Orijinalini görmek için tıklayınız : Nfs Most Wanted
Arkadaşlar merhaba NFS MW 'ın save dosyası lazım ilerlemiş arkadaşların vermesini rica ediyorum
Teşekkürler
valla bende var ama nasıl ekliyeceğim buraya...?
belgelerimin içinde nfs most wanted klasoru vardır...onun ıcındede oyunu hangı ısımle oynuyosan mesela ( ozan ) adlı dosya var..sadece onu kopyalayıp bana gondermen yeter sımdıden tşk...
RottinLegions
01-02-2006, 01:47
Ben bitirdim oyunu istiyosan yollıyayım.
ewet gonderırsen ıyı olur...msn ım vardı sende msn gonder
adaşım uyudu galiba...oyunu bitirmiş olan arkadaşlar varsa save dosyası ( kaydettiğin )
cov_cov@hotmail.com ' a gonderirmisiniz _?_
yaw hiç kimse most wanted oynamaz mı? yardım etmek ıstıyen yok galıba
Car_Maniak
03-02-2006, 00:19
ben oynuom sona geldim de ps2 de :D bence de özgür abinin dediği doğru, armut piş aazıma düş olmuş... oyunu 0 dan başlayıp oynayınca daha heyecanlı oluyo inan bana
bende bılıyorum daha heycanlı oldugunu fakat format attıktan sonra tekrar bastan oynamak hiçte zevklı olmuyo..oyun kaç ay önce çıktı sızce daha yenı almıs olabılırmıyım.uzatmaya gerek yok. akıl verenlere teşekkür ederim...
le-bron_mc
04-02-2006, 13:37
''cov cov'' ozelden mesaj attım orda var kolay gelsın
arkadaşlar bende var ama doru olmas kendi emeğinle bititrsen oyunu daha ii zevki çıkar hilesiz oyunlar oynamak dileği ile
yaww hersey bitti oyun bitti derken 35 polise dokun diyo kardesim ben bunu gecemiyorum nasil gecilecek 6 yildiz borumu napayim simdi...... taktik verecek olanlar varmii ozelliklede oyunu bitirenlere sorum??????
çok seri olman lasım ve sakın ha kendine yaklaştırma yaklaşınca ..... sıkıştırıo gidemion
ben bitirdim benden kaçmaz
le-bron_mc
05-02-2006, 17:16
http://www.speedx.org/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=418 save dosyası arkadaslar kolay gelsın
selim arditi
05-02-2006, 17:37
uğur taktik istemişin istersen elimden geliceği kadar yardımcı olabilirim bak biikere m3 kullanırken polis seviyesi 6 da olduğu için direk haritada en üste çık orda bi çevreyolu gibimsi birşey var ordan giderken oylun ilerisinde bir gol shaası oalcakonu kırıp içinndeki çiftliğin içine saklan... polis ten kurtulunca biryere gitmeni isticek oraa git ve oyun bitiyo... he bide çöyle birkaç taktik varki.. polislerle bounty iflan gorevi yaparken start monusunde arbanın nitorsunu ful + ya getir oyle daha az kullanılıyo ama daha güçlü oluyo bastığn zmn daha çok güç veriyo hee bide o aerodinamiyi iflanda kendi isteğine göre ayarla orda information veriyo zate onu okursan anlarsın haa bide haberiniz olsun 6 polis hariç her polisi otobus istasyonunun ust katına cıkıp orda bekleyerek atlatabilirsiniz! (bazen aynınızı çıkıyorlar o zaman bir vurup aşağı atmaya çalışın onları
yardımlar ıcın sagolun arkadaşlar oyunu bıtırdım.. ama oyunun sonunda hayal kırıklıgına ugradım bence son daha guzel olabılırdı nebılım bızım sofor kızla son bı kez daha gorusebılırdı yada daha ıhtısamlı olabılırdı.. bence bu oyunun devamıda gelecek yanı most wanted 2 yanıı....
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.