olsun diye....Ne derece başarılı oldum bilinmez ama sitenin alt yapısı büyük oranla bitti.İşte timur_polat'ın rc sitesi.
www.rcmerkezi.com
Ana sayfa üzerinde sol kısımda bulunan model araba,uçak,tekne ve helikopter bölümlerini incelerseniz sevinirim.Bu kapsamda görüş ve önerilerinize ihtiyacım var.Teşekkürler...
emin_emin
29-01-2006, 12:30
Öncelikle hayırlı olsun Timur. Destek olabilmek için şimdilik elimden sadece üye olmak geliyor. Umarım hedeflediğin şekilde siteni geliştirir ve başarılı olursun...
timur_polat
29-01-2006, 18:20
Öncelikle hayırlı olsun Timur. Destek olabilmek için şimdilik elimden sadece üye olmak geliyor. Umarım hedeflediğin şekilde siteni geliştirir ve başarılı olursun...
teşekkürler.Bu tarz işlerde biraz sabır ve azim gerekiyor.Tabiki içeriğinde oldukça iyi olması lazım.
!Amorfy.BaRoS+
30-01-2006, 00:20
Hayırlı uğurlu olsun timur bey :)
pons gliom
30-01-2006, 02:30
hayirlisi olsun.. bende uye oldum.:)
selim arditi
30-01-2006, 05:33
hayırlı olsun timur bey . yanlız size ilgimi çeken birşeyi söylemek istedim , sitenizde ''türkiye de model satışı yapan yerler'' yazılı başlığınız altında birkaç eksik yer var yani demek istediğim birkaç yeri unutmuşunuz galiba...?
zafers@t
30-01-2006, 09:56
ellerine saglık gayet guzel olmus uye sayın gitgide artıyor
siteyi dolaşmaya daha yeni başladım ama ilk gözlenimler çok güzel.Eğer site sürekli güncel tutlursa, zaman içinde çok iyi bi üye kapasitesine sahip olacağını düşünüyorum. ;oleeea: ;oleeea:
timur_polat
30-01-2006, 19:31
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. selim arkadaşımın rc shop konusu hakkındaki görüşleri oldukça doğru.Şu aralar rc katalog üzerinde yoğunlaştığım için ona pek zaman kalmadı.Ama il il tüm rc shopların,adres tel no,ürün bilgileri v.s bilgilerini koyucam.
torlak_t
30-01-2006, 20:55
..ama il il tüm rc shopların,adres tel no,ürün bilgileri v.s bilgilerini koyucam...
işte bu çok iyi olur cidden..kolay gelsiN..
selim arditi
30-01-2006, 23:37
.Şu aralar rc katalog üzerinde yoğunlaştığım için ona pek zaman kalmadı.Ama il il tüm rc shopların,adres tel no,ürün bilgileri v.s bilgilerini koyucam. gerçekten sizin gibi abilerimiz sayesinde türkiye bu hobby de gittikçe ilerliyor (helal olsun size! :eyweyw: )
Timur kardeş sitene üye olamıyorum...sürekli bu hatayı veriyor...
The username you entered as your referrer could not be located
Gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık.. Fakat özellikle HPI sayfa tasarım renklerini kullanmışsınız.. biraz daha farklı olabilirdi..
timur_polat
31-01-2006, 15:35
evet tasarım ve içerik bazında bir değişikliğe girişicez.Renkler olarak metalik gri ve siyah siteyi biraz ağır gösteriyor.
Üye olurken hata vermesini doğrusu beklemiyordum.Buna bir bakmam lazım.
FATİH_ÖZ
31-01-2006, 16:36
Timur kardeş sitene üye olamıyorum...sürekli bu hatayı veriyor...
The username you entered as your referrer could not be located
Yazdığın nickte bir üye bulunmamaktadır. O yüzden kabul etmiyor boş bırakırsanız bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum.
şu anda site açılmıyor kaç defa denedim ama açılmadı bilgisi olan var mı? (rcmerkezi)
FATİH_ÖZ
01-02-2006, 16:09
şu anda site açılmıyor kaç defa denedim ama açılmadı bilgisi olan var mı? (rcmerkezi)
:) açılıyor. Host şirketinden kaynaklanan bir sorun olabilir ;)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.