Orijinalini görmek için tıklayınız : Sİzce Team Losİ Mİnİ-t Nasil Bir Arac
bnde bır team losı mınt alacam belkı ama aklımda celısen sorular vart mesela parca sorunu cekermıyım ve gercekten verecegım paraya degermı verdıgınız yorumlar ıcın sımdıdıden tes ederım!!
hıc br fıkrı olan yokmu!! eglencelı bır arabamıdır
her yerde kullana bılecegım
Dr. Mini-Z
31-01-2006, 09:05
Çok iyi bişi olsa alanlar kullanmadan satmazdı herhalde diye düşünüyorum ben. Kullanımı kısıtlı gibi geliyor bana.
prettyahmet
31-01-2006, 11:41
Bende Mutlu abiye katılıyorum.TR'de kullanan çok kişi olduğunu sanmıyorum.Bi Cem almıştı.Gitti bide mamba brushless set aldı ama kullanmadan satıyo.Bence bu durum biraz düşündürücü.
bende zaten cemın arabasını almayı dusunuom!!! ama gercektern verecegım paraya deger mı
omer_yildir
31-01-2006, 16:51
Losı genel olarak parcası az bulunan bır markadır..ve aracı 2wd dır..madem 1\18 alıcaksın assonun rc18mt sı gayet guzel parcası bol artı 4 ceker bır arac..Ya da tamiya tlt dusunebılırsın ..
Dr. Mini-Z
31-01-2006, 17:49
Yanlış anlaşılmasın ben kimsenin malını kötülemek için yazmadım. Mamba bu işin en iyisi herkes biliyor losi de iyi aletler yapar ama ne için kullanıcaksın.
ne ıcın derken zevkıne oynaMAK ICIN
Dr. Mini-Z
31-01-2006, 20:54
Zevkine oynamak için kaçırma al derim ben
o ıcın en ıyısı odur dıe dusunmek deılde gusel arac hem kucuk hem hızlı hemde dayanıklı
ben gecen gun kullandım mini t yi (bi nevi test suruşu yaptım) cok eylenceli bi araba. ozellikle evde oynamak için cok ideal evdeki herşeyden ona pist yapılabilir.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.